Breakfast med Bournonville 

En helt særlig ballet for teenagere af teenagere

Det Kongelige Teaters Kompagni B fejrer teenagerne og at de er præcis det lige nu.

På vaskeægte teenagemanér har de skabt deres helt egen forestilling; Breakfast med Bournonville. En hyldest til den fase i livet, vi voksne kalder ”under ombygning”. Det vil de allerhelst fejre sammen med elever fra hele landet, så lad dem finde deres festtøj frem og komme med til fejringen mellem d. 21.-30. marts.

Breakfast med Bournonville åbner teatret op for en ny generation af publikum, og er designet specielt til 7., 8. og 9. klasser.

Kompagni B er verdens første professionelle balletkompagni for, med og af teenagers. De har selv skabt en forestilling fuld af energi og kreativitet. Forestillingen blander uddrag fra klassiske balletter, med Kompagni B's egen moderne koreografi, - sat sammen med det sidste nye indenfor musik og video. Kompagni B består af dansere ml. 13-15 år fra Det Kongelige Teaters Balletskole.

Formålet med Kompagni B's arbejde er at åbne den klassiske kunst og tilbyde rum for refleksion og sansning, i øjenhøjde med elevernes alder. Eleverne opnår viden om ballet som kunstform og stilart. Forestillingen taler ind i læringsmål for fagene håndværk og design, dansk, idræt og historie.

Kompagni B’s aktiviteter er støttet af Lauritzen Fonden, Ole Kirks Fond og Knud Højgaards Fond.

Foto: Toke Brødsgaard


Forventet varighed: 1 time(r)

uden pause22.11.2016 - 30.03.2017

Info til skoler

Denne forestilling udbydes kun til skoler og der kan købes skolebilletter til udvalgte dage. Brug dit skole-login for at se datoer og booke billetter til din klasse. Har du ikke et skole-login, så læs mere om, hvordan du bliver oprettet her.

Målgruppe: 7., 8. og 9. klasse.

Find inspirationsmateriale til forestillingen her

Galleri