Ung i Operaen

UNG I OPERAEN

FOR DIG MELLEM 15 OG 30

 

 

Ung i operaen

Om Ung i Operaen

Tag din ven, kollega, kæreste eller søskende i hånden og grib en unik mulighed for at opleve opera udelukkende i selskab med andre unge i byens bedste plyssæder. I kan dresse helt op, helt ned eller bare hænge ud. Der er ikke nogen rigtig måde, at gå i Operaen på. Men husk, at det kun er for jer mellem 15 og til og med 30 år. Billetterne til disse særlige aftener koster kun 150,- pr. stk.

Der er helt alternative introduktioner for de spørgelystne, nørdede og de nysgerrige. Og ikke mindst meet and greets med de fantastiske sangere og musikere. I kan hænge ud i foyeren og tage øl med i salen, men pas lige på den kinesiske granit og panelerne med ahorntræ. Det tager så hulens lang tid at polere det op igen.

Oplev to forskellige operaer til kun 150,- per billet. Husk du kan købe billet, hvis du er mellem 15 og til og med 30 år. Andre vil blive venligt afvist i døren.

Kommende Ung i Operaen-forestillinger er:

Trubaduren 24/10-2018

KØB BILLET

Tosca 14/5-2019

KØB BILLET


Hvis du aldrig har været i operaen før, så læs mere om operaen her, på opera for begyndere.

Introduktion

En halv time inden forestillingsstart er der introduktion til aftenens opera, musikken, oprindelsen og relevansen. Sæt dig med en kop kaffe eller et glas vin og lad dig forundre og underholde. Der er mulighed for at stille spørgsmål til og gå i dialog omkring aftenens forestilling.

Tak til A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal for deres støtte.

VIDEO