Publikumspanel

KGL Panel

Det Kongelige Teaters Publikumspanel er din mulighed for at fortælle os, hvad vi gør godt - og hvad vi kan gøre endnu bedre. Vi er lutter øren!

KGL Panel er Det Kongelige Teaters online publikumspanel

Idéen bag KGL Panel er at give dig mulighed for at give din mening til kende om Det Kongelige Teater på tværs af kunstarter, scener, foyerområder, caféer og restauranter – og samtidig gøre os klogere på dine ønsker for publikumsoplevelser og dit kulturforbrug.  

Langt de fleste af Det Kongelige Teaters undersøgelser gennemføres som web-undersøgelser, og som medlem kan du derfor deltage, når det passer dig bedst – og du kan deltage både fra computer, tablet og din smartphone. Herudover gennemfører vi fra tid til anden fokusgrupper, telefoniske og personlige interview rundt omkring i landet.

Det er altid frivilligt at deltage i vores undersøgelser, og du bestemmer selv fra gang til gang, om du har tid og lyst til at give din mening til kende!

Vi er lutter øren!

KGL Panel håndteres af Det Kongelige Teaters afdeling for Strategisk Analyse, og resultaterne fra undersøgelserne bruges til at gøre Det Kongelige Teaters udbud og kundeoplevelsestiltag endnu bedre samt styrke vores strategi for udvikling af nyt indhold til publikumsoplevelserne på tværs. Al kommunikation mellem dig og Det Kongelige Teater handler udelukkende om at måle kvaliteten af vores produkter internt og du vil aldrig modtage materialer eller e-mails fra KGL Panel, der omfatter nogen form for salg eller markedsføring.

Har du spørgsmål eller kommentarer kan du skrive til os her analyse@kglteater.dk