Sæsonkort (tidligere abonnement)

Nye oplevelser i sæson 2017/2018

Gør din verden større med et sæsonkort til Det Kongelige Teater

Nyt navn - nye oplevelser – samme fordele

Som noget nyt har vi for den kommende sæson 2017/2018 omdøbt vores abonnementspakker til sæsonkort. Muligheder, fordele og fremgangsmåder er de samme, som de altid har været - det eneste, der ændrer sig, er navnet og man køber ikke længere et abonnement til teatret men et sæsonkort fyldt med oplevelser og fordele.

Med et sæsonkort til Det Kongelige Teater er du sikker på at få en teatersæson fyldt med både små og store oplevelser. Alle sæsonkortholdere har hver deres favoritfordele. Hvad enten du ønsker faste pladser i salen, gratis programmer, forspring på billetsalget eller rabat på billetter til dig og dine venner, er der masser af muligheder. Hvilke fordele, der passer dit behov, er op til dig.

Læs mere om de forskellige sæsonkort herunder. Med et sæsonkort til en fast serie eller en valgfri serie vælger du selv, hvilke fordele der passer dig bedst.

Få et forspring til sæsonen med et sæsonkort

Sæsonkort til en fast serie - Få faste pladser og masser af teateroverraskelser

Vil du have din teatersæson serveret, og elsker du nye oplevelser og overraskelser? Så køb et sæsonkort til én af vores faste serier. Vi sammensætter din teatersæson, så det eneste du skal gøre er at sætte kryds i kalenderen.

Du får faste pladser i salen, 15 % rabat på alle dine billetkøb, gratis forestillingsprogrammer, adgang til forsalg, fast rabat i vores restauranter og caféer, og gebyrfri bytteservice helt frem til spilledagen og adgang til en lang række andre fordele.

Køb et sæsonkort til vores faste serier i sæson 2017/2018 fra den 26. april 2017 kl. 10.

Som noget nyt får du allerede samme dag mulighed for at købe dine løssalgsbilletter ud over de faste forestillinger i din serie. Du skal blot betale din serie og logge ind på din profil igen, så kan du købe alle de billetter, du vil.

Sæsonkort til en valgfri serie - Få de gode pladser til lige de forestillinger, du vil se

Køber du minimum 6 forestillinger på én gang får du automatisk et sæsonkort til en valgfri serie. Du får 10 % rabat på alle billetter - også dem du køber efterfølgende til dig selv eller til familie og venner.

Desuden får du en lang række fordele som eksempelvis 4 gratis drikkevarer, fast rabat på besøg i restauranter og caféer, gebyrfri bytteservice helt frem til spilledagen og meget, meget andet. Som noget nyt får du fra den kommende sæson også gratis programmer til alle de forestillinger, du har billet til, når du køber sæsonkort til en valgfri serie.

Køb en valgfri serie til sæson 2017/2018 fra den 3. maj kl. 9.30.

 

Teaterkort - Dit kongelige rabatkort

Teaterkortet er for dig, der vil mere i Det Kongelige Teater og have adgang til masser af fordele uden at binde dig for en bestemt sæson.

Kortet koster 245 kr. pr. år og giver 10 % rabat på billetter uanset om du vil betages af ballet, overvældes af opera, høre klassiske koncerter eller se skuespil i særklasse. 

Teaterkortet er gyldigt fra købsdato og 12 måneder frem. 

LÆS MERE

Hvor mange fordele vil du have?

Ovenstående fordele gælder fra sæson 2017/2018. Alle fordele kan benyttes i hele den periode dit sæsonkort eller teaterkort er gyldigt.

Den kommende sæson og fordele træder i kraft fra 1. august 2017. 

Er du under 25 år?

Børn og unge under 25 år kan købe ungdomsbilletter med 40% rabat til alle forestillinger. Husk gyldig legitimation, når du går i teatret. Billetter kan bestilles online eller via Kundeservice på tlf. 33 69 69 69.

Har du købt sæsonkort og er under 25 år?

Sæsonkortholdere (tidligere abonnenter) under 25 år får først sin sæsonkortsrabat på alle forestillinger (15% med en fast serie og 10% med en valgfri serie) - og derefter 40% rabat oveni. Husk gyldig legitimation, når du går i teatret. Billetter kan bestilles online eller via Kundeservice på tlf. 33 69 69 69. Læs mere om sæsonkort.

KGL. INDSIGT

Som abonnent får du mulighed for at deltage i en række eksklusive seminarer. Der er stadig ledige billetter, og du kan læse mere om seminarerne her.

Læs mere her