Hübberiet 1

Kære publikum, Denne aften er en legeplads, et laboratorium, et rum for spontanitet og uovervejede handlinger. En mulighed for at tage aktuelle emner op og invitere både nye venner og gamle legekammerater på scenen. Derfor kan der forekomme uventede optrin og uautoriseret sprogbrug. Synes du om det, hører vi gerne fra dig – hvis ikke, ses vi i baren! Hjerteligt velkommen til Hübberiet.

Nikolaj Hübbe
Balletmester

Quick Info

Genre: En legeplads, et laboratorium, et rum for spontanitet og uovervejede handlinger.

Niveau: Kulturinteresserede.

Alder:  15+ (mere info)

Oplev den fordi: I denne sæson fejrer koreograf, tidligere solodanser og Vild med Dans-dommer Nikolaj Hübbe sit 10 års jubilæum som balletmester. Kom med i plyssæderne, når han inviterer både nye og gamle legekammerater på scenen til sit ballet-talk-show.

”Er det ikke ham dommeren fra ’Vild med dans’?”  Vi er efterhånden vant til at skulle huske folk på, at Nikolaj Hübbe også har et fuldtidsjob i balletten. Faktisk har Nikolaj i denne sæson været balletmester i ti år.

Velkommen til et par uforudsigelige, underholdende og intime aftener i de røde plyssæder. Balletmester Nikolaj Hübbe indtager scenen og leverer en skønsom blanding af sjov, alvor og alvorlig sjov.

Nikolaj Hübbe er en alsidig herre – en af vores generations største solodansere med en glorværdig karriere i både ind- og det store udland, en højt respekteret koreograf og iscenesætter, en hård, men retfærdig Vild med dans-dommer og i denne sæson en balletmester med 10-års jubilæum ved Den Kongelige Ballet. Hübberiet er efterhånden en institution, og menigheden vokser år for år, så det gælder om at skynde sig, hvis man vil lege med.

Hver aften sit tema, der under Hübbes ledelse endevendes af aktuelle gæster fra vores egen nære verden og verden uden for murene – kunstnere, debattører, forskere og så videre. Det hele krydres med uddrag af værker med Den Kongelige Ballet. Aftenens temaer kan ikke afsløres endnu. Hold øje her på siden.

Fun facts:
Vidste du, at du kan bestille en ”Nikolaj Hübbe” i Café August B på Kongens Nytorv? Det er en café latte på sødmælk med tre espresso-shots. 

260 kr.


Forventet varighed: 2 time(r) og 15 minutter

inkl. en pause 

GAMLE SCENE

Gamle Scene

27.03.2018

Dit kongelige rabatkortKøb et Teaterkort og få 10% rabat på dine billetter, 4 gratis drikkevarer og en lang række andre fordele.

Læs mere om Teaterkortet her