• Gå til:

Har du nogensinde mødt en pirat, der elsker vandmelon? Eller skruet på Det Baryliske Kompas? Måske har du endda mødt den forfærdelige sødrage, som faktisk slet ikke er så forfærdelig endda?

Uanset om du kender til alle væsnerne fra Jakob Martin Strids seneste børnebog, Den Utrolige Historie om Den Kæmpestore Pære, skal du være ualmindelig velkommen til at komme og hilse på dem alle sammen.

For i Den Utrolige Historie om Den Kæmpestore Pære hører vi historien om Mitcho og Sebastian, der drager ud for at finde Den Mystiske Ø og Solbys forsvundne borgmester JB. Undervejs møder de både kære og sære væsner, der hjælper dem med at løse mysteriet om de hurtigvoksende pærer og øen, som ingen kan finde. 

En dukkespiller er alene på scenen med alle Strids tegninger, der bringes til live på pinde, i udklippede versioner og i mange forskellige størrelser. Alt filmes og smides op på et kæmpelærred, så såvel børn som voksne kan følge med i dette lille stykke filmede dukketeater i miniature. Altså ingen skuespillere på scenen, kun papir, musik og fantasi.

Anbefales børn i aldersgruppen 3 til 7 år.
Varighed: Ca. 40 min.

Information
 
Køb billet
f
Tag venner med
 
Scene: Skuespilhuset Det Røde Rum
Titel: Den Utrolige Historie om Den Kæmpestore Pære
Kunstart: Skuespil
Spilleperiode: 11. okt. - 15. okt. 2013
Varighed: Ukendt (opdateres)
Pris: 80kr
Spilledatoer: 11/10, 11/10, 12/10, 12/10, 13/10, 13/10, 14/10, 14/10, 15/10, 15/10

Baseret på Jakob Martin Strids bog Den Utrolige Historie om Den Kæmpestore Pære, udgivet af Gyldendal og produceret i samarbejde med Gyldendal Group Agency.

Iscenesættelse: Anders Lundorph | Dukkespiller: Birthe D. Knudsen | Komponist: Jeanett Albeck | Scenograf: Anja Karottki, baseret på originaltegninger af Jakob Martin Strid | Sange indsunget af: Vigga Bro | Fortællerstemme indlæst af: Vigga Bro | Dubbing af figurer: Jens Jacob Tychsen | Produktion: Eventministeriet i Skuespilhuset v/Rikke Hedeager

Eventministeriet
Eventministeriet i Skuespilhuset står bag en række forestillinger, der befinder sig i grænselandet mellem iscenesatte readings og stadier i et prøveforløb. Gennemsnitsprøvetiden på produktionerne er fem dage, og lys, lyd, rekvisitter og kostumer er markeringer, mens teksten får fuld fokus. Fælles for forestillingerne er, at de er langt mere improviserede og ufærdige end Det Kongelige Teaters ordinære forestillinger. 


Eventministeriet er støttet af Bikubenfonden

Video
Billedgalleri
Vælg dato