PÅ GAMLE SCENE

Denne forestilling spiller ikke længere - se aktuelle forestillinger her

Tag med på en magisk eventyrrejse, når årets børneballet folder et væld af fantasifulde dagdrømme, dekorationer og kostumer ud

Sku’ det være dansepølser, snetrolde eller kødædende planter? Eller hvad med selvglade monsterdivaer, spøgelsesbal og fejende flot dans? I Fabelmageren får du det hele. Balletten byder på fortællingen om den ensomme dreng Ferdinand med talent for at drømme sig væk fra hverdagen. Sammen med publikum fantaserer han sig på opdagelsesrejse gennem magiske skove, på farlige sørøverskibe, gådefulde heder og besøg i en mystisk monstergrotte.

Iscenesætter Shane Brox er kendt for programmer som Shanes symfoni på P2 samt det prisbelønnede børneprogram Shanes verden på DR Ramasjang, hvor han med genbrug, glimmer og klippeklistren skaber finurlige eventyrfortællinger. Sammen med koreograf og danser Esther Lee Wilkinson har Brox skabt fortællingen om drengen Ferdinand med den krøllede hjerne og den livlige fantasi. Balletten danses af elever fra Det Kongelige Teaters Balletskole. Både små og store børn kan glæde sig til et kreativt møde med Ferdinand og til at lege med alle de lyse og mørke kræfter, der gemmer sig i os alle.

Køb en Fabelmagerpose med guf

I Café August B kan du købe en Fabelmager pose med lækkerier.

Posen koster 75 kr. og indeholder:

  • Meyers øko tebolle m. chokolade
  • Sunrise Æble fra Lilleø
  • Clare Friis Pære fra Lilleø
  • Øko rosiner
  • Æblemost fra Sydhavnsøerne


Forventet varighed: 1 time(r)

uden pause10.10.2016 - 17.10.2016

Info til skoler

Der kan købes skolebilletter til denne forestilling på udvalgte dage. Brug dit skole-login for at se datoer og booke billetter til din klasse. Har du ikke et skole-login, så læs mere om, hvordan du bliver oprettet her.

Målgruppe: 1. - 5. klasse

Video og billeder

Pressen skrev

Festfyrværkeri af fantasi og farver
Med forestillingens teatermagi og Shanes fortryllende fantasiunivers er der næppe tvivl om, at børn vil føle sig godt underholdt af »Fabelmageren«.
/ Berlingske 14. oktober 2013

Berlingske

I tvivl om, hvilken forestilling du skal se?