Erhvervsnyt

Erhvervsnyt

Få nyhederne direkte i din mailboks:

TILMELD ERHVERVSNYT

Tag med Røde Orm på vikingeeventyr

Lige om lidt går det løs, når det storslåede vikinge-eventyr Røde Orm får premiere 23. maj i Ulvedalene i Dyrehaven. 

Forestillingen er en oplagt mulighed for at samle kollegaer, ansatte og samarbejdspartnere til at dele en storslået udendørs teateroplevelse sammen. 

 • Skræddersyet til jer
  Vi kan lave et skræddersyet arrangement til jer med rundvisning og kig bag scenen, hvor I kan komme helt tæt på forestillingen inden det går løs på scenen.  
 • Få 20 - 40% rabat på Røde Orm
  Ved køb af minimum 10 billetter til Røde Orm giver vi 20% rabat på billetter til voksne og 40% rabat til unge under 25 år. Tilbuddet gælder på alle spilledatoer på Røde Orm i Dyrehaven fra 23. maj 2018.
  Kontakt os gerne på 3369 6969 eller skriv til erhverv@kglteater.dk, så vi kan guide jer til at få et festligt, folkeligt og fornøjeligt arrangement med Røde Orm

Om forestillingen
Vikingeeposset Røde Orm er fortællingen om mænd med stort M, der slås, smadrer, drikker og fester, om bagstræberiske magtkampe og ubrydeligt sammenhold fuld af humoristisk mandehørm, der leder tankerne hen på filmdramaer som Ringenes Herre og Game of ThronesLæs mere om Røde Orm

Vil du også opleve Europas største teatershow?

Kontakt os på 3369 6969 eller skriv til erhverv@kglteater.dk, så guider jer til at få et festligt, folkeligt og fornøjeligt arrangement med Røde Orm.

Brug rammerne 
 • Få en skræddersyet rundvisning og introduktion bag scenetæppet og oplev stemningen i kulissen, lige inden det går løs på scenen. 
 • Brug VIP teltet til at supplere jeres arrangement
 • Del en storslået oplevelse under åben himmel 

Sidste år så 100.000 publikummer forestillingen på Moesgaard ved Aarhus. 

Pressen skrev
Underholdning af ganske høj klasse; masser af fine onelinere. Og så er der levende heste med. Pruhhh. Som gamle Lorry Feilberg vistnok sagde: Det skal være festligt, folkeligt og fornøjeligt.
Politiken, maj 2017 

Bemærk, forestillingen anbefales fra 7 år. 

Dine tilbud

Billetter: Prisen på billetter afhænger af, hvor tæt du er på scenen. Ring til vores Kundeservice på 3369 6969 eller skriv på erhverv@kglteater.dk, så guider vi dig til det rigtig valg. 

 • Mandag til onsdag er billigdage med priser fra 125 til 525 kr. uden rabat.
 • Torsdag til søndag er prisen 150 til 575 kr.

Programmer: Forlæng oplevelsen ved at tilkøbe et program med flotte billeder og baggrund om historien. Pris 50 kr.

Rundvisning før Røde Orm i Ulvedalene: Få en introduktion bag scenetæppet og oplev stemningen i kulissen, lige inden det går løs på scenen. Rundvisningen koster 80 kr.

Piil & Co picnickurv: Picnickurven findes i to varianter og indeholder, ud over en lækker menu, salt&peber, servietter, bestik, tandstikker og et stort fleece tæppe 140x200 cm til en værdi af 100 kr. I Teaterbaren kan der tilvælges drikkevarer. Der er både øl & mjød og gode vine samt økologiske limonader, varme drikke og naturligvis kildevand og klassiske sodavand og popkorn mm. Pris på picnickurven: 245 kr.

Maj 2018

2018 bliver et fremragende år!Fotos: Noam Griegst Styling: Nanna Flachs

Ikke alene afholder Den Kongelige Ballet Balletfestival der kun afholdes hvert 13. år, men vores naboer Magasin Du Nord kan fejre deres 150 års jubilæum.

I 150 år har to af Københavns giganter spejlet sig i hinanden på Kgs. Nytorv og spillet rollen som danskernes foretrukne tilflugtssteder for underholdning og ekvipering.
I løbet af året vil de to huse samarbejde om iscenesættelse af Magasin Du Nords og Det Kongelige Teaters fælles historie med udstillinger, forestillinger, events og udvekslinger før under og efter Balletfestivalen i juni 2018.

Det første glimt af samarbejdet kommer til udtryk i Magasin du Nords jubilæumskatalog, hvor Den Kongelige Ballet og vores dansere sætter scenen for Magasin Du Nords forårskollektioner.

Sammen kan Magasin Du Nord og Det Kongelige Teater sprede budskabet om både jubilæumsår og Balletfestival bredere og i sidste ende involvere langt flere i de kulturelle oplevelser der vil udspringe fra Kgs. Nytorv.

Februar 2018

Bliv inspireret

Det Kongelige Teater er stedet for kreativ inspiration, kunstnerisk udfoldelse og historiens vingesus. Her finder du helt unikke omgivelser og løsninger med helt særligt fokus på at give dine gæster en enestående oplevelse.

Som virksomhed og erhvervskunde er mulighederne mange for at bruge Det Kongelige Teater. Hvad end I vil invitere jeres medarbejdere på middag og forestilling eller have skræddersyede løsninger til jeres næste konference, så er vi klar på et samarbejde. Læs mere her på siden og bliv inspireret.

Det er også muligt at leje både store og små lokaler i vores tre huse. Læs mere om det her.