Corpus

 

Corpus

          aktuelt dansekompagni            autonom enhed

                               Den Kongelige Ballet                      
                                                                                          billig bar
fysisk innovation

                                           A-salen                         (u)seriøst                     

     6 dansere                                        din oplevelse

              væksthus for progressiv samtidskunst

 

Lyt til Corpus

Corpus podcast er en podcast om kunst, kunstprocesser og udviklingsmuligheder inden for den progressive kunst. Med udgangspunkt i egen kunstneriske praksis undersøger Corpus, hvad der sker i dansen lige nu – ofte suppleret af en spændende gæst.

Abonnér i iTunes eller lyt direkte på soundcloud.com

Corpus er et aktuelt dansekompagni og en autonom del af Den Kongelige Ballet. Corpus består af seks dansere og et kreativt team ledet af Tim Matiakis. Corpus’ hjemmescene er A-salen bag Gamle Scene. 

Vores ambition er at være med til at forme dansens fremtid ved at præsentere forestillinger og events, der har fysiske potentialer i fokus. Derudover er det vores mål at være et væksthus for progressiv samtidskunst i alle genrer.

Hos Corpus er vi optaget af, hvordan tanker og ideer bliver til fysiske handlinger forankret i det samfund, du lever i. Vi tror på, at dans er for alle, at publikum er vores vigtigste samarbejdspartner, og at den mindste handling er vejen frem. Corpus vil udvikle dansen og overraske igen og igen. 

I året, der gik, fik Corpus sin helt egen indgang til A-salen på Gamle Scene. En dør, der fremover vil være porten til et uforpligtende og sanseligt møde mellem publikum og kunsten. Corpus vil med sit nye kompagni skubbe grænser for dansen og åbne for debat, analyse og læring. Her er intet helligt, og alt er til diskussion. Kom som du er, i kjole eller i gummistøvler, måske i begge dele – her drikker vi af flasken, baren er billig, oplevelsen er din, og du er varmt velkommen!

 Følg os på Facebook og Instagram, så ved du altid, hvornår vi har fundet på noget: facebook.com/CorpusDK / instagram.com/corpus_dkt/

Samarbejdspartnere

Tak til Annie og Otto Johs. Detlefs´ Fonde – OJD, der bidrager til udviklingen af Den Kongelige Ballet med en særlig fondsdonation til Corpus.

Tak til Augustinus Fonden for deres støtte til Corpus´ produktioner.

Tak til Bikubenfonden for deres støtte til udviklingen af Corpus.

Program

Corpus + Bobbi Jene

Bobbi Jene har fået meget opmærksomhed med dokumentaren af samme navn, der har vundet mange internationale priser og blevet anmelderost verden over. 
Nu vil Bobbi Jene skabe sit første værk til et andet dansekompagni til Corpus, og som publikum skal du forvente en meget ærlig, sensuel og stærk danseoplevelse.

SE MERE

Tidligere sæsoner

En kronologisk oversigt over alle Corpus' tidligere produktioner, helt tilbage til debuten i Hübberiet i 2012.

LÆS MERE

Dansere

Holdet bag