Øvrige rabattilbud

Øvrige rabattilbud

Hos Det Kongelige Teater finder du en lang række tilbud og rabatter til alt lige fra parkering og ståpladser til ungdoms- og grupperabat.

Vil du have gode fordele hele sæsonen igennem og få et forspring til køb af billetter, så læs mere om at blive abonnent.

Bliv medlem af KGLpensionist

Er du pensionist kan du blive medlem af KGLpensionist og få særlige nyheder og tilbud på udvalgte forestillinger.

Til orientering bortfalder den faste pensionistrabat og i stedet for tilbydes udvalgte forestillinger og særlige arrangementer til pensionister til særpris.

Bliv medlem af KGLstudie og få særlige tilbud

Er du studerende på en videregående uddannelse kan du blive medlem af KGLstudie og få særlige nyheder og tilbud på udvalgte forestillinger.

Til orientering bortfalder den faste studierabat og i stedet for tilbydes udvalgte forestillinger og særlige arrangementer til studerende til særpris. Tilmeld dig her.

Er du under 25 år får du 40% rabat på hele repertoiret.

Er du under 25 år?

Børn og unge under 25 år kan købe ungdomsbilletter med 40% rabat til alle forestillinger. Husk gyldig legitimation, når du går i teatret. Billetter kan bestilles online eller via billetcentret på tlf. 33 69 69 69.

Er du både abonnent og under 25 år?

Abonnenter under 25 år får først abonnementsrabat på alle forestillinger - og derefter 40% rabat oveni. Husk gyldig legitimation, når du går i teatret. Billetter kan bestilles online eller via billetcentret på tlf. 33 69 69 69. Læs mere om at blive abonnent.

Gallerikort til Gamle Scene

Gallerikortet giver fri adgang til ledige pladser på de to billigste prisgrupper på Galleriet på Gamle Scene.

Du kan bestille billetter fra tre hverdage før forestillingen, såfremt der er ledige pladser.Vil du f.eks. reservere billet til en forestilling om mandagen, kan du tidligst gøre det fra og med onsdagen før.

Prisen er 400 kroner pr. sæson og kortet er personligt. Du kan derfor kun købe gallerikort til dig selv i dit eget login.

Vær opmærksom på at der fra sæson 16/17 pålægges et ekspeditionsgebyr på 15 kr. ved bestilling af billetter med et gallerikort. 

KØB GALLERIKORT

Ståplads til Operaen

Kortet giver fri adgang til en ståplads til forestillinger i Operaen, Store scene.

Billetter bestilles fra tre hverdage før forestillingen, såfremt der er ledige pladser. Vil du f.eks. reservere billet til en forestilling om mandagen, kan du tidligst gøre det fra og med onsdagen før.

Prisen er 700 kroner pr. sæson og kortet er personligt. Du kan derfor kun købe kort til dig selv i dit eget login.

Vær opmærksom på at der fra sæson 16/17 pålægges et ekspeditionsgebyr på 15 kr. ved bestilling af billetter med et ståpladskort.

KØB STÅPLADSKORT

Grupper

Er I et privat selskab på 10 personer eller flere, får I 10% grupperabat på jeres billetter. Du kan reservere et antal billetter op til to måneder før forestilling.

Det er også muligt at bestille en pakke med f.eks. rundvisning og/eller middag før forestillingen.

Ring til Billetcentret på 33 69 69 69 og hør mere eller send en email til gruppe@kglteater.dk

Få rabat på din parkering, når du går i teatret

Som gæst i Det Kongelige Teater får du 25 % rabat på parkering i parkeringshuset Q-Park Magasin.

Er du abonnent hos Det Kongelige Teater eller Teaterkortholder får du 50 % rabat. Rabatten gælder alle dage, hele døgnet.

Sådan får du rabatten på 25 % som teatergæst :

  1. Træk en p-billet ved indkørsel til p-huset.

  2. P-billetten indlæses i billetmaskinen i Skuespilhuset eller på Gamle Scene. Maskinen påfører billetten en stregkode, som sidenhen udløser rabatten.

  3. Når du ønsker at forlade p-anlægget, indlæses p-billetten. Stegkoden udløser nu rabatten og betaling kan herefter foretages kontant eller med kreditkort.

Sådan får du rabatten på 50 % som abonnent eller teaterkortholder: 

  1. Træk en billet ved indkørsel til p-huset.

  2. Når du ønsker at forlade p-anlægget, indlæses først billet og dernæst abonnementskortet eller teaterkortet. Kombinationen af billet og kort udløser rabatten og betaling kan herefter foretages kontant eller med kreditkort. 

NB! Benytter du kreditkort direkte ved indkørsel udstedes ingen p-billet og der kan derfor ikke opnås rabat. Det er derfor vigtigt at du trækker p-billet!