Publikumsorkester

 

 

 

Publikumsorkester

Velkommen til Det Kongelige Teaters Publikumsorkester. Vi er et symfoniorkester bestående af amatørmusikere i alle aldre, der elsker at spille sammen.

Det Kongelige Teaters Publikumsorkester består af både begyndere og øvede amatørmusikere. Alle spiller sammen i et stort og festligt orkester.

Vi øver i Operaen tirsdage fra 17.15-19.45 fra oktober til maj og spiller derudover 2-3 koncerter årligt. I løbet af sæsonen har vi besøg af forskellige musikere fra Det Kongelige Kapel, der spiller side om side med os. Den musik, vi øver på, er uddrag af teatrets løbende repertoire bl.a. operaerne Figaros bryllup og La traviata.

Orkestrets dirigent er Mette Hanskov, der er solobassist i Det Kongelige Kapel.

Tilmelding - optag af nye medlemmer:

Er du lige den violinhaj, vi søger eller en nysgerrig begynder?

Der vil være optag for nye medlemmer i begyndelsen af oktober 2016. Nærmere dato følger, så hold øje med hjemmesiden. Der er et begrænset antal pladser på specifikke instrumenter og niveauer, men alle der har en grundlæggende musikalitet og lyst til at spille på et klassisk instrument i alderen 12-99 år er velkomne til at søge uanset erfaring. (Børn under 12 år, der allerede spiller et instrument, kan optages efter aftale).

Der er i øjeblikket ingen ledige pladser i orkesteret, men skriv til os på publikumsorkester@kglteater.dk , hvis du vil på venteliste eller høre, hvilke muligheder der er i den nærmere fremtid. Så vender vi tilbage.

Publikumsoorkestret er støttet af Det Obelske Familiefond.

 

Galleri