Porøset #7 - en digital forestilling

Porøset #7 - en digital forestilling

Se eller gense Porøset hjemme hos dig selv

Porøset er en unik oplevelse - en petit-forestilling, som kun spiller for en eneste publikummer ad gangen, og billetterne til de sidste 8 Porøset er blevet revet væk. Nu kan du opleve Porøset #7 hjemme hos dig selv, når vi for første gang opsætter den som en digital forestilling. Sæt dig til rette, tag dig tid og få en særlig kunstoplevelse hos dig selv.

Koncentreret og intens. Med Porøset ved du aldrig, hvad der venter dig. Slip kontrollen og få en enestående oplevelse. Find 10 minutter til dig selv og kunsten. Du sidder nærmest i den grønne stol.

Porøset har siden 2014 spillet på Det Kongelige Teater. En efter en oplever publikum deres helt egen forestilling, når Porøset spiller for én person ad gangen. Porøset #8 er allerede udsolgt, men du har nu muligheden for selv at opleve Porøset hjemme hos dig selv. I uge 41 vil Porøset #7 kunnet ses lige her på vores hjemmeside og i uge 46 vil Porøset #4 kunne ses, men du skal være klar. Forestillingerne vil kun være tilgængelige mellem kl. 14 og 22.

Om Porøset #7: Det Kongelige Teaters Elevskole 1956. Optagelsesprøve. Pelshandleren Karsten Philip drømmer om at stå på scenen, men et enkelt brev kommer til at definere hans liv... Der er plads til skuffelse og eftertænksomhed, når han 61år senere vender tilbage for at tage optagelsesprøven - igen.

Louise Alenius er en mangefacetteret kunster, men lyden og musikken er altid i centrum af hendes virke. Hun er mester i spektakulære projekter, hvor hendes musik smelter sammen med andre kunstarter. Hun har alle år været kvinden bag Porøset.


Forventet varighed: 15 minutter

uden pause08.10.2017 - 15.10.2017

SE PORØSET

Se med hver dag i spilleperioden mellem 14 og 22

Pressen skrev

Pressen skrev om Porøset #8:

Det var en foruroligende, men overraskende god oplevelse at få sine grænser overskredet på den måde.
' Porøset' er klart tænkt. Jeg blev rørt.

/Politiken, oktober 2017

Vind masser af fordele

Få nyheder fra Det Kongelige Teater, og deltag i konkurrencen om et teaterkort med fire gratis drikkevarer, 10 % rabat på dine billetkøb og mange andre fordele. Vi trækker en vinder i slutningen af hver måned. Vinderen får direkte besked.