MONTY ALEXANDER TRIO

MONTY ALEXANDER TRIO

JAZZ AT THE PLAYHOUSE 11-13 JULI
COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL 2018

MONTY ALEXANDER TRIO

Monty Alexander(Piano / JA), Hassan Shakur(Double Bass / US) Obed Calvaire (Drums / US)

Monty Alexander er en af jazzens giganter. En enestående musiker som altid begejstrer sit store publikum. Født og opvokset på Jamaica giver hans caribiske baggrund en lethed og et humør af en sjældent publikumsvenlig karakter. Der findes vel ingen andre pianister i verden med så fantastisk et swing. Det er aldeles forrygende.

Monty Alexander giver os jazzens største melodier, leveret med en smittede spilleglæde og et rytmisk punch som slår benene væk under alle som hører det. Det gælder både jazzelskere og dem som oplever ægte jazz for første gang. Når Monty Alexander går på scenen er det er det en af de mest medrivende og legendariske oplevelser man kan give sig selv.

Han er en af jazzen store nulevende pianister som er inspireret af de legender han selv har spillet med; fra Frank Sinatra, Ray Brown og NHØP til Natalie Cole og mange andre. Det er derfor en stor glæde at kunne præsentere Monty Alexander i Skuespilhusets fantastiske rammer, hvor lyden er enestående og alle er helt tæt på musikken.


Forventet varighed: 1 time(r) og 45 minutter

uden pause13.07.2018