18

 

500 kr.
til dig!


Er du 18 år eller fylder du 18 år i 2018?

Så vil vi gerne give dig 500 kr. som du kan gå i teatret for. Og du må gerne tage en god ven, søster, mor, far, kæreste eller anden med til at dele oplevelsen.

Husk, at du også får 40% rabat på alle billetter til personer under 25 år, så rækker dine 500 kr. endnu længere.

Vi glæder os til at se dig i Operahuset, Skuespilhuset eller på Gamle Scene.

Det Kongelige Teater – gør din verden større.


Køb billetter til alle forestillinger i Det Kongelige Teater i 2018

SE FORESTILLINGER

 

Giv din hverdag et spark bagi med Aladdin, Trubaduren eller Alice i Eventyrland.

Aladdin

Oplev Lollike aktualisere Aladdin med nutidens diskussioner om retningsløshed, religiøsitet og sex før ægteskabet. Samtidig med at eventyret og sanseligheden lever i Franciska Zahles kostumer og scenebillede ledsaget af DJ Turkman Souljahs musik.

Trubaduren

Oplev Verdis sortbejdsede thrilleropera om menneskets hævnlyst, formålsløse anger og uindfriede begær. Hævn, kærlighed og familiefejde skæres ind til benet i ny iscenesættelse af Fransisco Negrin.

Alice i eventyrland

Den engelske stjernekoreograf Christopher Wheeldon har omsat Carrolls fantastiske fortælling til et brag af en forestilling. Med Joby Talbots sjove musik og Bob Crowleys vilde og vanvittige scenografi kommer du lige ind i hjertet af eventyrland.

Eller vil du have store klassikere Carmen, La bohème eller Kongens Fald?

Carmen

En spritny ballet over den berømte historie om pigen fra tobaksfabrikken. Fortalt forfra i sin egen stil midt mellem vildt teater, betagende billedkunst og smuk dans.

La bohème

Vær klar til hjertebanken og våde øjenkroge, når Puccini lader violinerne spinde i den ultimative opera om ulykkelig kærlighed.

Kongens fald

Johannes V. Jensens episke mesterværk fra 1901 er fortællingen om Danmark og den danske folkesjæl. Kongens fald er en hjørnesten i dansk kultur og identitet. Nu kan den opleves på scenen for første gang nogensinde.