Corpus

 

Corpus spørger: hvad er dans?
Corpus spørger: hvad er koreografi?
Corpus spørger: hvad er krop?
Corpus spørger: hvad er publikum?
Corpus spørger: hvad er mennesket?
Få svarene i A-salen hvor Corpus bor, udvikler og præsenterer sine forestillinger og events.

 

Følg Corpus

Program

One One One på Aarhus-turné

Corpus tager på Aarhus-turné med forestillingen One One One for at møde publikum der, hvor de er.

SE MERE

One One One Aarhus

Corpus Special: Træn med Corpus i Aarhus

Kroppen er i centrum, når Corpus i juni afholder to morgenskoler for professionelle dansere i Aarhus.

SE MERE

Træn med Corpus Aarhus

Tidligere i denne sæson:

Corpus + Roskilde Festival: The Real Raw

Corpus og Roskilde Festival har rottet sig sammen! Og vi vil præsentere det nyeste inden for dans og musik. Med dette samarbejde vil vi hylde kraften i at kombinere live dans og live musik.

SE MERE

The Real Raw

Foyerkoncert med Bene fra Baby In Vain

Benedicte Pierleoni er bedst kendt som trommeslager i rockbandet Baby In Vain, men til denne intimkoncert optræder Bene alene med sin akustiske guitar i A-salens foyer.

SE MERE

Foyerkoncert med Bene fra Baby In Vain

Corpus Special: Gaga/people class

Corpus og Det Kongelige Teater inviterer til Gaga/people class, hvor dans og bevægelse er i fokus. Det er en individuel kropsoplevelse, som er let og sjov at deltage i, og undervisningen er struktureret, så alle kan være med.

SE MERE

Gaga/people class

Corpus special: Træn med Corpus

Kroppen er i centrum, når Corpus i løbet af foråret åbner sine morgenskoler op for professionelle dansere. 

SE MERE

Træn med Corpus

Corpus fredagsbar

Corpus vil afslutte din uge på den bedst mulige måde! Corpus vil give dig et sted, hvor du kan hænge ud med dine venner og møde nye mennesker i en kunstnerisk ramme. Vi lover dig billige øl, afslappet stemning og en særlig kunstnerisk oplevelse.

Se mere

Corpus fredagsbar

Cirkelfærd

Cirkelfærd er en krydsning af performance, analoge visuals og ritualistisk musik, hvor lyd, lys og skygge skaber sanselige illusioner som en film udført og opført i øjeblikket. En del af Det Frie Felts Festival.

SE MERE

Cirkelfærd

MY CUNTRY

MY CUNTRY afsøger urban ensomhed og queer-identitet i en rejse tilbage til deres "hjem". CuntsCollective er et punk/queer feministisk kunstkollektiv, som arbejder med fremmedgørelse, seksualitet og køn. En del af Det Frie Felts Festival.

SE MERE

MY CUNTRY

Liaisons

I det koreografiske værk Liaisons udforskes synssansens potentialer. Det er en desorientering af fokus og en søgen mod det uskarpe. Publikum og dansernes kroppe knyttes sammen i et net af blikke. En del af Det Frie Felts Festival.

SE MERE

Liasons

Corpus + Bobbi Jene: Caldera

Bobbi Jene har fået meget opmærksomhed med dokumentaren af samme navn, der har vundet mange internationale priser og blevet anmelderost verden over. 
Nu vil Bobbi Jene skabe sit første værk til et andet dansekompagni til Corpus, og som publikum skal du forvente en meget ærlig, sensuel og stærk danseoplevelse.

SE MERE

Caldera

Tosomhed

I A-salen udforsker ungdomsmagasinet SEIN, i samarbejde med ArtRebels og Corpus, tosomhedens besværlige natur.

SE MERE

Tosomhed

Fast Forward 3 Years PT.2

Til dette arrangement er Fast Forward Productions gået sammen med Corpus for at udvide deres portefølje med et nyt musikalsk format. En eksperimenterende og intim aften, som byder på en tredobbelt live-release koncert for CTM, Jeuru og Scandinavian Star.

SE MERE

Fast Forward 3 Years PT.2

A Night at the Theatre Ball

Danmarks første officielle Ball afholdes i samarbejde med internationale aktører fra LGBTQ+-fællesskabet og Corpus.

