Kulturnatten på Det Kongelige Teater 2018

Aktiviteter for hele familien i både Operaen, Skuespilhuset og på Gamle Scene.

Husk at købe kulturpas til hele Kulturnatten inden. Læs mere her på siden om, hvor du køber dit kulturpas.

Velkommen til en magisk aften i Det Kongelige Teater. Kom med bag kulisserne i både Operaen, Skuespilhuset og Gamle Scene.

Skyd efterårsferien i gang med en lang række kulturelle aktiviteter for både børn og voksne på Det Kongelige Teater. Til Kulturnatten den 12. oktober åbner vi igen dørene til vores huse og inviterer hele familien indenfor.

Kom med bag kulisserne på Det Kongelige Teater, når nationalscenen i forbindelse med Kulturnatten åbner dørene op til en helt særlig aften på teatret. Både Operaen, Skuespilhuset og Gamle Scene har lavet et spændende program, som blandt andet byder på et unikt indblik i livet bag scenerne og en smagsprøve på vores kunstarter.

Det fulde program for Kulturnatten på Det Kongelige Teater offentliggøres løbende her på siden og på teatrets Facebook. 

OBS! For at deltage i arrangementerne ved Kulturnatten, herunder også på Det Kongelige Teater, skal du købe et Kulturpas. Kulturpasset koster 95 kr. og kan købes her fra d. 1. oktober. Det bliver ikke solgt på Det Kongelige Teater.


uden pause 

OPERAEN

Operaen, Store Scene

12.10.2018

Dette kan I opleve i Skuespilhuset

For enden af Nyhavn midt i Københavns Havn finder man Skuespilhuset, som til daglig rummer større og mindre dramaer fra Det Kongelige Teaters repertoire. Når mørket sænker sig kommer stjerneloftet i husets smukke foyer til live og byder alle indenfor i sine intime rammer.

Til Kulturnatten kan alle interesserede blive klogere på teatrets arbejde med Skuespillets forestillinger eller blot gå på opdagelse i husets smukke arkitektur. Det præcise program for aftenen vil blive offentliggjort her på siden i løbet af efteråret.

Dette kan I opleve på Gamle Scene

Siden 1874 har Gamle Scene tronet sig op ved Kongens Nytorv og er dermed Det Kongelige Teaters ældste bygning. Gamle Scene er tegnet af Vilhelm Dahlerup, der også har tegnet mange andre markante københavnerbygninger, såsom Statens Museum for Kunst, Ny Carlsberg Glyptotek, Hotel D’Angleterre, Pantomimeteatret i Tivoli og Dronning Louises Bro. Til daglig holder Den Kongelige Ballet til i Gamle Scenes smukke rammer.

Til Kulturnatten står Gamle Scene i ballettens og børnenes tegn, og både scenen og forhuset vil være spækket med sjove aktiviteter. Programmet for aftenen vil blive offentliggjort her på siden i løbet af efteråret.

Dette kan I opleve i Operaen

På Holmen finder man Det Kongelige Teaters største hus, som med sine over 41.000 m2 og 1.000 rum også er et af landets største huse - Operaen. Som navnet indikerer har Den Kongelige Opera sin daglige gang i huset og om aftenen fyldes den smukke foyer - med Olafur Eliasons ikoniske lysekroner - med musikelskende publikummer.

Operaen emmer af smuk musik og sang, og på Kulturnatten kan man virkelig få lov at dykke ned i både operas historie og husets historie. Og så kan vi garantere en af de smukkeste udsigter over Københavns tage. Hele programmet offentliggøres her på siden i efteråret.

Vind masser af fordele

Få nyheder fra Det Kongelige Teater, og deltag i konkurrencen om et teaterkort med fire gratis drikkevarer, 10 % rabat på dine billetkøb og mange andre fordele. Vi trækker en vinder i slutningen af hver måned. Vinderen får direkte besked.