Hübberiet 2

Kære publikum, Denne aften er en legeplads, et laboratorium, et rum for spontanitet og uovervejede handlinger. En mulighed for at tage aktuelle emner op og invitere både nye venner og gamle legekammerater på scenen. Derfor kan der forekomme uventede optrin og uautoriseret sprogbrug. Synes du om det, hører vi gerne fra dig – hvis ikke, ses vi i baren! Hjerteligt velkommen til Hübberiet.

Nikolaj Hübbe
Balletmester

Quick Info

Genre: En legeplads, et laboratorium, et rum for spontanitet og uovervejede handlinger.

Niveau: Kulturinteresserede.

Alder: 15+ (mere info)

Oplev den fordi: I denne sæson fejrer koreograf, tidligere solodanser og Vild med Dans-dommer Nikolaj Hübbe sit 10 års jubilæum som balletmester. Kom med i plyssæderne, når han inviterer både nye og gamle legekammerater på scenen til sit ballet-talk-show.

Velkommen til et par uforudsigelige, underholdende og intime aftener i de røde plyssæder. Balletmester Nikolaj Hübbe indtager scenen og leverer en skønsom blanding af sjov, alvor og alvorlig sjov.

Bemærk! Hübberiet 2 spiller 2 gange med samme tema.

Nikolaj Hübbe er en alsidig herre – en af vores generations største solodansere med en glorværdig karriere i både ind- og det store udland, en højt respekteret koreograf og iscenesætter, en hård, men retfærdig Vild med dans-dommer og i denne sæson en balletmester med 10-års jubilæum ved Den Kongelige Ballet.

Hübberiet er efterhånden en institution, og menigheden vokser år for år, så det gælder om at skynde sig, hvis man vil lege med. Hver aften sit tema, der under Hübbes ledelse endevendes af aktuelle gæster fra vores egen nære verden og verden uden for murene – kunstnere, debattører, forskere og så videre. Det hele krydres med uddrag af værker med Den Kongelige Ballet.

Aftenens temaer kan ikke afsløres endnu. Hold øje her på siden.

Hübberiet indeholder bl.a.

Dans:

Vivaldi – solo - Danser: Ida Praetorius
One in a million – solo - Danser: Ahmed Joudeh
Cacti – pas de deux - Dansere: Kizzy Matiakis og Jon Axel Fransson
Uddrag fra Playground – et samarbejde mellem Det Kongelige Kapel, Dansekapellet og Dans i Nordvest
Bach – solo - Danser: Holly Dorger, Violinist: Christopher Coritsidis
Raymonda – pas de dix 

Presentation af velgørenhedsorganisation:

“What Dance can do Project” af Aurelia Sellier og Ahmed Joudeh, “Opus 1” og “Ghetto Classics” af Holly Dorger og Christopher Coritsidis


Forventet varighed: 2 time(r) og 15 minutter

inkl. en pause19.05.2018 - 05.06.2018