SE MERE

A Night at the Theatre Ball

A Room For All Our Tomorrows

Dansehallerne præsenterer i et samarbejde med Corpus "A Room For All Our Tomorrows" af den prisvindende London-baseret kunstnerduo Igor and Moreno.

SE MERE

A Room For All Our Tomorrows

Corpus + Sebastian Matthias: Ghosting

Hvordan føles det at blive ghosted på egen krop? Corpus inviterer dig til et fysisk sammenstød med internettets væsner.

SE MERE

Ghosting

Corpus Special: Bobbi visning

Corpus inviterer dig først til Gaga/people class og herefter ind i den kreative proces. Processen bag en forestilling er ofte skjult for publikum da den kan være en følsom og kaotisk rejse.

SE MERE

Bobbi visning

CHART + Corpus: Ghosting workshop

Ghosting har premiere i oktober, og under CHART er publikum inviteret til at deltage i den kreative proces ved at deltage i åbne workshops i A Salen.

SE MERE

Ghosting workshop

Sæson 2019-2020

Corpus Dogma #1 - On the One Hand

14 dogmer og en fast scenografi danner rammerne for Tilman O’Donnells danseværk. Corpus Dogma er et studie i begrænsningen kunst og en hyldest til den menneskelige skabertrang - som virker på trods.

SE MERE

Corpus Dogma #1

Corpus Dogma #2 - On the Other Hand

Begrænsninger kan føre til stor kunst. Inspireret af Dogme95, udviklet af fremtrædende danske filminstruktører, har Corpus udviklet sit eget sæt af 14 dogmer. Tina Tarpgaard er den anden koreograf, som giver sig i kast med at skabe et danseværk inden for Corpus’ Dogmer.

SE MERE

Corpus Dogma #2

Corpus + Roskilde Festival

Corpus og Roskilde Festival præsenterer koreograf Eleanor Bauer og musiker Lydmor i dette års samarbejde. Sammen skaber de en unik oplevelse, hvor live-musik og live-dans bliver til et.

SE MERE

Corpus + Roskilde Festival

Corpus Episodes: Mother #1

MOR som fænomen er det gennemgående tema, der undersøges af fire koreografer i samarbejde med Corpus' dansere. Mother #1 skabes af Corpus’ kunstneriske leder Tim Matiakis.

SE MERE

Corpus Episodes: Mother #1

Corpus Episodes: Mother #2

Vi har alle en mor. Hun har givet os liv og betydning, og uanset hvilket forhold vi har til hende i dag, så er hun vores mor. Mother #2 skabes af talentfulde koreograf og danser Hilde Sandvold.

SE MERE

Corpus Episodes: Mother #2

Corpus Episodes: Mother #3

Hvordan undersøger man MOR som fænomen og begreb? Dette vil stjernedanser og -koreograf Bobbi Jene give sit bud på i Mother #3.

SE MERE

Corpus Episodes: Mother #3

Corpus Episodes: Mother #4

Corpus Episodes er et serielt format, der byder på små afsnit over temaet MOR. Mother #4 skabes af danser og koreograf Cyril Baldy.

SE MERE

Corpus Episodes: Mother #4

Corpus fredagsbar

Den første fredag i hver måned venter der dig en kunstnerisk oplevelse blandet med fredagsbarens uformelle og hyggelige atmosfære i A-salens foyer. I denne sæsons fredagsbar eksponerer Corpus processen bag det koreografiske arbejde og lader ærligt og sårbart nødvendigheden af dans stå frem.

SE MERE

Corpus fredagsbar

Lyt til Corpus

Corpus podcast er en podcast om kunst, kunstprocesser og udviklingsmuligheder inden for den progressive kunst. Med udgangspunkt i egen kunstneriske praksis undersøger Corpus, hvad der sker i dansen lige nu – ofte suppleret af en spændende gæst.

Abonnér i iTunes eller lyt direkte på soundcloud.com eller i Spotify

Sponsorer

Tak til Annie og Otto Johs. Detlefs´ Fonde – OJD, der bidrager til udviklingen af Den Kongelige Ballet med en særlig fondsdonation til Corpus.

Tak til Augustinus Fonden for deres støtte til Corpus´ produktioner.

Tak til Bikubenfonden for deres støtte til udviklingen af Corpus.