• Gå til:
Ledige stillinger

Ledige stillinger på Det Kongelige Teater opslås nedenfor.

Via menuen i højre side findes endvidere information om skolepraktik, elevuddannelser m.m.

Kapelkonkurrencer til Det Kongelige Kapel kan findes på denne side.

Korkonkurrence til Det Kongelige Operakor kan findes på denne side.

Uopfordrede ansøgninger

Da Det Kongelige Teater opslår ledige stillinger, benytter teatret sig som udgangspunkt ikke af uopfordrede ansøgninger. Hold i stedet for øje med siden her for eventuelle relevante stillinger.

Kommunikationschef søges

Det Kongelige Teaters kommunikationschef gennem mange år har sagt ja til et job udenfor teatret. Derfor søger vi nu en ny chef, der kan stå i spidsen for afdelingen og bidrage aktivt til at virkeliggøre teatrets strategi.

Det Kongelige Teater vil være det sted, hvor mennesker, kunst og drømme mødes. Vi vil skabe excellente scenekunstoplevelser og bringe dem ud til så mange som muligt. Som nationalscene har vi ikke i nær samme grad som tidligere noget privilegeret fortrin, men skal konkurrere hårdt om opmærksomheden i forhold til alt det andet, der lægger beslag på publikums tid.

Det Kongelige Teaters kommunikationsafdeling varetager al teatrets kommunikation indenfor presse, marketing og på alle digitale platforme. Kommunikationsafdelingens rolle er – udover at medvirke til at teatrets mange forestillinger og mangfoldige udbud af andre aktiviteter bliver kendt og oplevet af et stort og bredt publikum – også at bidrage til ambitionen om et fremtidens kongeligt teater, der står endnu stærkere og mere vedkommende i stadig flere danskeres bevidsthed. 

Vi forventer, at du har dokumentererede resultater og solid erfaring fra en tilsvarende stilling, er i besiddelse af den fornødne gennemslagskraft og med en evne til i et travlt miljø at inspirere og motivere dine medarbejdere. Du ved, at digital kommunikation kommer til at få stadig mere betydning, og du har klare ideer om, hvorledes teatrets tilstedeværelse kan styrkes her.

Du er fagligt visionær, har politisk og kulturel forståelse og en høj personlig integritet. Du er vant til at forholde dig til mange samarbejdspartnere, du har et solidt og relevant netværk og er i det hele taget god til at skabe relationer. Indsigt i og interesse for kunstens og kulturens verden er en ubetinget fordel.

Herudover forventer vi:

 • Stor faglighed inden for kommunikation
 • Kendskab til den daglige nyhedsproduktion i medieverdenen
 • Struktur, overblik og grundighed
 • Godt humør og gode samarbejdsevner

Vi tilbyder en spændende stilling på en af Danmarks vigtigste og mest levende arbejdspladser. Kommunikationsafdelingen har aktuelt flere store projekter, som du skal være med til at styre i mål: Ny grafisk identitet, nyt intranet og ny hjemmeside. Det Kongelige Teaters kommunikationsafdeling består foruden kommunikationschefen af en marketingschef og 20 dygtige medarbejdere.

Kommunikationschefen er en del af teatrets direktion, og stillingen refererer til teaterchefen.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Løn og øvrige ansættelsesforhold iht. gældende statslig overenskomst eller efter individuel aftale.

Hvis du har spørgsmål relateret til stillingen, kan du kontakte HR-chef Mette Falther tlf. 21348263, email: mefa@kglteater.dk eller teaterchef Morten Hesseldahl tlf. 24241669, e-mail: mohe@kglteater.dk

Stillingen søges elektronisk ved at maile til job.dir@kglteater.dk og skrive ”Ansøgning til kommunikationschef” i emnefeltet – senest torsdag d. 16. april 2015 kl. 12. Din ansøgning kan betragtes som modtaget i teatrets systemer, når du har modtaget at autosvar.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17-18.

