Serier 2018 / 2019

Gør din hverdagsramte verden større med én eller flere af de mere end 60 forskellige forestillinger i sæson 2018 / 2019

 

Inspiration til dit kommende teaterår

Hver sæson byder på store teateroplevelser og overraskelser. Vi har i år gjort det endnu nemmere at vælge blandt alle de mange oplevelser. Hvad enten du er til klassikere, stor kærlighed, stærke kvinder, eventyr eller vilde dramaer og uanset ugedag, har vi noget til dig.

Du kan lade os vælge for dig med et sæsonkort til en fast serie eller selv bestemme med et sæsonkort til en valgfri serie. Du kan også bare bruge serierne som inspiration og gemme titlerne som favoritter med et enkelt klik - så kan du nemt finde dem igen når du er klar til at komme i teatret.

Du kan lade dig inspirere her på hjemmesiden og ellers kan vi matche dig op med en serie ud fra tidligere sæsoners forestillinger. Prøv testen her: guide.kglteater.dk/medlem

Du kan også se hele repertoiret på kglteater.dk/sason1819

 

JEG VIL RAMMES AF AMORS PILE

Forestillinger om den der kærlighed.

Her er forestillinger til dig, der har brug for ekstra kærlighed – eller bare er romantisk anlagt. Vi har samlet forestillinger, der udstiller lidenskaben og dens konsekvenser. Mellem dem, der har hinanden, men ikke har kærligheden. Og dem, der begærer hinanden, men ikke får lov til at udleve følelserne.

Let love rule

SE MERE

JEG VIL GIVE HVERDAGEN ET SPARK BAGI
Forestillinger, der tager fat i følelserne.

Måske er du erfaren teatergænger, der vil skubbes lidt til? Eller du er nysgerrig på, hvad teatret kan? Her er forestillingerne til dig. Vi har udvalgt oplevelser, der rører dig og – måske – sender dig ud af salen med et nyt syn på livet. Fra klassiske tekster i nye fortolkninger til moderne ballet, der danser mod det ukendte.

Det bliver vildt.

SE MERE

JEG VIL HAVE STORE KLASSIKERE I MIN VERDEN

Forestillinger, der bliver ved med at være relevante.

Vi har udvalgt store forestillinger, der bliver ved med at være relevante og gøre os klogere på livet. De evige dramaer. De store sug i maven. De fortryllende opsætninger, som kun Det Kongelige Teater kan levere. Her er forestillingerne til dig, der vil have store, kongelige oplevelser hver gang.

SE MERE

JEG LIDER AF EVENTYRMANGEL

Forestillinger, der tager dig væk.

Hvornår gav du sidst dit hoved en friaften og sendte tankerne et andet sted hen? Her er en række eventyrlige fortællinger, der byder dig velkommen i en anden verden. Hvor der ikke er rudekuverter eller madpakker, men højt til loftet og plads til at drømme. Her er forestillinger til dig, der af og til trænger til en pause fra hverdagen.

SE MERE

JEG VIL HAVE KVINDER PÅ PLAKATEN

Forestillinger om verden set fra hendes side.

Vi har samlet forestillinger med stærke og meget forskellige kvinder. Fra hende, der kæmper sig vej til toppen. Til kvinder, der allerede har magten og snor verden – og mændene – om deres lillefinger. Med disse forestillinger får du uforglemmelige aftener med en ny kvinde hver gang.

SE MERE

JEG VIL BARE SE BALLET

Forestillinger for dig, som kun er til ballet

Nogle gange har man bare lyst til at følge sin favorit-kunstart hele året. Vores tre ballet-serier byder på både moderne og klassisk ballet, premierer og glædelige gensyn. Er du ballettoman behøver du ikke lede længere.

SE MERE

JEG VIL HAVE OPERA OG KLASSISK MUSIK

Forestillinger for dig, som kun er til opera eller klassisk musik

Det bliver ikke større end opera. Dramatiske historier, fantastiske sangere og et velklingende orkester. Vores fem opera-serier byder på en bred vifte af de bedste opera-oplevelser og vil du hellere blot nyde verdens ældste symfoniorkester folde sig ud for fuld styrke, har vi samlet fire symfonikoncerter i deres helt egen serie.

SE MERE

JEG VIL NÅ DET HELE

Forestillinger der spiller i weekenden

Vi har samlet forestillinger, der spiller lørdag eller søndag eftermiddag. Brug dem som afsæt for en spændende weekend i København, eller benyt dig af muligheden for at kunne nå frem og tilbage samme dag, også selv om du kommer langvejs fra.

SE MERE