Øvrige rabattilbud

Øvrige rabattilbud

Hos Det Kongelige Teater finder du en lang række tilbud og rabatter til alt lige fra parkering og ståpladser til ungdoms- og grupperabat.

Vil du have gode fordele hele sæsonen igennem og få et forspring til køb af billetter, så læs mere om at blive sæsonkortholder.

Få gode tilbud i vores KGLklub

KGLklub er for dig, der gerne vil tættere på Det Kongelige Teater, og er åben for alle. Har du sæsonkort eller teaterkort, er du automatisk tilmeldt. Har du tidligere meldt dig ind i KGLstudie eller KGLpensionist er du fra sæsonstart ligeledes en del af den nye KGLklub og vil stadig modtage tilbud fra teatret.

Du kan melde dig ind allerede nu ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sørger vi for, at du bliver en del af klubben.

Tilmeld dig her

Er du under 25 år?

Børn og unge under 25 år kan købe ungdomsbilletter med 40% rabat til alle forestillinger. Husk gyldig legitimation, når du går i teatret. Billetter kan bestilles online eller via Kundeservice på tlf. 33 69 69 69.

Sæsonkortholdere under 25 år får også rabat på ungdomsprisen (15% med en fast serie og 10% med en valgfri serie).  Læs mere om sæsonkort.

Gallerikort til Gamle Scene

Gallerikortet giver fri adgang til ledige pladser på de to billigste prisgrupper på Galleriet på Gamle Scene.

Du kan bestille billetter online fra tre dage før forestillingen, såfremt der er ledige pladser.Vil du f.eks. reservere billet til en forestilling om mandagen, kan du tidligst gøre det fra og med fredagen før.

Prisen er 400 kroner pr. sæson og medlemskabet er personligt. Du kan derfor kun købe gallerikort til dig selv i dit eget login.

Vær opmærksom på at der fra sæson 16/17 pålægges et ekspeditionsgebyr på 15 kr. ved bestilling af billetter med et gallerikort. 

Bemærk at du ved køb af Gallerikortet skal vælge leveringsmetoden Postnord. Du modtager dog ikke dit Gallerikort/Ståpas med posten. Dit medlemskab registreres derimod elektronisk på din kundeprofil og når du ønsker at booke dine billetter fra 3 dage før forestillingen skal du derfor logge ind på din profil på hjemmesiden.

KØB GALLERIKORT

Ståplads til Operaen

Kortet giver fri adgang til en ståplads til forestillinger i Operaen, Store scene.

Billetter bestilles online fra tre dage før forestillingen, såfremt der er ledige pladser. Vil du f.eks. reservere billet til en forestilling om mandagen, kan du tidligst gøre det fra og med fredagen før.

Prisen er 700 kroner pr. sæson og medlemskabet er personligt. Du kan derfor kun købe kort til dig selv i dit eget login.

Vær opmærksom på at der fra sæson 16/17 pålægges et ekspeditionsgebyr på 15 kr. ved bestilling af billetter med et ståpladskort.

Bemærk at du ved køb af Ståpladskort skal vælge leveringsmetoden Postnord. Du modtager dog ikke dit Gallerikort/Ståpas med posten. Dit medlemskab registreres derimod elektronisk på din kundeprofil og når du ønsker at booke dine billetter fra 3 dage før forestillingen skal du derfor logge ind på din profil på hjemmesiden.

KØB STÅPLADSKORT

Grupper

Er I et privat selskab på 10 personer eller flere, får I 10% grupperabat på jeres billetter. Du kan reservere et antal billetter i en måned.

Det er også muligt at bestille en pakke med f.eks. rundvisning og/eller middag før forestillingen.

Ring til Billetcentret på 33 69 69 69 og hør mere eller send en email til Erhverv@kglteater.dk

Få rabat på din parkering, når du går i teatret

I Jeudans parkeringshus under kvæsthusmolen ved Skuespilhuset betaler du kun 60 kr. for parkering i tidsrummet 18-23

Som gæst i Det Kongelige Teater har du mulighed for at få 25% rabat på parkering i parkeringshuset Q-Park ved Magasin.

Har du sæsonkort eller teaterkort til Det Kongelige Teater får du 50% rabat. Rabatten gælder alle dage, hele døgnet.

Sådan får du rabatten på 25 % som teatergæst :

  1. Træk en p-billet ved indkørsel til p-huset.

  2. P-billetten indlæses i billetmaskinen på Gamle Scene. Maskinen påfører billetten en stregkode, som sidenhen udløser rabatten.

  3. Når du ønsker at forlade p-anlægget, indlæses p-billetten. Stegkoden udløser nu rabatten og betaling kan herefter foretages kontant eller med kreditkort.

Sådan får du rabatten på 50 % som sæsonkortholder eller teaterkortholder: 

  1. Træk en billet ved indkørsel til p-huset.

  2. Når du ønsker at forlade p-anlægget, indlæses først billet og dernæst sæsonkortet eller teaterkortet. Kombinationen af billet og kort udløser rabatten og betaling kan herefter foretages kontant eller med kreditkort. 

NB! Benytter du kreditkort direkte ved indkørsel udstedes ingen p-billet og der kan derfor ikke opnås rabat. Det er derfor vigtigt, at du trækker p-billet!

BEMÆRK: Q-Park yder ikke rabat med tilbagevirkende kraft. Rabatten opnås udelukkende så længe, du ikke er kørt ud af P-anlægget.
Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Q-Park Servicecenter via samtaleknappen på betalings- og bomautomaterne døgnet rundt eller ringe på +45 7025 7213.