Du skal forvente at gennemgå en test, hvis du går videre til 2. samtale.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

 

 

Balletlærer til Balletskolens aspiranter søges

Det Kongelige Teaters Balletskole startede 2014 et aspirantprogram, hvor en HF-uddannelse er en del af balletaspiranternes uddannelse ved Balletskolen. HF-uddannelsen foregår efter Team-Danmark-ordningen i samarbejde med Falkonérgårdens Gymnasium & HF.

Du vil som balletlærer for aspiranterne blive den gennemgående ansvarlige balletlærer, som har ansvaret for balletaspiranternes balletundervisning. Balletundervisningen tager udgangspunkt i Balletskolens syllabus og følger balletskolens læringsprincipper.

Vi forventer, at du besidder stærke kompetencer balletfagligt med rødder i det professionelle klassiske balletmiljø. Med stor samarbejdssflade til andre faggrupper er det endvidere vigtigt, at du har gode samarbejdsevner.

Som ansvarlig balletlærer for aspiranterne skal du: 

 • Holde overblikket over den balletfaglige og pædagogiske linje.
 • Sammensætte og tilrettelægge undervisning hen mod eksamen med hensyn til gæstelærere, forestillinger, rejser mv.
 • Levere differentieret undervisning i forhold til, at 1., 2. og 3. årselever træner sammen.
 • Undervise balanceret, så undervisningen  inddrager alle elever, men også sigter efter det højeste niveau.
 • Vise initiativ og ansvar i forhold til at være en af de bærende kræfter ved skabelsen af aspiranternes forestillinger.  
 • Indgå i samarbejde med flere faggrupper, herunder gæstelærere, fysioterapeuter, diætister, pianister.

Du vil få et tæt samarbejde med aspirantprogrammets koordinerende leder, balletskolens ledelse og balletskolens fakultet.

Arbejdet som gennemgående ansvarlig balletlærer indebærer desuden varetagelse af en række opgaver i relation til bedømmelse af eleverne. Dette omfatter bl.a. standpunktsbedømmelser, evalueringssamtaler, forældremøder og forældrekontakt. Endvidere vil der forekomme rejseaktivitet i forbindelse med aspiranternes ture i forskellige sammenhænge.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid vil være ca. 10 timer fordelt over sæsonen. Aspiranternes daglige ballettræning ligger fra kl. 14.30 mandag til fredag og desuden lørdag.

Stillingen er tidsbegrænset til 1. august 2015 – 30. juni 2016, dog med mulighed for forlængelse. Afhængig af kvalifikationer vil timetallet kunne udvides. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter individuel aftale.

For uddybende spørgsmål kontakt koordinerende leder af aspirantuddannelsen Nanna Højholt på  naho@kglteater.dk

eller 25 51 75 79.

Stillingen søges elektronisk ved at maile til job.balletskole@kglteater.dk og skrive ”Aspirantlærer til Balletskolen” i emnefeltet senest den 7. april 2015 kl. 12. Din ansøgning kan betragtes som modtaget i teatrets systemer, når du har modtaget et autosvar.

Læs mere om Balletskolen på kglballetskole.dk

 

 

 

Kokkeelev søges pr. 1. maj 2015 til Restaurant Ofelia

Vi kan tilbyde dig et udfordrende og spændende job i et attraktivt kulturelt miljø. Vores ambition er at skabe et spisested med en rigtig god sammenhæng mellem pris og kvalitet, og som samtidig understøtter teateroplevelsen. Vores mål er en fortsat styrkelse af den gastronomiske profil for restauranten, hvor gæsterne skal opleve at få gode smagsoplevelser til rimelige priser.

Skuespilhuset besøges hver dag af mange teatergæster, turister, rundvisningsgæster og gæster, som blot ønsker at opleve den smukke foyer og den gode mad. Restauranten har plads til 150 gæster, og foyeren og mødelokaler rummer mulighed for arrangementer op til 500 siddende gæster. Om sommeren har Ofelia en travl udeservering og cocktailbar på Promenadedækket.

Hvem er vi?

