• Gå til:
Bojesen i Operaen

Operaens restaurant er åben for teatrets gæster før forestillingerne. Restauranten ligger øverst i Operahuset og her serverer Bojesen fem eller syv mindre retter - en menu som skifter hver måned. Restauranten er blevet belønnet med 5 kokkehuer i Politiken og 4 stjerner i Børsen. Operahusets forskellige rum er ligeledes åbne for konferencer og andre events, når der ikke er forestillinger. Her bruges huset til middage, fester, større møder og flying buffet. 

Desuden har Bojesen en særlig erfaring med og kærlighed til god chokolade. Det er Rasmus Bo Bojesen, der er kendt for sit konferencecenter på Axelborg og Oialla chokolade, som står bag restauranten.

BESTIL BORD

Åbningstider

Bojesen i Operaen har åbent på alle forestillingsdage mindst 2 timer før forestillingen begynder. Restauranten har normalt ikke åbent til matinéforestillinger. Gavekort kan købes i baren i stueetagen.

Kontakt

Bojesen i Operaen 
Operaen 
Ekvipagemestervej 10, 
DK-1438 København K

 

Tlf: 3391 4600 Hverdage 9.00 – 16.00
Mail: operaen@bojesen.dk

Restaurant

Maden 

Den er ganske enkel. Fem retter delikat serveret på fem mindre tallerkener. Herefter danske oste og dessert serveret på to tallerkener.

Alle retter er friske, inspirerende og mættende. De er anrettet på en bakke, og man kan selv bestemme, hvor man starter, og hvilken rækkefølge man spiser i.

Spis når det passer jer

Man kan spise alle syv retter inden forestillingen - eller man kan vælge at splitte måltidet op, således at man spiser de fem første retter før forestillingen og de to sidste i pausen ved samme bord og samme vinglas.... ost og dessert står klar, når I kommer op i pausen. Da det hele er betalt på forhånd, kan I bare sætte jer tilbage og forsætte jeres måltid.

Bestil bord her ...

Der er fire muligheder 

  • Grønt + Hav 5 små retter - 2 grønne og 3 med fisk 
  • Grønt + Hav + Mark 5 små retter - 2 grønne, 1 fisk og 2 med kød 
  • Grønt + Hav + Ost + Sødt 7 små retter - 2 grønne, 3 fisk, 1 ost og 1 med kage 
  • Grønt + Mark + Ost + Sødt 7 små retter - 2 grønne, 1 fisk, 2 kød, 1 ost og 1 kage 

5 retter 295,- kroner
7 retter 385,- kroner

 

5 retter

Bar & Café

Kommer du i sidste øjeblik 

... er der mulighed for at nyde et let måltid – en sandwich, en salat eller måske en kage i caféen i stuen.

Undgå køen i pausen

Man kan, allerede inden forestillingen begynder, bestille sin drink til pausen. Man bestiller og betaler blot i baren inden forestillingen og viser her sin billet. Vi vil så placere jeres drinks på samme niveau, som I sidder. På kvitteringen vil stå et referencenummer, det vil være det samme, som det der står ved drikkevarerne.

Åbningstider

Barerne & Caféen åbner alle dage mindst 2 timer før forestillingen begynder. I caféen kan der ikke reserveres bord, men kig forbi og find en plads.

Særlig servering i pausen – Drinks on me

Vi kan sørge for en særlig servering i pausen til dig og dine gæster. En ekstra oplevelse, som vil være med til at gøre jeres aften i Operaen endnu mere uforglemmelig. For selskaber på 12 eller flere kan vi arrangere et glas vin og en vidunderlig canapé et aftalt sted i pausen.
Læs mere om 'Drinks on me' her ...

Ved større selskaber kan der bestilles en særlig bar i pauserne, hvor barsortimentet aftales på forhånd.

 

Bojesen Bar

Drikkevarer

Vine

Operaen er det sted i Danmark, hvor der drikkes flest halve flasker vin. Og det giver mening. Man vil gerne nyde et godt glas vin, men ikke så meget at man bliver træt og ikke kan koncentrere sig om den kunstneriske oplevelse. Således har Bojesen i Operaen et bredt udvalg af vine – i både halve og hele flasker i forskellige prisniveauer. Desuden har vi ”husets vin”, der også serveres i barerne og caféen i pauserne.

Man kan søge inspiration i vores vinkort. Det ligger her som pdf samt selvfølgelig i en trykt version i restauranten.

Se vores vinkort her ...

Mikrobryg øl

Det hele begyndte i 2003, da ægteparret Morten og Birthe Skands efter 20 år endelige realiserede deres drøm – deres eget bryggeri og så deres allerførste øl til salg i den lokale købmand på Frederiksberg. Siden er det gået stærkt, dog ikke stærkere end at kvaliteten har fuldt med. Der gik ikke lang tid, før Skandsparret måtte udskifte deres 50 liters pilotbryggeri til et 15 hl (1500 liter) professionelt anlæg. Birthe er desuden nøglepersonen bag Skands’ succes. Birthe er brygmester og har i mange år været ansat hos bl.a. Carlsberg, inden den svære beslutning om at skulle stå på egne ben blev realiseret.

I tæt samarbejde med Skands bryggeriet har Det Kongelige Teater udviklet sin egen øl, Tæppefald. En mørk og fyldig øl, men med en blød og aromatisk karakter. Med den sammensatte maltblanding bestående af pilsner-, münchener-, karamel- og farvemalt samt Muscovadosukker får øllet en tiltalende maltkarakter og en afdæmpet bitterhed. Tæppefald er brygget med overgær efter gamle engelske traditioner – en øl med karakter.

