Zetland Live #12

Zetland Live #12

Journalistik fra scenekanten

Zetland Live en farverig fusion af et papirmagasin og et sceneshow. Fra scenekanten præsenteres et væld af rørende, tankevækkende og vigtige historier fra virkelighedens verden - tilsat musik, lys, lyd, foto og video. Og en smule magi.

Den digitale avis Zetland har siden 2012 lavet journalistiske liveshows på teaterscener i hele landet. Til oktober vender de for tredje gang tilbage til Gamle Scene med den 12. udgave af Zetland Live. I 90 minutter vil du blive præsenteret for nøje udvalgte historier fortalt af nogle af landets bedste formidlere. Der må grines. Og grædes. Og efter showet - danses og diskuteres, når vi åbner op for 2. Sektion i baren. 

Bemærk, at billetterne til Zetland Live #12 bliver solgt i rater. 
Fra torsdag den 10. august har Zetlands medlemmer adgang til et særligt forsalg med billetter til kun 115 kr. stykket (normalpris 315 kr.).
Det øvrige billetsalg åbner for alle torsdag den 31. august kl. 10.00. De første 3 uger er der mulighed for at købe en Early Bird-billet til 215 kr., og derefter er prisen 315 kr.

Ved køb af billet til Zetland Live #12. accepterer du samtidig, at Zetland gerne må sende dig videoklip og highlights fra forestillingen, samt tilbud om andre forestillinger og medlemskab.

Om Zetland

Zetland er en digital avis, der ikke fortæller, hvad der sker - men hvorfor og hvad det betyder. Indsigt. Intet andet. Som medlem af Zetland får du rabat og forkøbsret på dine billetter til Zetland Live #12 - foruden: 

- Nye dybdegående og nuancerede artikler om tidens vigtigste spørgsmål hver dag. 
- Vidende skribenter, der leder efter sammenhænge snarere end sensationer. 
- Sidst på eftermiddagen sender vi dig et håndlavet nyhedsbrev, som garanterer dit overblik. 
- App til iOS og Android, hvor du kan lytte til alle artikler fra morgenstunden, lave din egen lytteliste og endda bruge den offline. 

... Og ingen reklamer. Overhovedet. 

Bliv medlem og få de første 14 dage gratis på www.zetland.dk 


Forventet varighed: 1 time(r) og 30 minutter

uden pause03.10.2017

VIDEO

Vind masser af fordele

Få nyheder fra Det Kongelige Teater, og deltag i konkurrencen om et teaterkort med fire gratis drikkevarer, 10 % rabat på dine billetkøb og mange andre fordele. Vi trækker en vinder i slutningen af hver måned. Vinderen får direkte besked.