Tati

Eventministeriet & CPH PIX præsenterer

Tati

Denne forestilling spiller ikke længere - se aktuelle forestillinger her

Et havespringvand, der sprøjter på de forkerte tidspunkter. En læderstol, der stønner når man rejser sig. En fisk, der bliver krydret syv gange af forskellige tjenere. Jacques Tatis film er et mesterligt studie i tilværelsens absurde detaljer.

Han skildrer det underliggende vanvid i en hyperdesignet, moderne verden, og den menneskelige uorden der alligevel altid indfinder sig.

Ikke mindst i skikkelse af hans helt, den undselige og småklodsede Monsieur Hulot, der forsøger at navigere i denne verden, fuld af dimser og knapper, og arkitektur man farer vild i.

De tre skuespillere Mille Lehfeldt, Thomas Hwan og Anders Budde vil sammen med instruktør Rune David Grue skabe en hyldest til den sære og originale filmskaber. En fri fantasi over Tati's univers, hvor banale hverdagshandlinger bliver til komplicerede fysiske gags, og hvor dialogen er trængt i baggrunden for til gengæld at zoome ind på dramaet i detaljen. Ved deres side har de to Foley Artists, som live skaber lydeffekterne til forestillingen og, ligesom i Tatis film, forvandler lydene fra den moderne verden til en helt egen musik.

I samarbejde med:  

 


Forventet varighed: 1 time(r) og 5 minutter

uden pause23.04.2017 - 25.04.2017


Bikubenfonden støtter Skuespillet, Eventministeriet og Corpus samt udviklingen af Det Kongelige Teater generelt.

Galleri