Café og Restaurant Ofelia i Skuespilhuset

Café og Restaurant Ofelia i Skuespilhuset

I den smukke højloftede foyer midt i det myldrende havneliv byder café og restaurant Ofelia velkommen. Restauranten er opkaldt efter Hamlets udkårne i Shakespeares skuespil.

Her kan du opleve regionens delikate råvarer og sæsonernes skiften i en menu, der forener velsmag, sundhed, bæredygtighed og økologisk bevidsthed. 

Snup en hurtig kop kaffe i solen og havduften på den store terrasse, nyd Ofelias nyfortolkninger af det danske smørrebrød til en frokost med gode venner eller forretningsforbindelser, eller begynd teaterbesøget med en madoplevelse, der sætter gang i alle sanser.

Ofelia drives af Meyers.

Reservér dit bord online eller ring på +45 33 69 39 31

Se hvad du kan få i Ofelia

Vores køkken bygger på glæden over den skatkiste af råvarer, som regionens have, skove og marker bugner af og på den mangfoldighed af smagsoplevelser, som hver ny sæson byder på. Vi vælger råvarer, der har en særlig velsmag, er produceret bæredygtigt og med hensyntagen til dyrevelfærd. Vores mad har mindst 30% økologi.

Køkkenchef Matthias Perk komponerer enkle smukke retter, som lokker al velsmagen ud af hver enkelt råvare og får dem til at spille sammen i en lille symfoni for både smagsløg og øje. 

Morgenmad

Weekendbrunch

Frokost

Aften

Teatermenu

Få slukket tørsten med Ofelias særlige udvalg

Vine
Vores dygtige F&B Manager Nicklas Ottosson Kanstrup har sammen med kolleger fra Løgismose Vin sammensat et varieret udvalg af spændende vine, som både spiller sammen med menukortets retter og kan nydes som en aperitif efter arbejde eller før teaterforestillingen.

Mikrobryg øl og cider
I tæt samarbejde med mikrobryggeriet Skands bryggeriet har Det Kongelige Teater udviklet sin egen øl, Tæppefald. En mørk og fyldig øl, men med en blød og aromatisk karakter. Tæppefald er brygget med overgær efter gamle engelske traditioner – en øl med karakter. Desuden byder vi på Skandsøllene Humlefryd, Nicks Ale og særlige sæsonøl.

Vi samarbejder også med Nørrebro Bryghus og kan blandt andet tilbyde New York Lager og Stuykman Hvede.

New York Lager er en kraftig, fyldig og mørkgylden øl på 5,2 % alkohol. Intens maltkarakter med karamelnoter, markant bitterhed og en blomsteragtig duft af nordamerikansk Cascade humle.

Stuykman hvede er inspireret af den traditionelle belgiske Witbier og er brygget på økologisk hvede. Den er på 5,0 % alkohol, fyldig, sødmefuld og krydret – tilsat koriander og pomerans. Den lette syrlighed og lave bitterhed gør denne ufiltrerede øl meget forfriskende og perfekt for dem, der ikke er til de kraftige og bitre øltyper.

I Ofelia kan du også smage den forfriskende Lilleø Æblecider. Den er brygget efter normannisk forbillede med franske æblesorter dyrket på Claus Meyers æbleplantage på Lilleø.

Kaffe og the
Vores kaffe kommer fra Estate Coffee og er lavet på økologiske fairtrade espresso bønner, som er ristet ved lave temperaturer, i små partier og med detaljerede temperaturforløb for hver kaffe.

Vi bruger te fra T Town – det er økologisk te uden tilsætningsstoffer fordelt på fem familier: hvid, grøn, Oolong, sort og urter. Mælken er naturligvis også økologisk.

Nyd udsigten i den smukke café

I havneindløbet bruser de blå havnerundfartsbåde frem og tilbage og der er udsigt til både Operaen, Holmens gamle mastekran og kongeskibet. Nyd udsigten inde fra den smukke højloftede foyer eller tag en pause i solen på den store træterrasse og fornøj ganen med kaffe, the, et glas iskoldt æble/havtornsaft eller en kanelsnurre. 

Internet
Ingen foyer uden internetopkobling! Tag den bærbare med under armen og log på vores gratis internetforbindelse, der kan nås i hele den store foyer. Nyd en Caffe Latte, en kold forfriskning eller noget helt tredje, mens arbejdet eller studiet ordnes med byens bedste udsigt som kulisse.

Nytår i Ofelia

CUBANSK NYTÅRSAFTEN I SKUESPILHUSET

Restaurant Ofelia fejrer springet ind i 2018 og inviterer til cubansk nytårsfest med bl.a. livemusik, salsa, mojitos og en skøn nytårsmenu.

Vi omdanner terrassen til maleconen, dækker op ved langbordene og sørger for, at den cubanske stemning indtager hver en afkrog af Skuespilhusets smukke foyer.

I har både mulighed for at spise sammen med os eller, I kan vælge at spise hjemme og komme til vores store afterparty, der starter kl. 21.30.

 

Program:

Nytårsmiddag:

17.30: Velkomstdrink til Dronningens nytårstale

18.30: 4 retter mad med vinmenu samt kaffe og sødt. Menuen består bl.a. af torsk, kalvemørbrad og chokolade

21.30: Afterparty m. bl.a.

  • Cubansk liveband og dansere
  • Shows og undervisning i cubansk salsa
  • Champagne og kransekage kl. 24
  • DJ – der spiller internationalt mix efter midnat
  • 1 mojito i cocktailbaren

03:00: Tak for i aften og godt nytår!

 

Bestil billet til nytårsmiddag og afterparty her | kr. 1.395,-

Bestil billet til afterparty her | kr. 495,- 

Åbningstider og bordbestilling

Åbningstider

Restaurant & Café har åbent:

Mandag lukket

Tirsdag-lørdag: 10.00-20.30

Søndag: 10.00-17.00

Køkkenet har lukket ml. 16.00-17.00 og efter 20.00

Bemærk: der vil på forestillingsaftener være ændrede åbningstider.

Bordreservation

Du kan booke online gennem Dinnerbooking herunder. Du kan også ringe til os på +45 33 69 39 31 på hverdag mellem kl. 10.00 og 15.00.

Bemærk: det er ikke muligt at reservere bord ved at lægge en telefonbesked på vores telefonsvarer.

Kontakt

Café og Restaurant Ofelia 

Skuespilhuset
Skt. Annæ Plads 36
DK-1250 København K

Tlf: +45 33 69 39 31 | Hverdage 10.00 - 15.00
Mail: ofelia@kglteater.dk

Bemærk: det er ikke muligt at reservere bord ved at lægge en telefonbesked på vores telefonsvarer.

Anden henvendelse

Har du en reservation og har brug for at kontakte restauranten samme aften, efter kl. 15.00, kan du ringe på telefon 60 38 71 04.

Bemærk: det er ikke muligt at reservere bord på dette nummer. 

Større arrangementer

For forespørgsler på større arrangementer kontakt venligst Det Kongelige Teaters Erhvervsafdeling.

 

 

For bordbestilling se ovenstående!