Rundvisning på Gamle Scene på dansk

Rundvisning på Gamle Scene

På dansk

Rundvisning på Gamle Scene

Kom med på opdagelse på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Oplev den helt særlige stemning, de historiske loftsmalerier, svunge engle og den traditionelle store prismelysekrone i teatersalen. Kom med bag scenen hvor sceneteknikken arbejder og besøg den store skræddersal, hvor eventyrlige kostumer til alle teaterets forestillinger bliver til og hvor kun fantasien sætter grænser. På Gamle scene får I også et kig ind i H.M. Dronning Margrethe 2.'s private salon og loge.

Rundvisningen tager 90 minutter og gennemføres på kunstens præmisser. Prøver der trækker ud eller sceneteknik, der kræver akut justering, kan bevirke, at vi ikke kan gå den vante rute.

Rundvisningen foregår på kombineret dansk og engelsk.

Rundvisning for enkeltpersoner

Som enkeltperson er det muligt at komme på rundvisning på udvalgte dage. Billetten koster kr. 120 kr. + gebyr og skal købes på forhånd via Det Kongelige Teaters Billetcenter eller her på hjemmesiden. 

Rundvisning for skoler og større selskaber

Rundvisninger for grupper kan arrangeres alle ugens dage, afhængigt af prøveaktivitet på scenen. Formiddagsrundvisninger starter kl. 09.30 eller kl. 10.00. Eftermiddagsrundvisninger kl.16:30 eller kl. 17:00. 

Pris for en gruppe på op til 30 personer: kr. 2.300 kr.
Pris for en folkeskoleklasse/gymnasieklasse op til 30 personer: kr. 900 kr.

KØB GRUPPEBILLET

DATOER

{{weekday}}

{{day.date.getDate()}}
{{::event.performanceTimeString}}
Cancelled
-

{{::keyword}}

{{::event.seatingAvailability}}

 • {{day.date.getDate()}} {{months[month]}}
  {{::event.performanceTimeString}}

  -

  {{::keyword}}

  Kr. {{::event.lowPrice}} - {{::event.highPrice}}

  Kr. {{::event.lowPrice}}

Vind masser af fordele

Få nyheder fra Det Kongelige Teater, og deltag i konkurrencen om et teaterkort med fire gratis drikkevarer, 10 % rabat på dine billetkøb og mange andre fordele. Vi trækker en vinder i slutningen af hver måned. Vinderen får direkte besked.