• Gå til:
Første gang i teatret

Hvert år besøger mange mennesker Det Kongelige Teater for første gang. Hvad enten man skal opleve ballet, opera, skuespil eller en koncert første gang, er det en stor oplevelse at være på teatret. På disse sider kan du finde information om de praktiske forhold, når du skal se en forestilling og læse mere om, hvilke traditioner, der knytter sig til dit besøg.

Før besøget

Et besøg på Det Kongelige Teater starter før tæppet går op. Her kan du læse om de praktiske forhold, du skal være opmærksom på, inden du ankommer til teatret.

Billetter 

Billetter til Det Kongelige Teaters forestillinger kan købes via hjemmesiden og i teatrets billetcentre.

Medbragt mad

Det er ikke tilladt at medbringe mad i Det Kongelige Teater. På alle scener kan du købe drikkevarer og som regel har du også mulighed for at købe små anretninger. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du læse mere om restauranter på teatret her.

Parkering og adgangsforhold

Du kan læse mere om parkering og adgangsforhold her.

Kom i god tid

Dørene til forestillingen lukker altid præcis ved forestillingens start. Det er derfor en god idé at komme i god tid, så du kan nå at finde din plads og hænge overtøjet i garderoben. På alle scener er der foyerområder, hvor du kan nyde stemningen inden forestillingen. Her kan du også købe drikkevarer m.m.

Påklædning
Der er ingen krav til din påklædning på teatret -  kun ved særlige gallaarrangementer, hvor vi informerer om det på forhånd.

Kan jeg tage mine børn med?

Børn er velkomne i Det Kongelige Teater, og i hver sæson har vi en række forestillinger på programmet, der er særligt målrettet de yngste. Dog har vi nogle retningslinjer for børn i teatret, som det er værd at være opmærksom på. Læs mere her ...

Vælg dato