Dans2Go
-------

Beskrivelse: Programmet spænder fra det neoklassiske til det allernyeste
Kunstart: Ballet
Spillested: Gamle Scene
Premiere: 24/10 2017

Køb billet fra 16. august - eller allerede i dag med et sæsonkort

Quick Info

Genre: Tre balletter, der spænder fra neoklassisk til top moderne.

Niveau: Let tilgængelig både for danseelskere og et helt nyt publikum.

Alder: 7+ (mere info)

Oplev den fordi: For kun 260 kr (130 kr for unge under 25 år) får du både en klassisk ballet, en moderne ballet og et helt nyt værk skabt til Dans2Go af Nikolaj Hübbe. Perfekt til en venindetur i teatret.

Afprøv din indre balletoman for kun 260 kr –ligegyldigt hvor i salen, du sidder. Kan du li’ ballet? Find ud af det med tre små forestillinger i én: Én moderne ballet, én klassiker og Nikolaj Hübbes spritnye ballet, der er koreograferet til lejligheden.

Dans2Go er en chance for at opleve ballet i verdensklasse til en favorabel billetpris. Programmet i denne sæson spænder fra det neoklassiske til det allernyeste.

Der er gode muligheder for at få vækket sanserne i Dans2Go. Der er både kræs for danseelskere og en oplagt mulighed for at begynde rejsen for den, der ikke har set ballet før.

Programmet indledes med et helt nyt værk, der koreograferes specielt til Dans2Go af balletmester Nikolaj Hübbe. Den fabelagtige, bangladeshiske koreograf og danser Akram Khan har i sin kraftfulde og sanselige ballet Vertical Road hentet inspiration i den islamiske mystik sufismen og hos den persiske digter og filosof Rumi. Vertical Road er en udforskning af naturen, ritualer og konsekvensen af menneskelige handlinger. George Balanchine er en af det 20. århundredes allerstørste koreografer og skaberen af den neoklassiske ballet. Han koreograferede mere end 400 værker og skabte en skole, en stil og et af verdens fineste balletkompagnier, New York City Ballet. Hans Tjajkovskij pas de deux fra 1960 er en sand perle, en opvisning i musikalitet og virtuositet.

260 kr.


Forventet varighed: 2 time(r)

inkl. 2 pauser 

GAMLE SCENE

Gamle Scene

24.10.2017 - 09.03.2018

Info til skoler

Der kan købes skolebilletter til generalprøven på denne forestilling. Brug dit skole-login for at se spilledatoen og booke billetter til din klasse. Har du ikke et skole-login, så læs mere om, hvordan du bliver oprettet her.

Anbefales til ungdomsuddannelser

Dit kongelige rabatkortKøb et Teaterkort og få 10% rabat på dine billetter, 4 gratis drikkevarer og en lang række andre fordele.

Læs mere om Teaterkortet her