Elsker dig for evigt

Elsker dig for evigt

★★★★★ Jyllands-Posten
★★★★★ Gaffa
★★★★★ CPH Culture
★★★★★ Børsen
★★★★ Århus Stiftstidende

Besøg af Pernille Rosendahl og Black Box Dance Company

Billetterne blev revet væk i Aarhus, så nu bliver Susanne Biers prisvindende film som moderne dans sat op på Det Kongelige Teater.

Susanne Biers tragiske og hjerteskærende kærlighedshistorie Elsker dig for evigt bliver til en moderne danseforestilling, når koreografen Marie Brolin-Tani står i spidsen for Black Box Dance Company og forvandler filmen til forrygende dans.

Musikken til Elsker dig for evigt bliver leveret af sangeren og sangskriveren Pernille Rosendahl, der tidligere i år udgav sit første soloalbum Dark Bird. Det er sange fra det album, der sammen med helt nye sange skal udgøre forestillingens musikalske klangbund. Pernille Rosendahl vil opføre sangene live på scenen, når Marie Brolin-Tani og de dygtige unge dansere fra Black Box Dance Company indtager Takkelloftet.

En historie om tragik og kærlighed
Danseforestillingen er skabt efter Susanne Biers mesterværk Elsker dig for evigt, som er en del af Bier Trilogien. Filmen Elsker dig for evigt fra 2002 blev set af mere end en halv million danskere i biografen, inden den nu bliver forvandlet til dans.

Historien handler om det unge og forelskede par Cecilie og Joachim, der brutalt får deres hverdag revet fra hinanden, da Joachim køres ned og bliver lam fra halsen. Kvinden, der fører ulykkesbilen, er Marie, mor til tre og gift med lægen Niels. Samme Niels kontakter Cecilie på hospitalet for at holde hende orienteret om Joachims tilstand. Da Joachim reagerer voldsomt og destruktivt på sin situation, skubber han Cecilie fra sig, som dermed må søge tryghed i en ny mands favn, og den forstående Niels er lige ved hånden.

Elsker dig for evigt er en co-produktion mellem Musikhuset Aarhus og Black Box Dance Company. Forestillingen er støttet af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Koreograf / Instruktør: Marie Brolin-Tani

Musik og lyddesign: Pernille Rosendahl, Søren Vestergaard & Christian Tronhjem

Sang: Pernille Rosendahl

Dans: Black Box Dance Company

Scenograf: Signe Krogh

Lysdesign: Kim Glud

Kostumer: Åsa Gjersted

Producent & koreografisk assistent: David C. Price

Urpremiere: 7. november 2017 i Musikhuset Aarhus

Elsker dig for evigt – the dance

Baseret på filmen Elsker dig for evigt af Susanne bier.

Filmmanuskript af Anders Thomas Jensen efter idé af Susanne Bier.

Executive producer Jesper Winge Leisner.

Teaterforlag Nordiska ApS

260 kr.


Forventet varighed: 1 time(r) og 50 minutter

inkl. en pause 

OPERAEN

Operaen,Takkelloftet

09.12.2018 - 16.12.2018

Galleri