Breakfast med Bournonville 

Kompagni B er verdens første professionelle balletkompagni for, med og af teenagers. De har selv skabt en forestilling fuld af energi og kreativitet. Forestillingen blander uddrag fra klassiske balletter, med Kompagni B's egen moderne koreografi, - sat sammen med det sidste nye indenfor musik og video. Kompagni B består af dansere ml. 13-15 år fra Det Kongelige Teaters Balletskole.

Breakfast med Bournonville åbner teatret op for en ny generation af publikum, og er designet specielt til 7., 8. og 9. klasser.

Formål

Åbne den klassiske kunst og tilbyde rum for refleksion og sansning, i øjenhøjde med elevernes alder. Eleverne opnår viden om ballet som kunstform og stilart. Forestillingen taler ind i læringsmål for fagene håndværk og design, dansk, idræt og historie.

Kompagni B’s aktiviteter er støttet af Lauritzen Fonden, Knud Højgaards Fond og 15. juni Fonden. Ole Kirks Fond støtter Kompagni B's turnéaktiviteter.

Foto: Molly Grønberg

Info til skoler

Der kan købes skolebilletter til denne forestilling på udvalgte dage. Brug dit skole-login for at se datoer og booke billetter til din klasse. Har du ikke et skole-login, så læs mere om, hvordan du bliver oprettet her.

Målgruppe: 7., 8. og 9. klasse.

Spilledatoer

{{weekday}}

{{day.date.getDate()}}
{{::event.performanceTimeString}}
Cancelled
-

{{::keyword}}

{{::event.seatingAvailability}}

 • {{day.date.getDate()}} {{months[month]}}
  {{::event.performanceTimeString}}

  -

  {{::keyword}}

  Kr. {{::event.lowPrice}} - {{::event.highPrice}}

  Kr. {{::event.lowPrice}}

0 kr.


uden pause 

GAMLE SCENE

Gamle Scene

Galleri

-->