Café og Restaurant Ofelia i Skuespilhuset

Café og Restaurant Ofelia i Skuespilhuset

Om Restaurant Ofelia

I den smukke højloftede foyer midt i det myldrende havneliv byder café og restaurant Ofelia velkommen. Restauranten er opkaldt efter Hamlets udkårne i Shakespeares skuespil.

Her kan du opleve regionens delikate råvarer og sæsonernes skiften i en menu, der forener velsmag, sundhed, bæredygtighed og økologisk bevidsthed. 

Snup en hurtig kop kaffe i solen og havduften på den store terrasse, nyd Ofelias nyfortolkninger af det danske smørrebrød til en frokost med gode venner eller forretningsforbindelser, eller begynd teaterbesøget med en madoplevelse, der sætter gang i alle sanser.

Ofelia drives af Meyers.

Reservér dit bord online eller ring på +45 26 77 29 32

Se hvad du kan få i Ofelia

Vores køkken bygger på glæden over den skatkiste af råvarer, som regionens have, skove og marker bugner af og på den mangfoldighed af smagsoplevelser, som hver ny sæson byder på. Vi vælger råvarer, der har en særlig velsmag, er produceret bæredygtigt og med hensyntagen til dyrevelfærd. Vores mad har mindst 30% økologi.

Køkkenchef Mads Korsgaard komponerer enkle smukke retter, som lokker al velsmagen ud af hver enkelt råvare og får dem til at spille sammen i en lille symfoni for både smagsløg og øje.

Se menuen her

Gør det let i pausen

Spring køen over og nyd i stedet forestillingspausen med Meyers Bobler, vin, øl, vand og salte snacks ad libitum for kun kr. 125,-

I kan også vælge at lade vores bartendere sørge for, at jeres drinks står klar, når I kommer ud til pausen. I henvender jer blot i baren før forestillingen med jeres billet og bestiller, hvad I ønsker at drikke.

Få slukket tørsten med Ofelias særlige udvalg

Vine
Vores dygtige F&B Manager Jack Bay har sammen med kolleger fra Løgismose Vin sammensat et varieret udvalg af spændende vine, som både spiller sammen med menukortets retter og kan nydes som en aperitif efter arbejde eller før teaterforestillingen.

Mikrobryg øl og cider
I tæt samarbejde med mikrobryggeriet Skands bryggeriet har Det Kongelige Teater udviklet sin egen øl, Tæppefald. En mørk og fyldig øl, men med en blød og aromatisk karakter. Tæppefald er brygget med overgær efter gamle engelske traditioner – en øl med karakter. Desuden byder vi på Skandsøllene Humlefryd, Nicks Ale og særlige sæsonøl.

Vi samarbejder også med Nørrebro Bryghus og kan blandt andet tilbyde New York Lager og Stuykman Hvede.

Kaffe og the
Vores kaffe kommer fra Estate Coffee og er lavet på økologiske fairtrade espresso bønner, som er ristet ved lave temperaturer, i små partier og med detaljerede temperaturforløb for hver kaffe.

Vi bruger te fra T Town – det er økologisk te uden tilsætningsstoffer fordelt på fem familier: hvid, grøn, Oolong, sort og urter. Mælken er naturligvis også økologisk.

Nyd udsigten i den smukke café

I havneindløbet bruser de blå havnerundfartsbåde frem og tilbage og der er udsigt til både Operaen, Holmens gamle mastekran og kongeskibet. Nyd udsigten inde fra den smukke højloftede foyer eller tag en pause i solen på den store træterrasse og fornøj ganen med kaffe, the, et glas iskoldt æble/havtornsaft eller en kanelsnurre. 

Internet
Ingen foyer uden internetopkobling! Tag den bærbare med under armen og log på vores gratis internetforbindelse, der kan nås i hele den store foyer. Nyd en Caffe Latte, en kold forfriskning eller noget helt tredje, mens arbejdet eller studiet ordnes med byens bedste udsigt som kulisse.

Åbningstider og bordbestilling

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 10.00 åbner huset, kl. 11.00 åbner restauranten for frokost.
Lørdag - søndag kl. 10.00

Bemærk: der vil på forestillingsaftener være ændrede åbningstider.

Bordreservation

Du kan booke online gennem Dinnerbooking. Du kan også ringe til os på +45 26 77 29 32 på hverdag mellem kl. 10.00 og 15.00.

Bemærk: Det er ikke muligt at reservere bord ved at lægge en telefonbesked på vores telefonsvarer.

Selskaber

Når du booker et arrangement i Skuespilhuset, har du mulighed for at bestille forplejning fra Meyers.

Kontakt Meyers Venues for yderligere information og booking:
Telefon: +45 2893 9010
Mail: booking@meyerscc.dk
Web: meyersvenues.dk

Kontakt

Café og Restaurant Ofelia 

Skuespilhuset
Skt. Annæ Plads 36
DK-1250 København K

Tlf: +45 26 77 29 32 | Hverdage 10.00 - 15.00
Mail: shrest@meyerscc.dk

Bemærk: det er ikke muligt at reservere bord ved at lægge en telefonbesked på vores telefonsvarer.

Større arrangementer

For forespørgsler på større arrangementer kontakt venligst Det Kongelige Teaters Erhvervsafdeling.