Publikumsorkester

 

 

 

Publikumsorkester

Velkommen til Det Kongelige Teaters Publikumsorkester. Vi er et symfoniorkester bestående af amatørmusikere i alle aldre, der elsker at spille sammen.

Det Kongelige Teaters Publikumsorkester har eksisteret siden oktober 2015 og består af begyndere og øvede amatørmusikere i alderen 10-90 år. Alle spiller sammen i et stort og festligt symfoniorkester. Instrumenterne er: Harpe, violin, bratsch, cello, kontrabas, fløjte, obo, klarinet, fagot, valdhorn, trompet, trombone, tuba og slagtøj.

Vi øver i Operaen de fleste tirsdage i tidsrummet 17.15-19.45 fra oktober til maj og spiller derudover 2-3 koncerter årligt. I løbet af sæsonen har vi besøg af forskellige musikere fra Det Kongelige Kapel, der spiller side om side med os. Den musik, vi øver på, er primært uddrag af teatrets løbende repertoire, men også fællessange fra den danske sangskat.

Orkestrets dirigent er Mette Hanskov, der er solobassist i Det Kongelige Kapel og har udviklet et nodedifferentieret system tilpasset den enkelte musikers niveau.

Tilmelding - optag af nye medlemmer:

Orkesteret er for tiden fyldt op, og vi søger udelukkende violinister og bratschister på højt niveau. Alle i alderen 12-99 år er velkomne til at søge. (OBS: Der optages i øjeblikket ikke begyndere og let øvede).
Skriv til os på publikumsorkester@kglteater.dk, hvis du vil på venteliste eller høre, hvilke muligheder der er.

Koncertkalender:

9. april 2017: Afholdes koncert sammen med publikumsorkesteret fra Berlin, Skuespilhusets Store Scene. Se mere og køb billetter her.

29. april 2017: Koncert i Den franske domkirke i Berlin.

Galleri