• Gå til:
Særligt for familier

Helte og skurke, fantasi og virkelighed, kamp og kærlighed. De små nære oplevelser og det helt store format inden for alle tre kunstarter. Alt dette og meget mere er Det Kongelige Teater for børn.

Med både opera, ballet og skuespil i børnehøjde byder vi børn og deres familier velkommen til oplevelser, som rækker ud over det sædvanlige – hvad enten teatermagien udfolder sig blandt guld og krystaller på Gamle Scene, i Operaens imponerende scenerum eller med meget lille afstand mellem de medvirkende og publikum i Skuespilhuset.

 

Men Det Kongelige Teater byder på andet og mere end oplevelserne på scenen: Introduktioner inden forestillingen, sjove konkurrencer, balletundervisning  og besøg bag kulisserne er nogle af mulighederne. Og med billetter fra 40 kr. er også priserne familievenlige.

 

Vil du gerne have direkte besked, når Det Kongelige Teater har forestillinger eller andre arrangementer for hele familien, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Video
Rundvisninger
Forestillinger for yngre børn
Vælg kunstart:
Vælg scene:
Bennys Badekar
Nu genoptager Eventministeriet brandsuccesforestillingen Bennys Badekar, der bl.a. har spillet på Buster børnefilmfestival, under Kulturnatten, på Roskilde Festival og Copenhagen Jazzfestival.
Bennys Badekar
Kunstart:
Skuespil
Scene:
Skuespilhuset Store Scene
Spilleperiode:
Forestillinger for ældre børn
Vælg kunstart:
Vælg scene:
Vælg dato