Desuden tilbyder vi Humlefryd. 

Sodavand

Vi holder af sunde sodavand – med fare for at virke frelste. Men de smager fantastisk og er ikke nær så usunde som sodavand almindeligvis er. Vi kan tilbyde en række af Naturfrisk, men har også Egekilde, Coca Cola og Schweppes tonic.

 

vin

Madfilosofi

Klassisk mad med et tvist

Det ligger os meget på sinde, at maden smager. Smagen, duften - ja hele forestillingen - gør måltidet til en sanselig oplevelse. Smag mætter. Smag stimulerer nysgerrighed og lyst.

Det er vigtigt på hospitaler, hvor appetitten er lille. Det er vigtigt derhjemme for at undgå kræsenhed, og det er vigtigt her, hvor måltidet er en del af mødet med hinanden, snakken og oplevelsen.

Det kan godt lade sig gøre at fremhæve smagen, selv om man - ligesom her - laver mad til mange mennesker hver dag

Men smag er ikke en selvfølge...

Måske hænger det sammen med, at vi laver alt fra bunden og bruger mange krydderier og grønsager.

Men det er også, fordi vi gør en dyd ud af det med smagen. I det hele taget lægger vi vægten på årstidens sunde og magre råvarer i så høj kvalitet, som det er os muligt at opspore - uden at det går hen og bliver frelst, kedeligt og minder om 60’ernes mikro-makro mad.

I vores menuer, gør vi meget ud af grønsagerne og sætter dem sammen fristende og på forskellig vis. Naturligvis går oste og desserter helt fri for alverdens sundhedskrav - her skal det være dejligt at synde og nyde.

Der skal være noget for enhver... Så værs’go og spis...

“Bordet er det eneste sted, hvor man

ikke keder sig den første times tid”

Jean Brillat-Savarin

 

Bojesen i Operaen Madfilosofi

Middage & events

Større arrangementer i Operaen
– Operaen kan blive scene for jeres næste møde eller festivitas

I forbindelse med en forestilling eller på en dag uden forestillinger er Operaen desuden et fantastisk sted at holde middag eller en anden form for get–together. Der er mange muligheder for at lade kreativiteten slippe løs og designe et helt unikt arrangement.

Der er den store scene og den smukke forhal, der rummer mulighed for større arrangementer. En idé er Flying Buffet, hvor mange små retter serveres én ad gangen til gæsterne, som fordeler sig uformelt i foyerens aftenlys ved høje barborde. 

I restauranten er plads til omkring 300 til frokost eller middag. Her er mulighed for en siddende middag ved borde i hele buen, hvor der serveres tre delikate retter.

Med udsigt til Trekroner og et imponerende TalR maleri er foyeren til intimscenen Takkelloftet med egen indgang helt særlig. Her kan holdes konference med efterfølgende middag for ca. 100 personer.

Man kan køre til Operaen, men man kan også sejle hertil. Det er imponerende.
Med plads til mellem 4 og 1.700 gæster kan vi arrangere mange typer af møder, konferencer og fester i dette imponerende hus fuld af muligheder.

Sammen med Det Kongelige Teater kan vi byde på kreativ sparring og sørge for at alt klapper på dagen.

For arrangementer kontakt os på telefon 3369 6985 eller e-mail bookoperaen@kglteater.dk

Du er ligeledes altid velkommen til at ringe til Bojesen på 3391 4600 for råd eller tilbud.

 

Bojesen i Operaen Events

Nytårsmenu 2014

Hent din nytårsmenu i Operaen

Det Kongelige Teaters store nytårskoncert er en skøn tradition og en festlig afslutning på året. I år kan du starte en ny tradition ved at hente Bojesens nytårsmenu efter koncerten. Når koncerten i Operaen slutter, står vi klar med din nytårsmenu - fire retter, snacks og kransekage pakket i fine æsker og lige til at tage med hjem. Bojesen har sørget for alt, så du kan varme og anrette nytårsmaden på få minutter.

Bojesens nytårsmenu 2014

  • Saltede, krydrede paranødder
  • Græskarbouillon med persilleolie og krabbe
  •  Letbagt torsk, rugbrød bacon crumble, æble-jordskokkepuré og rødbedegelé
  • Oksetournedos med letrøget selleriflan, grønkålscrudité, smørbagte kartofler med grov sennep samt mirabelleglace
  • Kage af Oialla chokolademousse med fyld af havtorn, hertil blommekompot og ristede hasselnødder
  • Kransekage med knuste kakaobønner

kr. 485,-

Bestil nytårsmenuen
- Husk at markere, hvor du ønsker at afhente menuerne.

Der er også mulighed for at få vildtvoksende, økologisk Oialla chokolade med til kaffen og særligt udvalgte vine til menuen. Nytårsvinen kan ses her

Vinene kan bestilles samtidig med menuerne. Maden hentes i Operaen efter nytårskoncerten eller hos Bojesen, Axeltorv 3, 1620 København V mellem kl. 12-14 på nytårsaftensdag. Der skal minimum bestilles to menuer, og nytårsmenuen bestilles senest den 26.december 2014 inden kl. 15.00 på bojesen.dk

 

Bojesen nytaarsmenu 2014

Bojesen vinmenu 2014

Vælg dato