Billetter

Billetter

Se hele repertoiret, og køb billetter til sæsonens forestillinger i kalenderen. 

Er I et privat selskab på 10 personer eller flere, får I 10% grupperabat på jeres billetter. I kan reservere et antal billetter op til to måneder før en forestilling. Kontakt Det Kongelige Teaters Kundeservice på tlf. +45 33 69 69 69 eller skriv til billet@kglteater.dk.

Nederst på denne side finder du mere info omkring lanceringen af sæson 2017/2018.

Spørgsmål og svar
Søger du svar angående ombytning af billetter, mistede billetter, aflyst forestilling eller lign., så kig evt. på vores oftest stillede spørgsmål her. Du kan også kontakte Det Kongelige Teaters Kundeservice på tlf. +45 33 69 69 69 mandag til fredag fra 9.30 - 16.00.

Se her, hvad du kan opleve i sæson 2017/2018

Så kan vi endelig afsløre det fulde repertoire for sæson 2017/2018 og give dig et overblik over, hvad du kan se i Det Kongelige Teater.

SE FORESTILLINGER


Du kan også tage et kig i vores sæsonbog og læse mere om alle forestillingerne for den kommende sæson og info om vores sæsonkort og serier.

LÆS SÆSONBOG  DOWNLOAD SÆSONBOG

Gør din verden større i sæson 17/18

Se videoen fra vores pressemøde den 26. april kl. 10, hvor Teaterchef Morten Hesseldahl, Skuespilchef Morten Kirkskov, Operachef Sven Müeller og Balletmester Nikolaj Hübbe præsenterer det bedste fra vores kommende sæson.

Følg med!

Hvad sker hvornår?

Udvalgte forestillinger er allerede i forsalg - se dem her

14. august åbner løssalg til alle forestillinger for dig med Teaterkort.

16. august åbner løssalg til alle forestillinger for alle.

Med et sæsonkort (tidligere abonnement) får du forspring på billetkøbet til den kommende sæson, samt en masse andre fordele du kan benytte sæsonen igennem. Læs mere om Sæsonkortet her.

Er du ikke helt klar til at beslutte dig endnu, så giver Teaterkortet dig også en række fordele og et mindre forspring på dit billetkøb til den kommende sæson. Læs mere om Teaterkortet her.