Inspirationsmaterialer

Inspirationsmaterialer

Det Kongelige Teater laver introducerende digitalt materiale til mange forestillinger gennem sæsonen. 

Her kan du finde vores inspirationsmaterialer til sæsonens forestillinger, få viden om Det Kongelige Teater som virksomhed og læse mere om muligheden for en introduktion inden en forestilling.

Undervisningsmateriale om Det Kongelige Teater

Her finder du et undervisningsmateriale om Det Kongelige Teater, hvor du kan hente viden om institutionens politiske, økonomiske og ledelsesmæssige virke samt få idéer til opgaver om bl.a. repertoireplanlægning, budgetter og markedsføring.

Det Kongelige Teater som virksomhed

Materialet er produceret i samarbejde med Niels Brock Handelsgymnasium

Inspirationsmaterialer sæson 2016/17

Her finder du inspirationsmaterialer til udvalgte forestillinger målrettet elever i grundskolen og på ungdomsuddannelser. Materialerne er digitale og kan bruges på klassens smartboard eller på elevernes tablets som forberedelse til dit teaterbesøg og som efterbehandling af forestillingens temaer. De indeholder backstage interviews, links til artikler og tematiske appetitvækkere som oplæg til diskussion eller videre fordybelse i undervisningssammenhænge.  

Skoleintroduktioner

Hvis du skal se en forestilling og ønsker, at dine elever eller studerende skal være klædt godt på inden, er du meget velkommen til at kontakte os.

Alder: For alle.

For mere information, skriv til kglplus@kglteater.dk.