Restaurant KOST & MASK i Operaen

Restaurant KOST & MASK i Operaen

Øverst i Operaen ligger Restaurant KOST & MASK, som er inspireret af teaterverdenens udtryk for prøven, hvor hele ensemblet er iført kostumer og har anlagt masker. Vi serverer mad, der forener velsmag, skønhed, sundhed og økologisk bevidsthed. KOST & MASK drives af Meyers.

KOST & MASK er åben for teatrets gæster før forestillingerne. Her serveres alle middagens retter på samme tid anrettet på en bakke med fem tallerkener. Menuen er baseret på kolde anretninger, som ligger let i maven og er baseret på sæsonens regionale råvarer. I kan spise alt inden i går i salen eller I kan gemme desserten til pausen – I har bordet hele aftenen, og KOST & MASK sørger for, at desserten står ved samme bord og glas.

Se hvad du kan få i Restaurant KOST & MASK

Galleri

Få stillet den lette sult i Operaens Foyer Café og barer

I stueetagen finder du Operaens Foyer Café – den er åben før og under forestillinger i Operaen, og byder på forfriskende drinks, sandwiches og lette snacks. Herudover findes der barer ud for salens øvrige niveauer, som ligeledes er åbne i pauserne.

Gør det let i pausen
Lad vore bartendere sørge for, at jeres drinks står klar, når I kommer ud i pausen. I henvender jer blot i baren før forestillingen med jeres billet, og bestiller hvad I ønsker at drikke. Så er jeres glas klar og står på samme niveau, som I sidder på. På jeres kvittering står et nummer, og vi sørger for at det samme nummer står ved jeres drikkevarer. Vi anbefaler Operaens signaturdrink – men der er frit valg i hele barkortet.

Åbningstider og bordbestilling

KOST & MASK har åbent på alle forestillingsdage senest to timer før forestillingen begynder. Restauranten har normalt ikke åbent til matinéforestillinger, men der kan købes sandwiches og snacks i Foyer Caféen.

Du kan reservere bord online gennem Dinnerbooking herunder. 

Der kan betales med gavekort i både restaurant, cafe og barer – gavekortet kan købes i Operaens billetcenter.

Kontakt

KOST & MASK

Operaen
Ekvipagemestervej 10
1438 København K

Tlf: +45 41 53 20 91 | Hverdage 9.00 – 16.00
Mail: oprest@meyerscc.dk

For bordbestilling se ovenstående