Om Corpus

Om Corpus

Corpus er et dansekompagni inden for Den Kongelige Ballet.

Corpus bor i A-salen, hvor vi arbejder, udforsker og præsenterer vores forestillinger. 

Corpus arbejder med skabelsesprocesser, nutidens æstetikker og umiddelbare fysiske oplevelser. Vi vil udvide opfattelsen af, hvad Den Kongelige Ballet er, og hvilken effekt og relevans dans har i samfundet og på nationalscenen.

Corpus tror på, at det fysiske møde er essentielt for at skildre den komplekse oplevelse af at være menneske. Dét undersøger og formidler vi i forskellige forestillinger og formater.

Corpus møder sit publikum på ligeværdig vis. Vi ved, at det rene fysiske møde kan noget helt særligt. Derfor vil vi være med til at udbrede forståelsen og nødvendigheden af udforskende dans. Vi er uprætentiøse, men meget seriøse.

Corpus insisterer på institutionens rolle, som afsæt for kunstneriske nybrud.

Corpus mener, at der skal mange forskellige aktører til, for at skabe kunstformens fremtidige gennemslagskraft. Samarbejde og meningsudveksling er en essentiel del af vores arbejde. 

Corpus inviterer dig til oplevelser, fest, refleksion og diskussion, og vi møder dig, som du er. Baren er billig, oplevelsen er din, og du er varmt velkommen!

Dansere

 

 

Holdet bag

 

 

Tidligere sæsoner

Er du nysgerrig på, hvilke forestillinger Corpus har produceret siden debuten i Hübberiet i 2012? Få her en kronologisk oversigt over alle Corpus' tidligere produktioner.

LÆS MERE