For børn

For børn

Tag ungerne med i teatret til et af vores børnearrangementer. Vi har både hurlumhej-oplevelser, der får de yngste til at skraldgrine - og poetiske forestillinger, der giver stof til eftertanke.

I kan og komme med bag scenen til vores børnerundvisninger, eller tage bedstemor eller -far i hånden til en svingom. Mulighederne er mange!

Forestillinger til børn

Børn er altid velkommen i Det Kongelige Teater, og hver sæson har vi en række forestillinger på programmet, som er målrettet de yngste i familien.

Vælger du at tage børn med i teatret, skal du huske at

  • Barnet skal have egen billet. Det vil sige, at barnet skal være stort nok til at kunne sidde på sit eget sæde.
  • Barnet skal være modent og roligt nok til at kunne være til stede i salen under hele forestillingen uden at forstyrre det øvrige publikum og de optrædende.

Se børneforestillinger

Børnearrangementer

Det Kongelige Teater byder sæsonen igennem på en lang række arrangementer for børn og barnlige sjæle. 

I Operaen kan man opleve eventylige forestillinger til Opera for børn, i Skuespilhuset byder vi på røverfortællinger til Ordsaloner for børn, og på Gamle Scene kan man tage sin bedstemor eller -far i hånden og danse løs til Dans med børn og Bedste. Og det bedste af det hele er, at mange af arrangementerne er gratis. 

Sæsonens arrangementer offentliggøres i kalenderen og opdateres løbende, så hold jer orienteret her.

SE ARRANGEMENTER

Familierundvisning

Gå på opdagelse på Det Kongelige Teater. Kom med bag scenen, hvor sceneteknikken arbejder og besøg den store skræddersal, hvor eventyrlige kostumer til alle teaterets forestillinger bliver til, og hvor kun fantasien sætter grænser. 

Rundvisningerne er tilrettelagt så både store og små kan være med – og vi slutter af med at klæde os ud i gamle kostumer.

Rundvisninger opdateres løbende.

SE RUNDVISNINGER

Hold jeres børnefødselsdag hos os

Mangler I et sted at holde jeres næste børnefødselsdag? Så kan I invitere alle ungerne på besøg hos os.

Til vores børnefødselsdagsarrangementer bliver I vist rundt på Gamle Scene, besøger balletskolen, kommer til en workshop og slutter dagen af med leg og sjov på en helt særlig legeplads. 

I kan selv medbringe mad og drikke - vi har lokaler og køkken til rådighed.

Har I lyst til at høre mere om jeres muligheder eller holde jeres børnefødselsdag på Det Kongelige Teater, så kontakt os på rundvisning@kglteater.dk.

Er du under 25 år?

Børn og unge under 25 år kan købe ungdomsbilletter med 40% rabat til alle forestillinger. Husk gyldig legitimation, når du går i teatret. Billetter kan bestilles online eller via Kundeservice på tlf. 33 69 69 69.

Har du købt sæsonkort og er under 25 år?

Sæsonkortholdere (tidligere abonnenter) under 25 år får først sin sæsonkortsrabat på alle forestillinger (15% med en fast serie og 10% med en valgfri serie) - og derefter 40% rabat oveni. Husk gyldig legitimation, når du går i teatret. Billetter kan bestilles online eller via Kundeservice på tlf. 33 69 69 69. Læs mere om sæsonkort.