• Gå til:
Ledige stillinger

Ledige stillinger på Det Kongelige Teater opslås nedenfor.

Via menuen i højre side findes endvidere information om skolepraktik, elevuddannelser m.m.

Kapelkonkurrencer til Det Kongelige Kapel kan findes på denne side.

Korkonkurrence til Det Kongelige Operakor kan findes på denne side.

Uopfordrede ansøgninger

Da Det Kongelige Teater opslår ledige stillinger, benytter teatret sig som udgangspunkt ikke af uopfordrede ansøgninger. Hold i stedet for øje med siden her for eventuelle relevante stillinger.

Administrationschef til afdelingen for kommercielle aktiviteter, sponsorer og KGL+ søges

Det Kongelige Teater vil være det sted, hvor mennesker, kunst og drømme mødes. Vi vil skabe excellente scenekunstoplevelser og bringe dem ud til så mange som muligt. Som nationalscene har vi ikke i nær samme grad som tidligere noget privilegeret fortrin, men skal konkurrere hårdt om opmærksomheden i forhold til alt det andet, der lægger beslag på publikums tid.

Vi søger en dygtig administrator, som sammen med afdelingens chef kan være med til at udvikle en række væsentlige forretnings- og driftsområder.

Stillingen er placeret i teatrets afdeling for kommercielle aktiviteter og sponsorater samt KGL+, der står for et mangfoldigt aktivitetsprogram i alle teatrets huse og sikrer at teatret står stærkere og mere vedkommende i stadig flere danskeres bevidsthed. Områderne tæller til sammen ca. 30 fastansatte samt teatrets løst ansatte personalegrupper fra b.la. forhus, rundviserteams og F&B-området, pt. omkring 200 medarbejdere.

Der er tale om en tværgående stilling, hvor du får et tæt samspil med både chefkollegaer fra teatrets chefgruppe og den centrale økonomienhed. Du vil skulle varetage ledelsen af tre funktionsledere for de kommercielle aktiviteter samt for teatrets forhuse, ligesom du ambitiøst skal kunne lede større projekter og have eksekveringskraft, så du kan være med til at styrke udviklingen af såvel forretningen såvel som personalegrupperne knyttet hertil.

Du får i høj grad mulighed for at være med til at præge udviklingen af opgaverne, da der er tale om en nyoprettet stilling.

Vi forestiller os, at den rette kandidat har erfaring fra en administrativ stilling og trives med at være en del af ledelsen og ser mulighederne i netop spændingsfeltet mellem kultur, kommerciel aktivitet og administration. Desuden har du dokumenteret erfaring med personaleledelse, gerne fra en større organisation, og er i stand til at levere skriftlige oplæg af høj kvalitet. Da en forretnings- og resultatorienteret tilgang vil være en forudsætning, forventer vi, at du har udpræget blik for udviklingspotentialer såvel som økonomisk flair.

Du vil indtræde i teatrets chefgruppe og refererer til teatrets chef for kommercielle aktiviteter, sponsorater og KGL+.

Vi forventer således, at du:

har dokumenteret erfaring med ledelse

er forretningsorienteret og i stand til at omsætte analyseresultater til konkrete handlinger

procesorienteret og har en struktureret og analytisk tilgang til opgaveløsning

kan implementere og eksekvere de projekter, du blive driver af

ser tal som et naturligt styringsredskab

er god til at opbygge relationer og trives i tæt dialog med både kolleger og ledere

Ansættelsesvilkår:

Løn og øvrige ansættelsesforhold iht. gældende statslig overenskomst eller efter individuel aftale. 

Yderligere information:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte chef for kommercielle aktiviteter, sponsorater og KGL+ Dorthe Paulli på tlf. 25 51 77 80/e-mail: dopa@kglteater.dk

Ansøgning:

Stillingen søges elektronisk ved at maile til job.komm@kglteater.dk og skrive ”Ansøgning til administrationschef” i emnefeltet – senest d. 8. juni 2015 kl. 12. Din ansøgning kan betragtes som modtaget i teatrets systemer, når du har modtaget at autosvar.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 25 og 26. Du skal forvente at gennemgå en test, hvis du går videre til 2. samtale.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Timelønnet medarbejder til Billetcentret søges

Har du lyst til at arbejde med salg og kunderelationer, så har vi jobbet til dig.

Billetcenteret bemander billetsalgene i Operaen, på Gamle Scene og i Skuespilhuset, når der er forestillinger. Vi hjælper teatrets kunder med køb af billetter og information på telefoner, e-mail og pr. post fra vores callcenter, som holder til i lokaler i Operaen. Vi er 12 fastansatte og ca. 20 timeansatte medarbejdere i Billetcentret. Som timeansat bliver du en del af det team, som bemander billetsalgene på scenerne. Derudover forventer vi, at du dækker ind i callcentret ved spidsbelastningsperioder, som almindeligvis især ligger i december, april/maj og august. Timeantallet vil derfor variere en del med flest timer, når der er travlhed i callcentret.

Vores mål er at yde kundeservice i verdensklasse – vi har som mission at finde, vinde, udvikle og fastholde langvarige relationer med vores publikum og understøtte den excellente publikumsoplevelse.

Vores kommende kollega er tændt på at sælge Det Kongelige Teaters forestillinger og at give vores kunder en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige. Du er moden og skarp til it og er klar til at arbejde seriøst med dine og afdelingens salgsmål.

Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for at se Det Kongelige Teaters forestillinger.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en timelønnet stilling på ca. 10 timer ugentlig. Jobbet aflønnes i henhold til gældende organisationsaftale mellem HK/STAT og Finansministeriet samt fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer.

