Øvrige rabattilbud

Øvrige rabattilbud

Hos Det Kongelige Teater finder du en lang række tilbud og rabatter til alt lige fra parkering og ståpladser til ungdoms- og grupperabat.

Vil du have gode fordele hele sæsonen igennem og få et forspring til køb af billetter, så læs mere om at blive abonnent.

Få gode tilbud i vores KGLklub

Fra den nye sæson 2017/2018 går vi i luften med en splinterny medlemsklub, hvor du modtager særlige nyheder og tilbud, som taler lige ind i netop dine interesser.

KGLklub er for dig, der gerne vil tættere på Det Kongelige Teater, og er åben for alle. Har du sæsonkort eller teaterkort, er du automatisk tilmeldt. Har du tidligere meldt dig ind i KGLstudie eller KGLpensionist er du fra sæsonstart ligeledes en del af den nye KGLklub og vil stadig modtage tilbud fra teatret.

KGLklub starter fra august, men du kan melde dig ind allerede nu ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sørger vi for, at du bliver en del af klubben.

Tilmeld dig her

Er du under 25 år?

Børn og unge under 25 år kan købe ungdomsbilletter med 40% rabat til alle forestillinger. Husk gyldig legitimation, når du går i teatret. Billetter kan bestilles online eller via Kundeservice på tlf. 33 69 69 69.

Har du købt sæsonkort og er under 25 år?

Sæsonkortholdere (tidligere abonnenter) under 25 år får først sin sæsonkortsrabat på alle forestillinger (15% med en fast serie og 10% med en valgfri serie) - og derefter 40% rabat oveni. Husk gyldig legitimation, når du går i teatret. Billetter kan bestilles online eller via Kundeservice på tlf. 33 69 69 69. Læs mere om sæsonkort.

Gallerikort til Gamle Scene

Gallerikortet giver fri adgang til ledige pladser på de to billigste prisgrupper på Galleriet på Gamle Scene.

Du kan bestille billetter fra tre hverdage før forestillingen, såfremt der er ledige pladser.Vil du f.eks. reservere billet til en forestilling om mandagen, kan du tidligst gøre det fra og med onsdagen før.

Prisen er 400 kroner pr. sæson og kortet er personligt. Du kan derfor kun købe gallerikort til dig selv i dit eget login.

Vær opmærksom på at der fra sæson 16/17 pålægges et ekspeditionsgebyr på 15 kr. ved bestilling af billetter med et gallerikort. 

Kan købes fra 16. august

Ståplads til Operaen

Kortet giver fri adgang til en ståplads til forestillinger i Operaen, Store scene.

Billetter bestilles fra tre hverdage før forestillingen, såfremt der er ledige pladser. Vil du f.eks. reservere billet til en forestilling om mandagen, kan du tidligst gøre det fra og med onsdagen før.

Prisen er 700 kroner pr. sæson og kortet er personligt. Du kan derfor kun købe kort til dig selv i dit eget login.

Vær opmærksom på at der fra sæson 16/17 pålægges et ekspeditionsgebyr på 15 kr. ved bestilling af billetter med et ståpladskort.

Kan købes fra 16. august.

Grupper

Er I et privat selskab på 10 personer eller flere, får I 10% grupperabat på jeres billetter. Du kan reservere et antal billetter i en måned.

Det er også muligt at bestille en pakke med f.eks. rundvisning og/eller middag før forestillingen.

Ring til Billetcentret på 33 69 69 69 og hør mere eller send en email til Erhverv@kglteater.dk

Få rabat på din parkering, når du går i teatret

Som gæst i Det Kongelige Teater får du 25 % rabat på parkering i parkeringshuset Q-Park Magasin.

Har du sæsonkort eller teaterkort til Det Kongelige Teater får du 50 % rabat. Rabatten gælder alle dage, hele døgnet.

Sådan får du rabatten på 25 % som teatergæst :

  1. Træk en p-billet ved indkørsel til p-huset.

  2. P-billetten indlæses i billetmaskinen i Skuespilhuset eller på Gamle Scene. Maskinen påfører billetten en stregkode, som sidenhen udløser rabatten.

  3. Når du ønsker at forlade p-anlægget, indlæses p-billetten. Stegkoden udløser nu rabatten og betaling kan herefter foretages kontant eller med kreditkort.

Sådan får du rabatten på 50 % som abonnent eller teaterkortholder: 

  1. Træk en billet ved indkørsel til p-huset.

  2. Når du ønsker at forlade p-anlægget, indlæses først billet og dernæst abonnementskortet eller teaterkortet. Kombinationen af billet og kort udløser rabatten og betaling kan herefter foretages kontant eller med kreditkort. 

NB! Benytter du kreditkort direkte ved indkørsel udstedes ingen p-billet og der kan derfor ikke opnås rabat. Det er derfor vigtigt at du trækker p-billet!