• Gå til:
Ledige stillinger

Ledige stillinger på Det Kongelige Teater opslås nedenfor.

Via menuen i højre side findes endvidere information om skolepraktik, elevuddannelser m.m.

Kapelkonkurrencer til Det Kongelige Kapel kan findes på denne side.

Korkonkurrence til Det Kongelige Operakor kan findes på denne side.

Uopfordrede ansøgninger

Da Det Kongelige Teater opslår ledige stillinger, benytter teatret sig som udgangspunkt ikke af uopfordrede ansøgninger. Hold i stedet for øje med siden her for eventuelle relevante stillinger.

Marketingkoordinator søges

Til Det Kongelige Teaters Kommunikations- og marketingafdeling søges en erfaren planlægger og koordinator med stort overblik, udprægede samarbejdsevner og solid praktisk erfaring med tilrettelæggelse og eksekvering af marketingaktiviteter på tværs af platforme, on og offline.

Du er det koordinerende bindeled mellem strategisk planlægning og praktisk eksekvering, der sikrer, at deadline overholdes med et altid højt kvalitetsniveau og sans for detaljen – også når det går stærkt. Du trives i en funktion med mange og vekslende opgaver, og et højt tempo. 

Du har erfaring med projektledelse af både større og mindre projekter, herunder budgetstyring, udarbejdelse af briefs, indrykningsplaner, kontakt til trykkerier, bureauer mv.

Du er serviceminded, struktureret og omhyggelig, og vant til at agere blandt en bred vifte af samarbejdspartnere, såvel internt som eksternt, og på mange forskellige niveauer.

Du har en relevant marketingfaglig baggrund.

Stillingen ønskes besat snarest.

Stillingen søges elektronisk ved at maile til job.marketing@kglteater.dk og skrive ”Ansøgning til marketingkoordinator” i emnefeltet – senest 4. nov. 2014 kl. 12.

Din ansøgning kan betragtes som modtaget i teatrets systemer, når du har modtaget at autosvar.

Hvis du har spørgsmål relateret til stillingen, kan du kontakte kommunikationschef Eva Hein:  33 69 69 80 / evhe@kglteater.dk

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Løn og øvrige ansættelsesforhold iht. gældende overenskomst eller efter individuel aftale.

Det Kongelige Teaters kommunikationsafdeling varetager al teatrets eksterne kommunikation. Kommunikationsafdelingens rolle er, udover at medvirke til at teatrets mange forestillinger og mangfoldige udbud af andre aktiviteter bliver kendt og oplevet af et stort og bredt publikum, også at bidrage til ambitionen om et fremtidens kongeligt teater, der står endnu stærkere og mere vedkommende i flere danskeres bevidsthed.  Det skal blandt andet ske ved en høj grad af innovation og evnen til at tænke i videreudvikling af både fortælleformer og formater.

Regnskabsassistent søges - barselsvikariat

Det Kongelige Teater søger en dygtig regnskabsassistent, som brænder efter et job med masser af udfordringer. Stillingen er et vikariat frem til 31. december 2015 med mulig forlængelse.

Det Kongelige Teater består af Gamle Scene på Kgs. Nytorv, Operaen på Holmen, Skuespilhuset på Skt. Annæ Plads og Scenografisk Værksted på Refshaleøen. Teatret opfører hvert år omkring 800 forestillinger inden for de fire kunstarter: Opera, Skuespil, Ballet og Koncerter. Herudover finder et stort antal rytmiske koncerter og et væld af andre aktiviteter hvert år vej til teatrets scener.

Vores nye medarbejder vil blive en del af teaterets Løn- og Regnskabsafdeling og vil skulle være med til at lave regnskab for teaterets kommercielle aktiviteter. Dit arbejdssted vil blive i Skuespilhuset, hvor du vil blive Løn og Regnskabsafdelingens bindeled til front-personalet i teaterets restaurant, barer, café og kantine. I alt er vi 10 medarbejdere, der arbejder med Løn og Regnskab.

Arbejdsopgaver:

 • Forberedelse og kontrol af kasserapporter til bogføring for restaurant, café, barer og kantine. Vi anvender MICROS kasseløsning i teaterets restaurant, café, barer og kantiner.
 • Klargøring af erhvervsarrangementer og rundvisninger i salgssystemet SPECTRA samt fakturering i teaterets økonomisystem Navision Stat (Microsoft Dynamics NAV)
 • Opfølgning på salgsfakturering og betaling
 • Godkendelse af indkøbsfakturaer i teaterets indkøbs- og fakturastyringssystem IndFak (Evenex purchase to pay)
 • Håndtering af likvider i relation til salgsstederne
 • Sparring og dialog omkring regnskabet med front-personale (tjenere, kokke og køkkenpersonale) og afdelingsledere for kommercielle aktiviteter
 • Diverse ad-hoc opgaver (eks. udarbejdelse og vedligeholdelse af manualer)

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet inden for regnskab – med nogle års erfaring
 • Bruger af Microsoft Dynamics NAV / Navision Stat
 • Kendskab til brugen af Microsoft Office
 • Systematisk, omhyggelig og vedholdende
 • Har lyst til masser af udfordringer og en positiv indstilling til arbejdet
 • Er udadvendt og kan lide at samarbejde med mange mennesker om forskellige opgaver. En del af dine kolleger vil ikke have en regnskabsmæssig baggrund.
 • Er selvstændig, opsøgende og serviceorienteret

Vi foretrækker, at du:

 • Har erfaring fra en virksomhed inden for restaurant, café eller detailhandel.
 • Kendskab til kasse- og salgssystemer

Vi tilbyder:

 • Sundhedsordning
 • Et vikariat i en fuldtidsstilling med fleksibel arbejdstid (flextid) frem til 31. december 2015

Ansættelse sker som overassistent efter aftale efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og OAO-S samt organisationsaftale mellem HK/STAT og Finansministeriet med aflønning efter nyt lønsystem.

 

 

Sådan søger du

Stillingen søges elektronisk ved at maile til job.budget@kglteater.dk og skrive ”ansøgning regnskabsassistent” i emnefeltet.

Din ansøgning kan betragtes som modtaget i teatrets systemer, når du har modtaget et autosvar.

Vedlæg kopi af cv, eksamensbeviser og eventuelle anbefalinger.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfristen er mandag den 3. november 2014.  Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 45 og 46, således at du kan starte hos os senest 1. januar 2015.

Vil du vide mere?

Kontakt administrativ medarbejder Katrine Thorsen på tlf. 25 51 79 09 eller Kontorchef Henrik Lyng på tlf. 33 69 66 39.

 

Vælg dato