Mozarts Tryllefløjten

★★★★★ Berlingske
★★★★★ Out&About
★★★★★ XQ28.dk
★★★★ Kulturkupeen
★★★★ Magasinet KLASSISK

Quick Info

Genre: En klassisk eventyropera med smuk musik, der kan gøre enhver komponist misundelig 

Niveau: Fantasifuld og smuk opera om det gode og det onde. Hvis du tager børnene med, så læs op på handlingen og hør musikken på forhånd. Synges og spilles på tysk

Alder: 11+ (mere info)

Oplev den fordi: Der er en overflod af smuk musik og kendte operahits. Nogle få historikere mener, at Tryllefløjtens skjulte budskaber om en frimurerloge var den direkte årsag til de mystiske omstændigheder omkring Mozarts død som 35-årig

Mozarts eventyrlige værk Tryllefløjten er læsset med operahits og det er svært ikke at gå derfra nynnende. Det er en eviggyldig historie om kærlighed, om magtens evige tovtrækkerier og om naturen over for kulturens byrde.

Stjerneinstruktør Marco Arturo Marellis farverige fortolkning af Tryllefløjten, der blev skabt til Operaens 10-års jubilæum i 2015, vender tilbage med en stærk besætning.

Henning von Schulman og Petri Lindroos sætter stemmedybde på Sarastro, mens Operaens stjernesopraner, Sine Bundgaard og Gisela Stille, tager sig af Pamina, og den uregerlige og sympatiske Papageno deles af den erfarne Palle Knudsen og operaensemblets nyeste medlem, Simon Duus.

Tryllefløjten opføres på tysk med danske overtekster.

Rundvisning før Tryllefløjten
Få en introduktion bag scenetæppet, og oplev stemningen i kulissen, lige inden det går løs på scenen. Rundvisningen koster 80 kr. Læs mere om rundvisningen her.

Med en billet til aftenens forestilling kan du få en gratis introduktion.
Før hver operapremiere og -repremiere er der mulighed for at få en gratis introduktion til forestillingen i Operaens foyer 75 minutter inden forestillingens start. Introduktionen varer 45 minutter.

På øvrige forestillinger er der introduktion i Operaens foyer 30 minutter før forestillingens start. Introduktionen varer 10 minutter.


Forventet varighed: 3 time(r) og 10 minutter

inkl. en pause25.11.2017 - 11.03.2018

Køb program til Tryllefløjten

BESTIL PROGRAM

Hør uddrag fra operaen

Ouverture.

Den muntre fuglefænger Papageno ville gerne fange andet end fugle i sit net.

Nattens dronning kræver, at Pamina – hendes datter - hævner sin mor ved at dræbe sin far, Sarastro.  

Uddrag fra indspilning på ARCHIV med bl.a. Gerald Finley og Cyndia Sieden.

Galleri

Pressen skrev

Udfordringen er løst til UG med kryds og farlig slange...opsætningen har på alle måder haft virkelig godt af de tre års modning frem mod repremieren i Operaens hellige haller

/Berlingske, november 2017

Mozarts fantastiske opera Tryllefløjten er fyldt med kendte strofer og genkendelsens glæde er stor... Tag bare dine lidt større børn med til denne forestilling. I vil få fuld valuta og god underholdning for indsatsen.

/Out&About, november 2017

Som altid hos Mozart skal man igennem en masse hurlumhej og en masse sange om alt muligt, men når det er så fortryllende fremført som her, tager vi gerne det hele med... Sangligt er vi i den absolutte top.

/XQ28.dk, november 2017

Ligesom sidst kvitterede publikum også nu for præstationen med et kæmpe bifald.

/Kulturkupeen, november 2017

Berlingske

Out and About

XQ28.dk

Kulturkupeen.dk

Info til skoler

Der kan købes skolebilletter til generalprøven på denne forestilling. Brug dit skole-login for at se spilledatoen og booke billetter til din klasse. Har du ikke et skole-login, så læs mere om, hvordan du bliver oprettet her.

Anbefalet til ungdomsuddannelser

Dit kongelige rabatkortKøb et Teaterkort og få 10% rabat på dine billetter, 4 gratis drikkevarer og en lang række andre fordele.

Læs mere om Teaterkortet her