Disneys

KLOKKEREN FRA NOTRE DAME

– The Musical

SPILLEPERIODE FORLÆNGET
TIL 26. AUGUST

Obs! Dette event er arrangeret af 3. part, der har lejet Det Kongelige Teaters faciliteter.

Billetsalget er eksternt og det er derfor ikke muligt at købe billetter via Det Kongelige Teaters billetcenter eller betale med gavekort til Det Kongelige Teater.

Efter kæmpesucceserne Disneys ALADDIN – The Musical og Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical, som tilsammen solgte over 200.000 billetter, går Fredericia Teater nu sammen med Disney for tredje gang om en ny ambitiøs musicalproduktion. Denne gang gælder det Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical, som får skandinavienspremiere på Fredericia Teater den 14. oktober 2016.

Forestillingen kommer til København den følgende sommer, hvor den kan opleves på Det Kongelige Teaters Gamle Scene fra den 23. juni 2017.

Baseret på Victor Hugos klassiker og Disneys populære tegnefilm

KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical er baseret på Victor Hugos klassiker og Disneys tegnefilm fra 1996. Det er fortællingen om den udstødte klokker Quasimodo, hans nederdrægtige værge Claude Frollo, den tapre og smukke sigøjner Esmeralda og den flotte Kaptajn Phoebus - alle skæbner i det 15. århundredes Paris, hvis veje krydses.

Komponisten Alan Menken (komponisten bag bl.a. ALADDIN – The Musical, DEN LILLE HAVFRUE – The Musical og SKØNHEDEN OG UDYRET) og tekstforfatter Stephen Schwartz (komponisten bag megasuccesen WICKED og tekstforfatter til sangene fra tegnefilmene Disneys POCAHONTAS og PRINSEN AF EGYPTEN) vender tilbage til deres Oscar-nominerede musik fra tegnefilmen og overfører den til scenen, hvor de har tilføjet nye sange til et i forvejen spektakulært og gribende soundtrack. Peter Parnell har omskrevet tegnefilmens handling til scenen og gør fortællingen til en spændende, romantisk og episk musical om menneskets kompleksitet. KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical har aldrig tidligere været opført i Skandinavien. Når den for første gang får dansk premiere på Fredericia Teater næste efterår, er det præcis 20 år siden filmen havde biografpremiere. Den fik kæmpe succes og solgte 436.000 biografbilletter og 200.000 VHS/DVD'er.


Bemærk!
Det er ikke muligt at benytte Det Kongelige Teaters gavekort til billetkøb til denne forestilling.

Rundvisning før Klokkeren fra Notre Dame
Få en introduktion bag scenetæppet, og oplev stemningen i kulissen, lige inden det går løs på scenen. Rundvisningen koster 75 kr. Læs mere om rundvisningen her.


Forventet varighed: 2 time(r) og 45 minutter

inkl. en pause23.06.2017 - 26.08.2017

I tvivl om, hvilken forestilling du skal se?