Workshops

Læs mere om vores workshops for både lærere og elever.

Workshops

Er du lærer på en skole, og vil du gerne have at dine elever beskæftiger sig med og udforsker klassisk kunst? Så er en af vores læringsworkshops måske noget for dig. Læs mere om vores workshops herunder.

Alle vores workshops for sæson 2016/2017 er booket, men tilmeld dig vores skolenyhedsbrev og hold dig opdateret på nye tilmeldinger og tiltag for det kommende skoleår.

Alle aktiviteter for børn og unge er støttet af Det Obelske Familiefond

Hands On

Prøv kræfter med opera, ballet, skuespil eller klassisk musik. Alle workshops er faciliteret af  teatrets sangere, dansere, skuespillere eller musikere. I vores Hands On workshops inviteres I til refleksion, dialog og involvering i kreative processer med udgangspunkt i en af følgende kunstarter:

  • Hands On Opera (Alder: for alle)
  • Hands On Ballet (Alder: fra 4. klassetrin og op)
  • Hands On Skuespil (Alder: fra 8. klassetrin og op)
  • Hands On Orkester (Alder: fra 1. klassetrin og op)

Alle Hands On er fuldt booket i sæson 16/17. Er du interesseret i at vide mere om teatrets workshops for det kommende skoleår, så tilmeld dig vores skolenyhedsbrev i bunden af siden.

Teaterspillet

I denne workshop er der fokus på samarbejde, produktion og kunstneriske processer, hvor eleverne samarbejder om at finde kreative og praktiske løsninger. Teaterspillet er en medskabende og involverende aktivitet, der gennem rollespil og spilstrategier simulerer en hel produktionsproces fra casting til premiere. 

Alder: fra 8. klasse og op.

Alle Hands On er fuldt booket i sæson 16/17. Er du interesseret i at vide mere om teatrets workshops for det kommende skoleår, så tilmeld dig vores skolenyhedsbrev i bunden af siden.

Kids2Kids

Sammen med Det Kongelige Teaters Balletskoles ungdomskompagni, Kompagni B, prøves der kræfter med ballettrin og teknik. Workshoppens fokus er på lydhørhed og koncentration, og giver indsigt i glæden og potentialet ved at danse og bevæge kroppen.

Alder: fra 1.-3. klasse. 

Alle Hands On er fuldt booket i sæson 16/17. Er du interesseret i at vide mere om teatrets workshops for det kommende skoleår, så tilmeld dig vores skolenyhedsbrev i bunden af siden.

Lærerworkshops

Det Kongelige Teater tilbyder inspirationsdage for lærere og pædagoger i hele landet, hvor I får redskaber til at arbejde med dans og bevægelse, eller musik og drama i jeres undervisning. Bevægelse, drama og musik kan spille ind i mange af skolens fag, enten som lange eller korte forløb, der både øger velvære og sammenhold i klassen og understøtter den faglige læring.

Lærerworkshop i kropslighed og sanselighed i undervisningen

Workshoppen er en praktisk introduktion til konkrete lege og øvelser fra det scenekunstneriske område, der åbner op for en kropslig og sanselig måde at være tilstede og navigere i verden på, alene og sammen med andre.
Disse lege og øvelser er et energiskabende og afvekslende alternativ til mere stillesiddende aktiviteter og kan alle udvikles i en mere fagspecifik retning. I samspil med intellektuelle og refleksive greb ønsker workshoppen at inspirere til at hele mennesket aktiveres i læringsprocessen.

Workshoppen finder sted:
17. marts 2017 kl. 9:30 - 16:00 i Skuespilhuset, Sankt Annæ Plads 36, 1250 København K

Tilmeld dig ved at skrive en mail med navn, tlf.nr., e-mail og skolens navn til kglplus@kglteater.dk. Angiv Lærerworkshop Skuespil i emnefeltet.

Lærerworkshop i musikdramatik

Du får som underviser indblik i, hvordan du selv kan facilitere kreative forløb eller øvelser i skolen med fokus på musik og bevægelse. På workshoppen får du enkle værktøjer og modeller, der med det samme kan omsættes til kreativ læring i klasselokalet. Workshoppen er for lærere og pædagoger i folkeskolen indenfor alle fag. Musikalsk baggrund eller faglighed er ikke påkrævet.

Workshoppen finder sted:
22. marts 2017 kl. 10:00 – 15:00 på Balletskolen i Holstebro, Den Røde Plads 4, 7500 Holstebro.

Medbring behageligt træningstøj og sokker og en solid madpakke.

Tilmeld dig ved at skrive en mail med navn, tlf.nr., e-mail og skolens navn til kglplus@kglteater.dk. Angiv Lærerworkshop Musikdramatik i emnefeltet.

Lærerworkshop i dans og bevægelse

Lærerworkshop i dans og bevægelse I er en praktisk og teoretisk workshop med fokus på, hvordan du som lærer og pædagog kan introducere mere bevægelse i din undervisning. Dans kan spille ind i mange af skolens fag, enten som sammenhængende forløb eller som enkeltopgaver, der både øger velvære og sammenhold i klassen og understøtter den faglige indlæring. Med et specielt fokus på opgaver, hvor eleverne afprøver og udvikler deres eget bevægelsessprog, udrustes du til undervise dine egne elever i kreativ dans.

Workshoppen finder sted:

Der er ikke flere workshops i 2016/2017. Tilmeld dig skolenyhedsbrevet og hold dig orienteret om lærerworkshops for næste skoleår.

Tilmeld dig Skolenyhedsbrevet

Med skolenyhedsbrevet får du altid et lille tip med på vejen. Det kan være om en aktuel forestilling, et særligt læringsforløb, en ny aktivitet eller en underviser-kollega som giver sin mening til kende. Tilmeld dig her.