Erhvervsnyt 290317

Erhvervsnyt 290317

Datadrevet sparring om kommercielle partnerskaber

Det Kongelige Teater analyserer hvilke virksomheder vores brugere foretrækker at interagere med, for at forstå hvordan vi bedst og mest effektivt involverer erhvervspartnere hos teatret.
Analyserne udarbejdes med forskere fra Teknoantropologi på Aalborg Universitet. 

Sammen med forskergruppen kortlagde Det Kongelige Teater den digitale trafik der foregår på tværs af Det Kongelige Teaters sociale medieplatforme og mere end 100 virksomheders sociale medie platforme. Dette resulterede i et netværk af mere end 350.000 interaktioner på tværs af Det Kongelige Teaters og kommercielle aktørers platforme. Det fyldestgørende dataset synliggør hvilke virksomheder Det Kongelig Teaters brugere foretrækker at interagere med og hvilke opslag og kommunikative greb der i særlig grad formår at vække en oprigtig begejstring blandt modtagerne. Herved kan vi foretage datadrevet sparring med kommercielle partnere omkring, hvordan de mest effektivt iscenesættes hos teatret, så deres budskaber bliver opfanget af teatrets kulturelle segmenter.

Ønsker du at modtage mere information om metoden og mulighederne?
Kontakt Det Kongelige Teaters Erhvervsafdeling:

Andreas Groth Clausen
Mail: agcl@kglteater.dk
Tlf.: 25 51 79 31

Skriv til Andreas

Bliv inspireret

Det Kongelige Teater er stedet for kreativ inspiration, kunstnerisk udfoldelse og historiens vingesus. Her finder du helt unikke omgivelser og løsninger med helt særligt fokus på at give dine gæster en enestående oplevelse.

Som virksomhed og erhvervskunde er mulighederne mange for at bruge Det Kongelige Teater. Hvad end I vil invitere jeres medarbejdere på middag og forestilling eller have skræddersyede løsninger til jeres næste konference, så er vi klar på et samarbejde. Læs mere her på siden og bliv inspireret.

Det er også muligt at leje både store og små lokaler i vores tre huse. Læs mere om det her.