Figaros bryllup

Elisa Kragerups succes-opsætning er tilbage

★★★★ Berlingske

Kærlighedsforviklinger, bomstærke kvinder og dødforvirrede mænd. Mozarts mest berømte opera er tilbage på Gamle Scene i den Reumert-vindende instruktør Elisa Kragerups anmelderroste iscenesættelse.

Tjeneren skal giftes med tjenestepigen, men greven mener, at han har ret til en nat med hende først, og grevinden prøver at redde sit skrantende ægteskab. I Elisa Kragerups kærlighedskarrusel spiller orkestret en central rolle og er med på scenen under hele forestillingen, og musikerne i Concerto Copenhagen med dirigenten Alexis Kossenko i spidsen, deltager i løjerne.

Hvis du oplevede Rossinis Barberen i Sevilla, kan du i Mozarts Figaros bryllup se fortsættelsen på Figaros liv og eventyr.

Mozart var som Rossini inspireret af Beaumarchais' tre Figaro-skuespil, og hans valg faldt på komedien Den skøre dag eller Figaros bryllup.

Figaros bryllup synges på italiensk med danske overtekster.

Introduktion
Få en gratis introduktion til forestillingen i Balkonfoyeren 30 minutter inden forestillingens start. Introduktionen varer ca. 10 minutter.

Concerto Copenhagen

kr. 100 kr.-725 kr.


Forventet varighed: 3 time(r) og 30 minutter

inkl. en pause 

GAMLE SCENE

Gamle Scene (Opera)

15.09.2018 - 21.10.2018

Instruktør: Elisa Kragerup

Instruktør ved genopsætning : Anne Fugl

Dirigent: Alexis Kossenko

Scenograf: Steffen Aarfing

Kostumedesign: Steffen Aarfing

Koreograf: Signe Fabricius

Lysdesign: Ulrik Gad

Korsyngemester: Steven Moore

Hør musikken

Galleri

Dit kongelige rabatkortKøb et Teaterkort og få 10% rabat på dine billetter, 4 gratis drikkevarer og en lang række andre fordele.

Læs mere om Teaterkortet her