Erhvervsnyt 300117

Erhvervsnyt 300117

Det Kongelige Teater afholder eksklusive arrangementer for nogle af Danmarks største virksomheder og fonde – Vil du med?

Som partner hos Det Kongelige Teater bliver du inkluderet i vores erhvervsarrangementer, hvor alle teatrets erhvervspartnere inviteres.

Den 9. januar afholdte erhvervsafdelingen sin årlige nytårskur for teatrets erhvervspartnere. 50 gæster var samlet i Operaen til middag og eksklusive indslag fra alle kunstarter særligt udvalgt og præsenteret af hver af de kunstneriske chefer. Vi er glade for, at kunne gøre noget ekstra for de erhvervspartnere der medvirker til, at teatret kan levere oplevelser i verdensklasse. Aftenen lader os præsentere teatrets fremtidige strategier for vores tætteste partnere.

Ligeledes er teatrets årlige nytårskur en god lejlighed for, at de større danske virksomheder og fonde kan ønske hinanden en glædelig jul og et godt nytår. Lige så vel som at aftenen er et indblik i teatret, indbyder den til samtaler på tværs af erhvervsnetværket.

Det Kongelige Teater har som mål at være en kvalificeret og inspirerende samarbejdspartner for erhvervslivet og fortsat sætte dagsordenen for udviklingen af sponsorsamarbejder. Dette sker i tæt dialog med vores partnere, så hvert enkelt partnerskab bliver udarbejdet med afsæt i fælles visioner, udfordringer og muligheder.

Disse erhvervsarrangementer er ét af de mange elementer der indgår i denne tætte dialog.

Hvis I er interesserede i at høre mere, må I endelig kontakte Det Kongelige Teaters erhvervsafdeling.

Andreas Groth Clausen
agcl@kglteater.dk
2551 7931

Michael Frandsen
micf@kglteater.dk
2551 7971

Næsten 250 arrangementer i 2016

Det Kongelige Teater udlejer scener, foyerer, mødelokaler og prøvesale i Skuespilhuset, Gammel Scene og Operaen til både kulturelle arrangører og erhvervsarrangementer.

I 2016 havde vi bl.a. fornøjelsen af: 

  • ’Red Bull Cliff Diving’ 
  • Awardshowet ’Zulu Comedy Galla’ 
  • Iværksætter konferencen ’Tech BBQ’ 
  • TV2’s ’De Største Øjeblikke’ 

2016 bød også på mange store erhvervsarrangementer som f.eks. DJØFS Nytårskur og Dansk Industris Topmøde. Samlet set havde teatret glæden af at huse næsten 250 udlejningsarrangementer i løbet af 2016.  

Hold dit næste arrangement hos Det Kongelige Teater

LÆS OM DINE MULIGHEDER HER

Storslået vikinge-eventyr for hele familien

 

Sværd, slagsmål, action, smukke møer og masser af vikinger. Røde Orm er årets helt store udendørs teateroplevelse for hele familien. I et unikt samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Moesgaard Museum og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 omdannes taget på Moesgaard Museum i sommerperioden 2017 til en gigantisk scene for fortællingen om Røde Orm - et ægte vikinge-eventyr om mod, kærlighed, sværdkampe og kongemagt.

Hver aften er der plads til 3500 publikummer i alle aldre. De vil opleve højspændt drama og magisk underholdning i det helt store format med kæmpe scenografi, vilde kostumer og en vikingehær af medvirkende. 

Billetsalget er i gang!

LÆS OM FORESTILLINGEN HER

En desperat komedie om længsel og uimodståeligt begær

Er du klar? 
Nu kan du opleve klassisk Shakespeare i et moderne greb, der i dén grad overrasker og tager publikum med på en erotisk rejse til Illyriens fortryllende verden. Helligtrekongersaften eller Hvad I vil er en hed komedie med forviklinger, fortrængninger, tonsvis af begær og våde kys. Intet er som det ser ud til og forvirringen er total, når Danica Curcic, Søren Sætter-Lassen, Peter Plaugborg, Tammi Øst og mange flere prøver at finde sig selv og kærligheden i en af Shakespeares største stykker.

LÆS OM FORESTILLINGEN HER

Det Kongelige Teater er stedet for kreativ inspiration, kunstnerisk udfoldelse og historiens vingesus. Her finder du helt unikke omgivelser og løsninger med helt særligt fokus på at give dine gæster en enestående oplevelse.

Som virksomhed og erhvervskunde er mulighederne mange for at bruge Det Kongelige Teater. Hvad end I vil invitere jeres medarbejdere på middag og forestilling eller have skræddersyede løsninger til jeres næste konference, så er vi klar på et samarbejde. Læs mere her på siden og bliv inspireret.

Det er også muligt at leje både store og små lokaler i vores tre huse. Læs mere om det her.