Nytårskoncert med Det Kongelige Kapel

Nytårskoncert med Det Kongelige Kapel

31. december
kl. 12.00 & kl. 17.45

Få kan spille op til fest som Det Kongelige Kapel, og traditionen tro inviterer orkestret til nytårsfejring i Operaen, i år med selskab af Sofie Elkjær Jensen og David Kempster fra Det Kongelige Teaters solistensemble. Koncertens første halvdel er en hyldest til nogle af de mest elskede, danske komponister fra det 19. og 20. århundrede: 200-års fødselaren Niels W. Gade bliver behørigt fejret, og vi kommer forbi Kuhlaus guldalderopera Lulu, Johan Svendsens festpolonaise og Kai Normann Andersens musicalhit Mød mig på Cassiopeia.

Efter pausen tager vi en tur over Atlanten til amerikansk storbystemning med Gershwins jazzede Rhapsody in Blue og Frank Sinatras croonerklassiker New York, New York. Den første bliver spillet af den internationalt efterspurgte armenske pianist Marianna Shirinyan. I Leroy Andersons vittige stykke The Typewriter bliver Det Kongelige Kapels slagtøjssektion udvidet med en lystigt klaprende skrivemaskine. Og Bernstein og Irving Berlin leverer noget af det ypperste musik inden for amerikansk operette og musical.

Naturligvis runder vi koncerten af i det wienske - ingen nytårskoncert uden Johann Strauss, som bl.a. byder os op til sin Tritsch-Tratsch Polka.

Publikum bliver ved begge koncerter taget omsorgsfuldt i hånden af konferencier Allan Gravgaard Madsen, der bl.a. er kendt som Speaker-Allan fra Den Korte Radioavis på Radio 24/7.

NB! Inkluderet i billetprisen er ét glas Meyers Bobler, der vil blive serveret i pausen ved kl.12-koncerten og før koncerten kl.17.45.

Nytårskoncert kl. 12.00
Der er mulighed for at tilkøbe tre kanapeer og et glas champagne, der serveres enten kl. 11.00 eller kl. 13.00 efter ønske. Læs mere her

Nytårskoncert kl. 17.45
Traditionen tro viser vi Dronningens nytårstale inden koncerten begynder.
Der er mulighed for at tilkøbe tre kanapeer og et glas champagne, der serveres enten kl. 16.45 eller kl. 19.30 efter ønske. Læs mere her
Der er endvidere mulighed for en nytårsmiddag med vin, kanapeer, kaffe, sødt og champagne. Læs mere her


Forventet varighed: 2 time(r) og 30 minutter

inkl. en pause31.12.2017

Køb program til Nytårskoncert med Det Kongelige Kapel

BESTIL PROGRAM

GALLERI