Teaterkort

Dit kongelige rabatkort

Teaterkortet er for dig, der vil mere i Det Kongelige Teater og have adgang til masser af fordele uden at binde dig for en bestemt sæson.

Kortet gælder overalt i Det Kongelige Teater, så uanset om du vil betages af ballet, overvældes af opera, høre klassiske koncerter eller se skuespil i særklasse er Teaterkortet for dig.

Teaterkortet fremsendes til din postadresse inden for 3-5 hverdage, men du får adgang til rabatten på billetter så snart du har betalt online (øvrige rabatter kan benyttes så snart du modtager kortet).

Har du et eksisterende teaterkort, og køber du et nyt, fremsendes det nye kort når det gamle udløber. Teaterkort gælder 1 år og fornyes ikke automatisk.

Pris per år:

255 kr.

Fordele

Billetrabat – få 10 % rabat på standard billetprisen til alle forestillinger i repertoiret, så længe dit teaterkort er gyldigt (gælder ikke ungdomsbilletter og kan ikke kombineres med andre rabatter).

Gratis pausedrinks - der ligger allerede fire gratis drikkevarer på kortet, som du kan nyde i alle vores caféer og barer på Det Kongelige Teater. Du vælger selv om det skal være øl, vin, vand eller kaffe/the.

Rabat i caféer og restauranter - få 10% rabat i Det Kongelige Teaters caféer, barer og restauranter.

Rabat på parkering – få 50% rabat på parkering i Q-Parks parkeringshuse i Magasin på Kgs. Nytorv. Du kan benytte kortet i parkeringshusets automater. Læs mere her ...

Nyhedsbrev - få inspiration, nyheder og bag-om-materiale fra Det Kongelige Teater.

Når du køber et sæsonkort eller teaterkort giver du automatisk samtykke til at modtage information og nyheder fra Det Kongelige Teater per e-mail. Disse emails kan afmeldes ved at anvende afmeldingslinket i e-mailen. Læs mere i vores privatlivspolitik.