Kulturmødet på Mors

Kulturmødet på Mors

Fra den 24. - 26. august 2017 bliver der endnu engang afholdt Kulturmøde på Mors, hvor dansk kulturliv og kunst bliver sat til diskussion. 

I løbet af Kulturmødet gennemføres en række samtaler mellem vidende og visionære personer fra dansk kunst- og kulturliv, erhvervsliv og politik, og repræsentanter fra Det Kongelige Teater vil også deltage i nogle af de mange, spændende oplæg.

Vi vil løbende offentliggøre programmet for de debatter og indslag, som det Kongelige Teater afholder og er repræsenteret i. Hold øje her på siden.

Læs mere on Kulturmødet på Mors på www.kulturmoedet.dk.

Arrangementer

Debat - Læring gennem kunsten

Det Kongelige Teater arbejder aktivt med det brugerinvolverende paradigme inden for læring og aktiv deltagelse i kunsten. Vi skaber levende møder med gensidig udveksling mellem kunstnere og børn med udgangspunkt i klassiske scenekunstarter. Det kalder vi læring gennem kunsten. Læring gennem kunsten betyder, at børn og unge ses som ligeværdige i mødet med kunsten. Det handler om at sætte de kreative kompetencer i spil og få motioneret følelser, sanselighed og personligt udtryk i et udviklende fællesskab.

Kom og deltag i en debat om hvordan man opbygger partnerskaber, som inspirerer på skolerne og forankres i lokalsamfundet og få idéer til processer, som giver plads til kunsten i en travl skoleverden.

Se mere

Hvad er kommunikation?

Vi lever i kommunikationens tidsalder, men hvad er god kommunikation egentlig? Hvordan kan vi blive bedre til at tale sammen og hvordan kan samtalen hjælpe os til fælles løsninger, så de mange ord ikke bliver målet i sig selv, men et middel til samarbejde? Teaterchef for Det Kongelige Teater, Morten Hesseldahl deltager i debatten.

Se mere