Billetter

Billetter

Børn er velkomne i Det Kongelige Teater, og som barn og ung får man særlige rabatter på billetter og køb af abonnement.

Læs mere om, hvilke muligheder der er for børn og billetkøb.

Må jeg tage børn med i teatret?

Det korte svar er: Ja! Børn er velkomne i Det Kongelige Teater, og i hver sæson har vi en række forestillinger på programmet, der er særligt målrettet de yngste.

Som udgangspunkt er Det Kongelige Teaters forestillinger for alle, men ved alle sæsonens forestillinger angiver vi en anbefalet nedre aldersgrænse. Dette er blot vejledende og de ledsagende voksne må selv vurdere, om en forestilling er egnet for deres barn.

Vælger du at tage børn med i teatret, skal du huske at

  • Barnet skal have egen billet. Det vil sige, at barnet skal være stort nok til at kunne sidde på sit eget sæde.
  • Barnet skal være modent og roligt nok til at kunne være til stede i salen under hele forestillingen uden at forstyrre det øvrige publikum og de optrædende.
Tip! Tjek forestillingens spilletid, før du tager børn med.

Er du under 25 år?

Børn og unge under 25 år kan købe ungdomsbilletter med 40% rabat til alle forestillinger. Husk gyldig legitimation, når du går i teatret. Billetter kan bestilles online eller via Kundeservice på tlf. 33 69 69 69.

Sæsonkortholdere under 25 år får også rabat på ungdomsprisen (15% med en fast serie og 10% med en valgfri serie).  Læs mere om sæsonkort.

Få gode tilbud i vores KGLklub

Fra den nye sæson 2017/2018 går vi i luften med en splinterny medlemsklub, hvor du modtager særlige nyheder og tilbud, som taler lige ind i netop dine interesser.

KGLklub er for dig, der gerne vil tættere på Det Kongelige Teater, og er åben for alle. Har du sæsonkort eller teaterkort, er du automatisk tilmeldt. Har du tidligere meldt dig ind i KGLstudie eller KGLpensionist er du fra sæsonstart ligeledes en del af den nye KGLklub og vil stadig modtage tilbud fra teatret.

Du kan melde dig ind allerede nu ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sørger vi for, at du bliver en del af klubben.

Tilmeld dig her