Inspirationsmaterialer

Inspirationsmaterialer

Det Kongelige Teater laver introducerende digitalt materiale til mange forestillinger gennem sæsonen. 

I år tænker vi dog nye tanker om vores inspirationsmaterialer, og har derfor stillet produktionen af dem på pause. Vi har dog været i arkiverne og fundet nogle af de materialer frem, som vi tidligere har produceret.

De er listede nedenfor.

Undervisningsmateriale om Det Kongelige Teater

Her finder du et undervisningsmateriale om Det Kongelige Teater, hvor du kan hente viden om institutionens politiske, økonomiske og ledelsesmæssige virke samt få idéer til opgaver om bl.a. repertoireplanlægning, budgetter og markedsføring.

Det Kongelige Teater som virksomhed

Materialet er produceret i samarbejde med Niels Brock Handelsgymnasium

Inspirationsmaterialer sæson 2017/2018

Her finder du inspirationsmaterialer til udvalgte forestillinger målrettet elever i grundskolen og på ungdomsuddannelser. Materialerne er digitale og kan bruges på klassens smartboard eller på elevernes tablets som forberedelse til dit teaterbesøg og som efterbehandling af forestillingens temaer. De indeholder backstage interviews, links til artikler og tematiske appetitvækkere som oplæg til diskussion eller videre fordybelse i undervisningssammenhænge.

Ekstramateriale

Her finder du ekstramateriale til udvalgte forestillinger, som ikke er målrettet skoleelever, men derimod alle med appetit på mere. Dyk ned i universerne bag forestillingerne og fordyb dig i temaer og indhold. Brug det som forberedelse til dit teaterbesøg eller til fordybelse efter. Materialerne indeholder backstage interviews, baggrundshistorier, videoer mm.

Tilmeld dig Skolenyhedsbrevet

Med skolenyhedsbrevet får du altid et lille tip med på vejen. Det kan være om en aktuel forestilling, et særligt læringsforløb, en ny aktivitet eller en underviser-kollega som giver sin mening til kende. Tilmeld dig her.