Publikumspanel

Publikumspanel

Det Kongelige Teaters Publikumspanel er din mulighed for at fortælle os, hvad vi gør godt - og hvad vi kan gøre endnu bedre!

Se seneste nyt fra Publikumspanelet

Hvad er Publikumspanelet?

Panelet består af frivillige deltagere, som vi spørger om alt fra ønsker til forestillinger til, hvordan de synes, vores APP skal fungere. Panelet er derfor en meget aktiv medspiller i vores arbejde, både når vi skal udvikle helt nye tiltag, og når vi skal børste lidt af støvet af vores historie.

Det er frivilligt fra gang til gang, om man svarer på de spørgeskemaer, vi sender ud. Spørgeskemaerne er altid elektroniske, så det er lettest muligt at være med.

Hvem er vi?

Resultaterne fra Publikumspanelet bruges af Det Kongelige Teaters afdeling for Strategisk Analyse til at forbedre vores udbud og kundeoplevelsestiltag. Vi er en lille gruppe, der blandet andet arbejder med panelet. Det er os, der modtager og læser al den feedback, som vi modtager fra panelet. Vi bruger en god del af vores tid på at læse alle svar igennem og lave rapporter på baggrund af dem, som bliver brugt i den løbende udvikling af Det Kongelige Teater.

Nina Gram
Nina arbejder primært med relationen til publikum og undersøgelser af, hvilke oplevelser publikum har i Det Kongelige Teater.

Martin Havn
Martin arbejder med forretningsudvikling, primært på de digitale platforme, samt analyser af publikums købsadfærd og brug af data i den langsigtede repertoireplanlægning. 

Mathias Braad
Mathias er Analyse- og vidensmedarbejder. Han arbejder med publikumfeedback herunder analyse af feedback, udarbejdelse af rapporter og formidling af indsigter.  

Kristoffer Dalsgård
Kristoffer er Analyse- og Vidensmedarbejder. I praksis betyder det, at Kristoffer samler op på de rapporter, der kommer ud af panelets svar, og hjælper med at formidle dem videre ud i organisationen.

Hvorfor skal jeg tilmelde mig?

Det skal du først og fremmest, fordi du har lyst til at være med. Det er en mulighed for at give input til, hvad du ønsker fra Det Kongelige Teater og fortælle os, hvad du mener om Det Kongelige Teater - om kunsten, scenerne, foyerområder, caféer og restauranter. På den måde gør du os klogere på dine ønsker for kulturoplevelser og dit kulturforbrug.

Udover, at man som medlem af Publikumspanelet løbende får tilsendt spørgeskemaer, inviterer vi indimellem panelet til særlige arrangementer som f.eks. åbne prøver i skuespillet, hvor panelet får lov til at opleve skuespillerne arbejde med stykket op til premieren. I den forbindelse gennemfører vi indimellem også samtaler og interviews med publikum for at lære mere om jeres oplevelser med scenekunst.

Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du skrive til os på: analyse@kglteater.dk