Abonnement

Kom tættere på teatret

 Tegn abonnement til sæson 2016 / 2017

 

Bliv abonnent, og få forspring til sæsonen

Som abonnent på Det Kongelige Teater er du sikker på at få en teatersæson fyldt med store oplevelser. Vores 13.000 abonnenter har hver deres svar på hvilke teaterfordele, de foretrækker: Faste pladser i salen, forspring til billetsalget, gratis programmer, fast rabat på billetter, de køber til familie og venner – mulighederne er mange. Hvilke der passer til dit behov, er helt op til dig.

Der er mange måder at være knyttet til Det Kongelige Teater på. Med et abonnement på fast serie eller et valgfrit abonnement vælger du selv, hvilke fordele der passer dig bedst.

Fast abonnement - Få faste pladser og masser af teateroverraskelser

Elsker du overraskelser og vil du sidde det samme sted i salen hver gang? Så tegn abonnement på vores faste serier. Vi sammensætter din teatersæson, så det eneste du skal gøre er at sætte kryds i kalenderen. Du får 15 % rabat på alle dine billetkøb, gratis forestillingsprogrammer og adgang til en lang række fordele.

Det er ikke længere muligt at tegne fast abonnement til sæson 2016/2017

Valgfrit abonnement - Få de gode pladser til lige de forestillinger, du vil se

Køber du minimum 6 forestillinger på én gang får du automatisk et valgfrit abonnement. Du får 10 % rabat på alle billetter - også dem du køber efterfølgende, eller til familie og venner. Desuden får du invitationer til vores eksklusive bagom-scenen-seminarer, tilbud om en særlig børnedag med billetter til 25 kr og meget, meget andet.

KØB VALGFRIT ABONNEMENT

Klik her for at se en video om hvordan du køber et valgfrit abonnement

Få inspiration til dit abonnement med aboguiden, og få vores anbefalinger til dine forestillinger i kommende sæson på baggrund af dine tidligere favoritoplevelser.

PRØV GUIDEN

Teaterkort - Masser af fordele uden binding

Teaterkortet er for dig, der vil mere i Det Kongelige Teater og have adgang til masser af fordele uden at binde dig. Kortet koster 245 kr. pr. år og giver 10 % rabat på billetter uanset om du vil betages af ballet, overvældes af opera, høre klassiske koncerter eller se skuespil i særklasse. Teaterkortet er gyldigt fra købsdato og 12 måneder frem. 

Køb teaterkort

Hvor mange fordele vil du have?

Alle fordele kan benyttes i hele den sæson abonnementet er gyldigt.

Er du under 25 år?

Børn og unge under 25 år kan købe ungdomsbilletter med 40% rabat til alle forestillinger. Husk gyldig legitimation, når du går i teatret. Billetter kan bestilles online eller via billetcentret på tlf. 33 69 69 69.

Er du både abonnent og under 25 år?

Abonnenter under 25 år får først abonnementsrabat på alle forestillinger - og derefter 40% rabat oveni. Husk gyldig legitimation, når du går i teatret. Billetter kan bestilles online eller via billetcentret på tlf. 33 69 69 69. Læs mere om at blive abonnent.

KGL. INDSIGT

Som abonnent får du mulighed for at deltage i en række eksklusive seminarer. Der er stadig ledige billetter, og du kan læse mere om seminarerne her.

Læs mere her