TRUBADUREN

Verdis thrilleropera om forbrændte hjemsøgte sjæle

Sortbejdset thrilleropera om menneskets bitre hævnlyst, formålsløse anger og uindfriede begær.

Verdis thriller om hævn, kærlighed og familiefejder skæres ind til benet i ny iscenesættelse.

En greve dømmer en sigøjnerkvinde til døden på bålet. Kvindens datter vil hævne sig ved at smide grevens søn ind i flammerne, men begår en skæbnesvanger fejl. En generation senere hjemsøges de to slægter fortsat af had og hævntørst.

I Francisco Negrins nye iscenesættelse af Verdis klassiker står handlingen i Trubaduren klarere end nogen sinde og rejser det eviggyldige spørgsmål: Hvordan får vi plads til livet og kærligheden, så længe vi lader fortidens spøgelser styre os?

Sangerholdet byder på mange af Den Kongelige Operas solistensembles stærke kræfter. Susanne Resmark og Randi Stene, der deler rollen som sigøjnerkvinden Azucena, David Kempster er Grev Luna og Gisela Stille er trubadurens elskede, Leonora.

Trubaduren synges på italiensk med danske overtekster.

Introduktion
Før hver operapremiere og -repremiere er der mulighed for at få en gratis introduktion til forestillingen i Operaens foyer 75 minutter inden forestillingens start. Introduktionen varer 45 minutter.

På øvrige forestillinger er der introduktion i Operaens foyer 30 minutter før forestillingens start. Introduktionen varer 10 minutter.

Ung i Operaen
Til forestillingen den 24/10 er der kun adgang for jer mellem 15 og til og med 30 år.  Billetterne til disse særlige aftener koster kun 150,- pr. stk. Læs mere her Ung i Operaen.

Forestillingen er en co-produktion med Teatro Real i Madrid og Opéra Monte Carlo.

kr. 150 kr.-925 kr.


Forventet varighed: 2 time(r) og 55 minutter

inkl. en pause 

OPERAEN

Operaen, Store Scene

22.09.2018 - 20.11.2018

Instruktør: Francisco Negrín

Dirigent: Eun Sun Kim

Dirigent: Gregor Bühl

Scenografi og kostumer: Louis Désiré

Lysdesign: Bruno Poet

Korsyngemester: Steven Moore

Hør musikken

Galleri

Dit kongelige rabatkortKøb et Teaterkort og få 10% rabat på dine billetter, 4 gratis drikkevarer og en lang række andre fordele.

Læs mere om Teaterkortet her