Kirana

Kirana

Denne forestilling spiller ikke længere - se aktuelle forestillinger her

"I tidens begyndelse var der mørke og stilhed. Mørke og stilhed – stilhed og mørke. I hjertet af dette mørke var der et æg. Mørke … stilhed … og et enligt æg…" Historien KIRANA er historien om, hvordan det hele startede.

Med udgangspunkt i gamle legender og skabelsesmyter fra Kina, Indien, Babylon og Mesopotamien, føres tilskuere og medvirkende gennem et sanseligt spil, når Kirana gennem dans, musik, skyggespil og projektion bringer gamle kulturer til live.

Kirana er en tværfaglig børneforestilling, der er udtænkt og designet til at skabe et møde mellem børn og professionelle kunstnere i en kreativ proces. Konceptet udføres af fire professionelle kunstnere fra Malta, der rejser rundt i verden og gennemfører en 5-dages workshop med børn fra hele verden i alderen 7-15 år. Børnene bidrager med deres egne kreative input gennem bevægelser, musik og design og gør netop deres forestilling unik.

Forestillingen henvender sig til børn i alderen 1-5 klasse.

Koncept og idé: Ruben Zahra
Lyd/lys design: Christopher Gatt
Digital animation: Martin Bonnici

Medvirkende:
Piano: Tricia Dawn Williams
Klarinet: Anna Klett 
Slagtøj: Frans Hansen
Kontrabas: Jesper Egelund
Fortæller: Nanna Ferslev

Foto: Rodolphe Robin


Projektet er støttet af Det Obelske Familiefond og Statens Kunstfonds Huskunstnerordning samt udarbejdet i samarbejde med Dansekapellet, Underlandet, Goldschmidts Musikakademi og Figura Ensemble

      


uden pause18.11.2016

Galleri

Dit kongelige rabatkortKøb et Teaterkort og få 10% rabat på dine billetter, 4 gratis drikkevarer og en lang række andre fordele.

Læs mere om Teaterkortet her