Billetter

Billetter

Som barn og ung får du særlige rabatter på billetter og køb af abonnement.

Læs her mere om, hvilke rabatter du kan få, hvis du er under 25 år, eller hvis du er studerende.

Må jeg tage børn med i teatret?

Det korte svar er: Ja! Børn er velkomne i Det Kongelige Teater, og i hver sæson har vi en række forestillinger på programmet, der er særligt målrettet de yngste.

Som udgangspunkt er Det Kongelige Teaters forestillinger for alle, men ved alle sæsonens forestillinger angiver vi en anbefalet nedre aldersgrænse. Dette er blot vejledende og de ledsagende voksne må selv vurdere, om en forestilling er egnet for deres barn.

Vælger du at tage børn med i teatret, skal du huske at

  • Barnet skal have egen billet. Det vil sige, at barnet skal være stort nok til at kunne sidde på sit eget sæde.
  • Barnet skal være modent og roligt nok til at kunne være til stede i salen under hele forestillingen uden at forstyrre det øvrige publikum og de optrædende.
Tip! Tjek forestillingens spilletid, før du tager børn med.

Er du under 25 år?

Børn og unge under 25 år kan købe ungdomsbilletter med 40% rabat til alle forestillinger. Husk gyldig legitimation, når du går i teatret. Billetter kan bestilles online eller via Kundeservice på tlf. 33 69 69 69.

Har du købt sæsonkort og er under 25 år?

Sæsonkortholdere (tidligere abonnenter) under 25 år får først sin sæsonkortsrabat på alle forestillinger (15% med en fast serie og 10% med en valgfri serie) - og derefter 40% rabat oveni. Husk gyldig legitimation, når du går i teatret. Billetter kan bestilles online eller via Kundeservice på tlf. 33 69 69 69. Læs mere om sæsonkort.

Bliv medlem af KGLstudie og få særlige tilbud

Er du studerende på en videregående uddannelse kan du blive medlem af KGLstudie og få særlige nyheder og tilbud på udvalgte forestillinger.

Til orientering bortfalder den faste studierabat og i stedet for tilbydes udvalgte forestillinger og særlige arrangementer til studerende til særpris. Tilmeld dig i emailformularen i venstre side.

Er du under 25 år får du 40% rabat på hele repertoiret.