Opera2Go

Opera2Go

Denne forestilling spiller ikke længere - se aktuelle forestillinger her

Om du er en garvet operarotte eller helt ny operagænger gør ingen forskel denne aften. Med Opera2Go får du et unikt indblik i operaens verden på en ny måde, når vi dykker ned i fjerde akt af Puccinis elskede romantiske opera La Bohème om kærlighed og livsglæde.

Det bliver en aften, hvor du kommer helt tæt på operasolister, musikere, det kunstneriske hold og alle de mennesker bag kulisserne, der får det hele til at hænge sammen. Du kommer til at opleve, hvordan instruktøren instruerer solisterne og hvordan dirigenten arbejder med Det Kgl. Kapel og sikrer den rigtige balance mellem orkestret og sangerne. Aftenen er et helt unikt blik ind i operaens maskinrum.

Du får bl.a. svar på, hvorfor Puccinis temposkift er en stor udfordring for et orkester.

Hvorfor Puccini inkluderede en scene i La Bohème med en dans og et venskabeligt slagsmål for at slippe for at give en arie til en af sangerne.

Har du altid gerne villet have svar på, hvordan Puccini byggede La Bohème op, så han var sikker på, at komme dybt ned i publikums følelsesregister?

Kom og hør forskellen på La Bohèmes fjerde akt til en prøve og når det spiller for fuld udblæsning og uden afbrydelser. Lad dig rive med af musikken, dramaet, lyset, skæbnerne, kostumerne, latteren og tårerne - og find ud af, hvad der sker, når en opera skal vækkes til live på scenen.

Allerede kl.19.30 kan du komme på en særligt tilrettelagt gennemgang på og bag scenen, hvor du kan se, hvad der sker lige før en opera bliver sat  i gang. Dette kræver ingen forhåndstilmelding.

Ung i Operaen
Hvis du er mellem 15 og 30 år, så kom til Ung i Operaen den 21. februar og oplev Opera2Go til en helt særlig event for kun 150,-. Læs mere her.


Forventet varighed: 1 time(r) og 45 minutter

inkl. en pause10.01.2017 - 21.02.2017

Galleri

I tvivl om, hvilken forestilling du skal se?