• Gå til:
Ledige stillinger

Ledige stillinger på Det Kongelige Teater opslås nedenfor.

Via menuen i højre side findes endvidere information om skolepraktik, elevuddannelser m.m.

Kapelkonkurrencer til Det Kongelige Kapel kan findes på denne side.

Korkonkurrence til Det Kongelige Operakor kan findes på denne side.

Uopfordrede ansøgninger

Da Det Kongelige Teater opslår ledige stillinger, benytter teatret sig som udgangspunkt ikke af uopfordrede ansøgninger. Hold i stedet for øje med siden her for eventuelle relevante stillinger.

Det Kongelige Teater søger producent til skuespilafdelingen

Det Kongelige Teaters skuespilafdeling søger producent til tiltrædelse den 1.8.2014.

Stillingen

Producenten er projektleder og omdrejningspunkt for planlægning, koordinering, udførsel og opfølgning på 3-5 årlige teaterproduktioner. I samarbejde med afdelingens økonom og projektstyregruppernes øvrige medlemmer har producenten endvidere ansvaret for den økonomiske styring af de produktioner, producenten varetager. Producenten indgår i et tæt samarbejde med skuespilafdelingens ledelse, og refererer i det daglige direkte til denne. 

Kvalifikationer

  • Du har interesse i og viden om teater.

  • Du har relevant uddannelse og/eller erfaring.

  • Du har gode samarbejdsevner, er åben, opsøgende og god til at kommunikere.

  • Du bevarer overblikket over flere samtidige produktioner – også i utraditionelle forløb og stressede situationer.

  • Du taler gerne flere sprog, herunder især engelsk og de nordiske sprog.

For uddybende stillingsbeskrivelse læs her

Flere oplysninger 

Har du lyst til at vide mere om stillingen, bedes du kontakte administrationschef Carsten Møller, tlf. 33 69 39 01.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Løn og øvrige ansættelsesforhold fastsættes ved individuel kontrakt.

Stillingen søges elektronisk ved at maile til job.skuespil@kglteater.dk og skrive ”skuespilproducent” i emnefeltet - senest den 22. april 2014 kl.12. Din ansøgning kan betragtes som modtaget i teatrets systemer, når du har modtaget et autosvar.

Det Kongelige Teaters Arkiv og Bibliotek søger videnskabelig medarbejder (med løntilskud)

Til Det Kongelige Teaters Arkiv og Bibliotek søger vi snarest muligt en engageret videnskabelig medarbejder til et løntilskudsjob.

Det Kongelige Teaters Arkiv og Bibliotek er et af Europas ældste med en historie, der går tilbage til 1748. Arkivet har dokumenteret og dokumenterer løbende teatrets virksomhed gennem indsamling af materiale fra teatrets fire kunstarter: Skuespil, opera, ballet og kapel. Udover en stor mængde protokoller og andet specifikt opførelsesrelateret materiale fra det 18. årh. og frem omfatter samlingen bl.a. dramatiske tekster, forestillingsplakater og -programmer, avisudklip, opslagsværker, teaterhistorisk litteratur samt fotografier af teatrets forestillinger gennem de sidste 100 år. Arkiv og Bibliotek benyttes foruden af teatrets personale og udefra kommende teaterfolk af inden- og udenlandske forskere og teaterinteresserede, presse m.v.

Arbejdsopgaverne vil således blandt andet omfatte lånerbetjening, opslagssøgning, ordning og registrering af nyere og ældre arkivalsk forestillingsrelateret materiale. Du må være indstillet på, at stillingen indebærer en del lavpraktisk arbejde. I øjeblikket er der en konkret opgave ift. oprydning og strukturering af materiale i forbindelse med Arkiv og Biblioteks flytning fra Skuespilhuset til Gl. Scene.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du er cand. mag. i teatervidenskab eller historie. Herudover er du serviceminded, fleksibel og kommunikerer godt med alle. Du kan arbejde selvstændigt, og du har en god ordenssans og udviser præcision i opgaveløsningen.

Vi lægger desuden vægt på, at du har kendskab til og interesse for teaterhistorie – også den nyeste. Vi ser gerne, at du har interesse for og viden om dans, musik og andre teatre. Endvidere er det en fordel at være fortrolig med kulturhistorie i almindelighed, kunst, gotisk skrift og have erfaring med opslagssøgning. Du har gode sprogkundskaber, som minimum flydende dansk og engelsk i skrift og tale.

Ansættelse

Bemærk venligst, at det kun er kandidater, der er berettiget til at få et job med løntilskud, der vil komme i betragtning til stillingen. Ansættelsesperioden vil således i udgangspunktet være 4 måneder med evt. mulighed for forlængelse med yderligere 2 måneder.

Ved ansættelsen beregner Jobcentret løn og arbejdstid på baggrund af den aktuelle ydelse (dagpenge/kontanthjælp).

Såfremt du har spørgsmål til stillingens arbejdsopgaver, er du velkommen til at kontakte forskningsbibliotekar Niels Peder Jørgensen på tlf. 33 69 39 50 eller e-mail npjo@kglteater.dk

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk ved at maile ansøgning og cv til job.dir@kglteater.dk og skrive ”Ansøgning – videnskabelig medarbejder” i emnefeltet senest onsdag den 7. maj 2014 kl. 12. Din ansøgning kan betragtes som modtaget i teatrets systemer, når du har modtaget et autosvar.

 

 

Vælg dato