Corpus

 

Corpus spørger: hvad er dans?
Corpus spørger: hvad er koreografi?
Corpus spørger: hvad er krop?
Corpus spørger: hvad er publikum?
Corpus spørger: hvad er mennesket?
Få svarene i A-salen hvor Corpus bor, udvikler og præsenterer sine forestillinger og events.

 

Følg Corpus

Program

Corpus + Sebastian Matthias: Ghosting

Hvordan føles det at blive ghosted på egen krop? Corpus inviterer dig til et fysisk sammenstød med internettets væsner.

SE MERE

Corpus fredagsbar

Corpus vil afslutte din uge på den bedst mulige måde! Corpus vil give dig et sted, hvor du kan hænge ud med dine venner og møde nye mennesker i en kunstnerisk ramme. Vi lover dig billige øl, afslappet stemning og en særlig kunstnerisk oplevelse.

Se mere

A Room For All Our Tomorrows

Dansehallerne præsenterer i et samarbejde med Corpus "A Room For All Our Tomorrows" af den prisvindende London-baseret kunstnerduo Igor and Moreno.

SE MERE

Corpus + Bobbi Jene: Caldera

Bobbi Jene har fået meget opmærksomhed med dokumentaren af samme navn, der har vundet mange internationale priser og blevet anmelderost verden over. 
Nu vil Bobbi Jene skabe sit første værk til et andet dansekompagni til Corpus, og som publikum skal du forvente en meget ærlig, sensuel og stærk danseoplevelse.

SE MERE

Corpus + Roskilde Festival

Corpus og Roskilde Festival har rottet sig sammen! Og vi vil præsentere det nyeste inden for dans og musik. Med dette samarbejde vil vi hylde kraften i at kombinere live dans og live musik.

SE MERE

Tidligere i denne sæson:

Corpus Special: Bobbi visning

Corpus inviterer dig først til Gaga/people Class og herefter ind i den kreative proces. Processen bag en forestilling er ofte skjult for publikum da den kan være en følsom og kaotisk rejse.

SE MERE

CHART + Corpus: Ghosting workshop

Ghosting har premiere i oktober, og Under CHART er publikum inviteret til at deltage i den kreative proces ved at deltage i åbne workshops i A Salen.

SE MERE

Lyt til Corpus

Corpus podcast er en podcast om kunst, kunstprocesser og udviklingsmuligheder inden for den progressive kunst. Med udgangspunkt i egen kunstneriske praksis undersøger Corpus, hvad der sker i dansen lige nu – ofte suppleret af en spændende gæst.

Abonnér i iTunes eller lyt direkte på soundcloud.com

Sponsorer

Tak til Annie og Otto Johs. Detlefs´ Fonde – OJD, der bidrager til udviklingen af Den Kongelige Ballet med en særlig fondsdonation til Corpus.

Tak til Augustinus Fonden for deres støtte til Corpus´ produktioner.

Tak til Bikubenfonden for deres støtte til udviklingen af Corpus.