Sæson 17/18

Velkommen til sæson 2O17/2O18

Se her, hvad du kan opleve i sæson 2017/2018

Så kan vi endelig afsløre det fulde repertoire for sæson 2017/2018 og give dig et overblik over, hvad du kan se i Det Kongelige Teater.

SE FORESTILLINGER


Du kan også tage et kig i vores sæsonbog og læse mere om alle forestillingerne for den kommende sæson og info om vores sæsonkort og serier.

LÆS SÆSONBOG  DOWNLOAD SÆSONBOG

Gør din verden større i sæson 17/18

Se videoen fra vores pressemøde den 26. april kl. 10, hvor Teaterchef Morten Hesseldahl, Skuespilchef Morten Kirkskov, Operachef Sven Müeller og Balletmester Nikolaj Hübbe præsenterer det bedste fra vores kommende sæson.

Følg med!

Hvad er nyt?

I sæson 2017/2018 har vi lavet et nyt tiltag - nemlig vores sæsonkort. Vi har fra den kommende sæson omdøbt vores abonnement til "sæsonkort". 

Muligheder, fordele og fremgangsmåder er de samme, som de altid har været - man får altså stadig rabat på billetter, gratis drikkevarer, gratis programmer og andre gode fordele. Det eneste, der ændrer sig, er navnet.

Læs mere

Vælg dine favoritforestillinger

Et andet nyt tiltag er vores nye favorit-funktion på kglteater.dk/detsker. Allerede nu kan du vælge dine yndlingsforestillinger og gemme dem på din profil, så de er lige til at finde igen, når du er klar til at købe billetter eller sæsonkort.

Se her, hvordan du bruger favoritfunktionen

Hvad sker hvornår?

Med et sæsonkort (tidligere abonnement) får du forspring på billetkøbet til den kommende sæson, samt en masse andre fordele du kan benytte sæsonen igennem. Læs mere om Sæsonkortet her.

Er du ikke helt klar til at beslutte dig endnu, så giver Teaterkortet dig også en række fordele og et mindre forspring på dit billetkøb til den kommende sæson. Læs mere om Teaterkortet her.