Uropa - En asylballet

Uropa

En asylballet

 

En co-produktion mellem Corpus/Den Kongelige Ballet og Sort/Hvid

Turné

Denne forestilling spiller ikke længere - se aktuelle forestillinger her

Om forestillingen

Europa står over for den største flygtningestrøm i nyere historie. Love, konventioner og menneskerettigheder er under pres. I København har en gruppe asylansøgere fået stillet en scene og nogle dansere, musikere og kostumer til rådighed. De har fået til opgave at lave en forestilling om deres situation, liv og fremtid. Vær med når de inden for en palet af genrer iscenesætter de kongelige balletdansere, musikere, sig selv og hinanden i deres livs historie. 

Holdet bag I FØLING – en krigsballet modtog Reumertprisen for Årets Danseforestilling i 2015. I 2016 undersøger Corpus og Sort/Hvid asylproblematikken.

Forestillingen er på engelsk. 

Aarhus Teater den 2.og 3. februar 2016 kl. 19.30

KØB BILLET

Gram Slot den 4. og 5. februar 2016 kl. 20.00

KØB BILLET

Instruktør: Christian Lollike
Koreografi: Esther Lee Wilkinson og Tim Matiakis
Hovedtekstforfatter: Peter-Clement Woetmann, Solveig Gade og Christian Lollike i samarbejde med de medvirkende

Medvirkende: Samson Semere Russom, Nay Zar Hla Tin, Muhammad Ali Ishaq, Elian Yaakob Dawood, Salam Mohamad Susu, Jessica Brenda Nakimuli, Mahyar Pourhesabi (over skype)  + Kongelige Balletdansere: Alice Canu, Viktoria Falck-Schmidt, Louise Østergaard,Benjamin Buza,  Alexander Stæger og musiker Mikkel Hess

Musik: Mikkel Hess
Dramaturg: Solveig Gade
Scenografi: Kim Fridbjørg
Kostumer: Rikke Korfix 

Lys: Anders PollCorpus er et danselaboratorium i Den Kongelige Ballet - et eksperiment, hvor dansen udforskes, forandres, fornyes og forundrer sit publikum. 

Galleri