• Gå til:
Ledige stillinger

Ledige stillinger på Det Kongelige Teater opslås nedenfor.

Via menuen i højre side findes endvidere information om skolepraktik, elevuddannelser m.m.

Kapelkonkurrencer til Det Kongelige Kapel kan findes på denne side.

Korkonkurrence til Det Kongelige Operakor kan findes på denne side.

Uopfordrede ansøgninger

Da Det Kongelige Teater opslår ledige stillinger, benytter teatret sig som udgangspunkt ikke af uopfordrede ansøgninger. Hold i stedet for øje med siden her for eventuelle relevante stillinger.

Business Intelligence konsulent søges

Det Kongelige Teaters afdeling for Strategisk analyse søger en erfaren Business Intelligence konsulent til tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsopgaver:

Det Kongelige Teater er i gang med at implementere et nyt forretningssystem og Business Intelligence er en central del af dette arbejde. Arbejdet består af datamodellering, systemintegration og udarbejdelse af egentlige BI-løsninger.

Som konsulent i Strategisk analyse er dit ansvar at arbejde med data og omsætte denne til forretningsværdi. Du vil komme til at arbejde med at implementere systemet og nye tiltag i tæt samarbejde med afdelinger som marketing, erhverv, IT og salg.

Dit arbejde består i at:

  • Beskrive datamodeller og løsningsarkitektur
  • Udarbejde skabeloner for analyser
  • Kortlægge og opsætte relationer mellem de enkelte kuber
  • Kortlægge og dokumentere dataflows
  • Sikre projekters succes og gennemføre projekter i henhold til mål og milepæle
  • Vedligeholdelse af datakvalitet

Kvalifikationer:

Vi forventer, at du:

  • Har dokumenteret erfaring med arbejdet som Business Intelligence konsulent
  • Har erfaring med SQL, OLAP og Analysis Services
  • Behersker skriftligt og mundtligt engelsk på højt niveau. En stor del af den eksterne kommunikation foregår på engelsk. Det er ikke et krav at du taler/skriver dansk, da al kommunikation kan foregå på engelsk
  • Har højt fagligt engagement, personligt drive og faglig stolthed

Du er udadvendt, servicemindet og i stand til at bevare overblikket i stressede situationer. For at trives i afdelingen skal du være indstillet på at skulle varetage mange forskelligartede opgaver i en hektisk dagligdag, og bidrage til at skabe en god stemning både i forhold til dine kollegaer og til eksterne samarbejdspartnere. Lyst og evne til at samarbejde med mange forskellige aktører, og evne at skabe ro og overblik i en ofte kaotisk hverdag er helt nødvendig.

Ansættelsesforhold og arbejdstid:

Der er tale om en tidsbegrænset stilling frem til 31. december 2015. Stillingen er normeret til fuld tid, og der aflønnes i henhold til relevant statslig overenskomst.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Christina Østerby, telefon 2551 7904.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Stillingen søges elektronisk ved at maile ansøgning og cv til job.budget@kglteater.dk  og skrive ”Konsulent til Strategisk analyse” i emnefeltet - senest den 25. juli 2014 kl. 12.00. Din ansøgning kan betragtes som modtaget i teatrets systemer, når du har modtaget et autosvar.

 

Vælg dato