• Gå til:
Caféer og restauranter

I både Skuespilhuset og Operaen er der mulighed for at spise middag før forestillingen.

I Skuespilhusets Café og Restaurant Ofelia kan du nyde en klassisk fransk menu med inspiration fra de nordiske rødder og i Operaen står Rasmus Bo Bojesen bag restauranten.

Café og Restaurant Ofelia har åbent, også når der ikke er forestilling i Skuespilhuset. Bojesen er åben i forbindelse med forestillingerne i Operaen.

Operaens Restaurant Bojesen

Operaens restaurant er åben for teatrets gæster før forestillingerne. Restauranten ligger øverst i Operahuset og her serverer Bojesen fem eller syv mindre retter - en menu som skifter hver måned. Restauranten er blevet belønnet med 5 kokkehuer i Politiken og 4 stjerner i Børsen. 

Læs mere ...

Skuespilhusets Restaurant Ofelia

I den smukke højloftede foyer byder Skuespilhusets Café og Restaurant Ofelia velkommen. Restauranten er opkaldt efter Shakespeares unge danske adelskvinde. Køkkenet er klassisk fransk med inspiration fra de nordiske rødder med en klar holdning til valg af sæsonens bedste råvarer.

Læs mere ...

Gamle Scenes Café August B

August B er en teatercafé, der er åben for alle. Caféen ligger i Det Kongelige Teaters smukke rammer i Gamle Scenes foyerområde ud mod Kongens Nytorv og Magasin.

Læs mere ...
Vælg dato