 • Vi er en flok glade kokke i køkkenet
 • Vi har brug for dig – der sammen med os vil være med til at skabe gode oplevelser for vores gæster
 • Vi brænder for vores fag/opgaver og bliver inspirerede af de gode danske råvarer og team-ånd, som gør det sjovt at give vores gæster den bedste oplevelse – selvom vi har travlt.

Vi tilbyder:

 • En stilling med lærerige udfordringer, ansvar og udvikling inden for faget
 • Du bliver en del af en organisation med fokus på gensidig feedback
 • Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og udvikler os sammen
 • En uddannelsesplan tilpasset dig i et tæt samarbejde med virksomhedens behov og din udvikling
 • Studieture til leverandører og andre virksomheder inden for faget
 • Fagligt højt niveau – med udgangspunkt i friske råvarer og det nye køkken
 • At du lærer tingene fra bunden
 • Her kommer du rundt i alle afdelinger

Vi mangler dig, der:

 • Er glad, udadvendt, nysgerrig og super serviceminded
 • Har ambitioner om at blive en af de bedste kokke i landet
 • Mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde
 • Har lyst til at gøre en forskel
 • Drømmer om mad

Ansættelsesvilkår:

Ansættelsen sker iht. gældende elevoverenskomst mellem HORESTA-A og 3F.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Yderligere information:

Har du spørgsmål eller ønsker noget uddybet, kan du kontakte køkkenchef Ronni Bilde på tlf. 41 79 13 07 mellem kl. 10.00 – 12.00 på alle hverdage.

Ansøgning:

Stillingen søges elektronisk ved at maile ansøgning og CV til job.rest@kglteater.dk og skrive ”ansøgning til kokkeelev, Ofelia” i emnefeltet - senest mandag den 20. april 2015 kl.12. Din ansøgning kan betragtes som modtaget i teatrets systemer, når du har modtaget et autosvar.

Læs mere om Café og Restaurant Ofelia på www.kglteater.dk/ofelia

 

Musikalsk uddannelsesleder til Operaakademiet søges

Det Kongelige Teaters søger en musikalsk uddannelsesleder som skal bidrage til at sikre og styrke den uddannelsesmæssige udvikling for de studerende ved Operaakademiet.

Stillingen
Som musikalsk uddannelsesleder vil dit arbejde omfatte følgende:

 • Bistand til Operaakademiets forstander ved planlægningen af uddannelsens indhold og afvikling.
 • Medvirken ved operaakademiets optagelsesprøver.
 • Coaching og musikalsk arbejde med de studerende.
 • Ansvar for det generelle musikalske niveau blandt de studerende.
 • Musikalsk ledelse af udvalgte opgaver.
 • Konsulentopgaver i forhold til lærere og studerende på andre opgaver.
 • Tilrettelæggelse af repertoire og musikalske kurser i samarbejde med forstanderen og hovedfagslærerne.
 • Konsulentopgaver vedrørende valg af coaches, repetitører og dirigenter til de enkelte opgaver.
 • Vejledning af yngre repetitører ansat på timebasis eller til specifikke projekter.

Kvalifikationer, baggrund og erfaring

Vi forventer, at du har en relevant musikalsk baggrund.

Endvidere forventer vi, at du har:

 • Erfaring i musikalsk ledelse og coaching
 • Erfaring med repertoireplanlægning.
 • Pædagogiske evner
 • Coach-erfaring, specielt med sang og sangere inden for operaområdet

Flere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte forstander Anne Margrethe Dahl på tlf. 2551 7681 eller på e-mail amda@kglteater.dk 

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er tidsbegrænset til 3 år og ønskes besat på ca. 1/3 tid fra 1. august 2015 eller efter nærmere aftale. Ansættelsen vil ske på individuelle vilkår. Lønnen fastsættes efter nærmere forhandling på baggrund af kvalifikationer.

Ansøgning
Skriftlig ansøgning sendes sammen med relevante data til e-mail job.opera@kglteater.dk Skriv ”musikalsk uddannelsesleder” i emnefeltet. Du kan betragte din ansøgning som modtaget når du har modtaget et autosvar. Ansøgningsfristen er 10. april 2015. Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 16.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Operaakademiet på kglteater.dk

 

Vælg dato