Yderligere information
Ønskes yderligere information er du velkommen til at kontakte Kathrine Krabbe på kskr@kglteater.dk, 3369 6914

Ansøgning
Stillingen ønskes besat medio juli, hvor vi planlægger oplæring. Ansøgning og cv bedes mailet til job.billet@kglteater.dk senest den 5. juni kl.12. Din ansøgning kan betragtes som modtaget i teatrets systemer, når du har modtaget et autosvar.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Læs mere om Det Kongelige Teater på www.kglteater.dk

Koordinator/booker med stærk faglighed inden for et kunstnerisk miljø søges

Det Kongelige Teater søger en engageret person med solid erfaring med koordinering i et levende kunstnerisk miljø, som kan varetage den tværgående koordinering af de mange aktiviteter og ad hoc opgaver i KGL+. Arbejdsområdet er primært inden for læring og involvering af børn og unge.

Det Kongelige Teater vil være det sted, hvor mennesker, kunst og drømme mødes. KGL+ er den afdeling der varetager teatrets samlede indsats i forhold til at række ud til publikummer og præsentere et program, der bidrager til at åbne Det Kongelige Teater ud over scenekunstoplevelserne. Her udvikles, koordineres og iværksættes de mange tværgående aktiviteter inden for området. Det gælder turné og gæstespil, outreach, foyeraktiviteter, de kommende aktiviteter på Kvæsthusmolen, DKTBio, teatrets rundvisninger og større udendørs events. Desuden har KGL+ særlig fokus på både formidling for børn og unge, herunder en række workshopformater.

Om jobbet:

 • projektrelateret koordinering af KGL+ aktiviteter, primært læringsforløb
 • booking af kunstnere, deltagere og øvrige kursus værter/lærere/undervisere
 • udfærdigelse af aftaler og honorar-forhandlinger med de medvirkende
 • fakturering af arrangementer samt div. honorarudbetaling
 • koordinering af KGL+ aktiviteter i forhold til husenes øvrige aktiviteter
 • logistik, planlægning og løbende justeringer og opfølgning
 • udarbejdelse af skriftligt materiale, som bekræftelser, kunstneriske programoplæg mm.
 • afvikling af mindre formater

Vi forventer, at du:

 • er kunstnerisk interesseret med gode samarbejdsevner
 • har faglige kvalifikationer ift. at koordinere og booke
 • har erfaring med at arbejde i og producere til digitale platforme som hjemmeside, video og sociale medier m.v.
 • kan arbejde selvstændigt og struktureret
 • evner at kommunikere og indgå i relationer med mange forskellige mennesker   
 • er perfekt i dansk og engelsk i skrift og tale

 

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en koordinatorstilling på 30 timer pr. uge. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til relevant statslig overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til producent i KGL+ Rikke Lange på rila@kglteater.dk

eller telefon 25 67 21 30.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Stillingen søges elektronisk på job.kglplus@kglteater.dk  med ”ansøgning – Koordinator for KGL+” i emnefeltet senest den 8. juni 2015 kl. 8.00. Send venligst en kort ansøgning og et målrettet cv, gerne samlet i ét dokument.

Der indkaldes til samtaler i ugerne 25 og 26, og stillingen forventes besat senest 15. august 2015.

It-systemadministrator søges

En stilling som it-systemadministrator i Det Kongelige Teaters it-afdeling er ledig til besættelse 1. august.

Det Kongelige Teater vil være det sted, hvor mennesker, kunst og drømme mødes. Vi vil skabe excellente scenekunstoplevelser og bringe dem ud til så mange som muligt.

Stillingen:
Du kommer til at arbejde i et dynamisk it-miljø i it-afdelingens driftsteam med administration og drift af netværks- og serverløsninger. Herudover vil du komme til at deltage i it-relaterede projekter samt lave systemdokumentation og støtte vores supportfunktion med 2.- og 3.-level support/problemløsning. Du kommer til at samarbejde med mange forskellige parter både i og uden for afdelingen samt leverandører.

Din profil:
Du har mindst fem års erfaring som systemadministrator og godt kendskab til drift af Cisco-udstyr samt VMware og Microsoft produkter. Du er vant til at arbejde med komplekse installationer og at arbejde projektorienteret. Endvidere er det en fordel, hvis du har erfaring med et eller flere af følgende produkter/områder: Symantec Backup Exec, Veeam Backup, Symantec antivirus, Alcatel netværksudstyr og telefoni.

Du arbejder systematisk, er ansvarsbevidst, er vant til at have mange bolde i luften, og bevarer et godt humør selv i pressede situationer. Du er åben og imødekommende og god til at samarbejde med partnere med forskellig faglig baggrund. Du skal desuden være villig til at indgå i en vagtordning.

Vi tilbyder:
Stillingen er en fuldtidsstilling, og du tilbydes et alsidigt og udfordrende job, hvor du sammen med kollegaerne i afdelingen er med til at vedligeholde og udvikle it-platformen for ca. 1.000 brugere fordelt på fire lokationer.

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC/OC samt organisationsaftale for it-medarbejdere (PROSA) i statens tjeneste.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til driftsleder Peter Garby, tlf. 33 69 66 23. Interviews planlægges til uge 25.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Stillingen søges elektronisk ved at maile til job.prod@kglteater.dk og skrive ”Ansøgning til it-systemadministrator” i emnefeltet – senest 10. juni. Din ansøgning kan betragtes som modtaget i teatrets system, når du har modtaget autosvar.

Vælg dato