Breakfast med Bournonville

Sæson 2017/2018

En helt særlig ballet for teenagere af teenagere

Det Kongelige Teaters Kompagni B har igen i år skabt en forestilling specielt designet til teenagere - gå ikke glip af Breakfast med Bournonville med dine elever.

Breakfast med Bournonville åbner teatret op for en ny generation af publikum, og er designet specielt til 7., 8. og 9. klasser.

Kompagni B er verdens første professionelle balletkompagni for, med og af teenagers. De har selv skabt en forestilling fuld af energi og kreativitet. Forestillingen blander uddrag fra klassiske balletter, med Kompagni B's egen moderne koreografi, - sat sammen med det sidste nye indenfor musik og video. Kompagni B består af dansere ml. 13-15 år fra Det Kongelige Teaters Balletskole.

Formålet med Kompagni B's arbejde er at åbne den klassiske kunst og tilbyde rum for refleksion og sansning, i øjenhøjde med elevernes alder. Eleverne opnår viden om ballet som kunstform og stilart. Forestillingen taler ind i læringsmål for fagene håndværk og design, dansk, idræt og historie.

Kompagni B’s aktiviteter er støttet af Lauritzen Fonden, Ole Kirks Fond og Knud Højgaards Fond.

Foto: Toke Brødsgaard


uden pause14.03.2018 - 23.03.2018

Galleri

Vind masser af fordele

Få nyheder fra Det Kongelige Teater, og deltag i konkurrencen om et teaterkort med fire gratis drikkevarer, 10 % rabat på dine billetkøb og mange andre fordele. Vi trækker en vinder i slutningen af hver måned. Vinderen får direkte besked.