Napoli

Quick Info

Genre: Klassisk ballet.

Niveau: Balletinteresserede.

Alder: 7+ (mere info)

Oplev den fordi: Med Napoli får du og din familien en fantastisk, klassisk balletoplevelse i et nærmest filmisk univers.

I en uge i juni fejrer Den Kongelige Ballet dansen og livet med et overflødighedshorn af elskede klassikere og nye, spændende bekendtskaber. En af dem er Napoli.

Napoli får du en fortættet historie om forelskelse, lidenskab og det gnistrende, italienske temperament. Nikolaj Hübbe har iscenesat August Bournonvilles klassiske ballet. I balletmesterens vision bliver den berømte ballet næsten Fellini-agtig filmisk, og musikken i 2 . akt er nykomponeret. Nyd gaderne i Napoli, en ikonisk Vespa og magiske undervandsscener.  

Balletfestivalen løber af stablen mange steder i Købehavn og på Det Kongelige Teater vil man fra den 1. til den 9. juni kunne opleve både nogle af de helt klassiske værker og nogle særlige, nye forestillinger.

Den Kongelige Ballet er August Bournonville, men den er også så meget andet. Dans er en levende kunstart i konstant udvikling, og med dette års balletfestival – som kommer til at foregå mange steder i København – gør vi status og stiller skarpt på, hvordan vi ser ud lige netop nu.

Få en gratis introduktion til forestillingen. Mød op i Balkonfoyeren 45 minutter før forestillingens start.

Mere info følger...


Forventet varighed: 2 time(r) og 17 minutter

inkl. 2 pauser01.06.2018

Podcasten Anekdote

Vil du vide lidt mere om Den Kongelige Ballet og balletfestivalen? Sammen med Audi Danmark har vi produceret denne korte introduktion, så du er forberedt når du træder ind ad døren på Gamle Scene.

Hør alle afsnit på anekdote.kglteater.dk eller i iTunes

Lyt i Apple Podcasts

Galleri

Test dig selv!

Hvilken forestilling skal du se? Svar på 6 spørgsmål og få svaret.